Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NORMALNIE NIE MA NIC w tych cukierniach!!!! kupiłam sobie kilka ciastek orkiszowych z dynią i czekolade milka z ciasteczkami tuk - powiem wam, że to połączenie czekolady i słonych krakersów to chyba powstało z dedykacją dla cieżarnych
I LOVE IT!!!
Bambi85, Aguś86, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:myślę że się załamał
sprawdz czy nie wpadł w depresję 
pytanie do przyjaciółki- jak to sprawdzić? bo jak się chłopak załamał to juz przestaję śpiewać Dodę i jadę z Gosią Andrzejewicz

Jak wyniki ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:29
-
Odebralam wlasnie wynik posiewu w kierunku GBS i wyszedl dodatni.. Obczytalam sie juz w necie ze moze to byc powod wczesniejszego odejscia wod i ze maluszek moze sie zarazic
mamusie ktore juz rodzily mialyscie w poprzednich ciazach doczynienia z gbs dodatnim?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:35
-
CzaryMary wrote:pytanie do przyjaciółki- jak to sprawdzić? bo jak się chłopak załamał to juz przestaję śpiewać Dodę i jadę z Gosią Andrzejewicz

Jak wyniki ?
zaśpiewaj dodę i niech mąż słucha czy dziecko nie zachodzi się płaczem
jak śpiewa z tobą znaczy że jest okej 
o Gosia to też piękna poezja śpiewana
dziecko będzie osłuchane nie ma co 
A wyniki nie są nadal dobre, ale przez te 1,5 miesiąca nie spadły tylko sie utrzymały na tym samym poziomie - bo jem tardyferon = żelazo, parametry nie walą na łeb ale nie spadają więc jest okej
siki prawie czyste - bakterie nieliczne leukocytów całe dwa
napłonki płaskie pojedyńcze - więc luzik
-
gbs dodatnie miała BERGO z tego co pamietam 0 pisala u siebie w pamietniku o tym i w komentarzach miala kilka sensownych wypowiedzi - jesli Ci sie chce to sobie poczytaj, bo nie umiem streścićMilitta110816 wrote:Odebralam wlasnie wynik posiewu w kierunku GBS i wyszedl dodatni.. Obczytalam sie juz w necie ze moze to byc powod wczesniejszego odejscia wod i ze maluszek moze sie zarazic
makysie ktore juz rodzily mialyscie w poprzednich ciazach doczynienia z gbs dodatnim?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:zaśpiewaj dodę i niech mąż słucha czy dziecko nie zachodzi się płaczem
jak śpiewa z tobą znaczy że jest okej 
o Gosia to też piękna poezja śpiewana
dziecko będzie osłuchane nie ma co 
A wyniki nie są nadal dobre, ale przez te 1,5 miesiąca nie spadły tylko sie utrzymały na tym samym poziomie - bo jem tardyferon = żelazo, parametry nie walą na łeb ale nie spadają więc jest okej
siki prawie czyste - bakterie nieliczne leukocytów całe dwa
napłonki płaskie pojedyńcze - więc luzik 
w sumie to już przestanę śpiewać. może ma zupełnie inny gust a uszu zatkać bidak pewnie jeszcze nie potrafi
na ostatnim USG pięknie wkładał łapkę do buzi:) aaa i zapomniałam że ten mój syn ma iście murzyński nosek 
Amy, no to nie jest źle z tymi wynikami, byleby nie spadało
Militta - niestety nie pomogę, nie znam się kompletnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatt wrote:CzaryMary, spiewaj spiewaj... Jego zalamka juz długo nie potrwa ale za to Twoja może jak się Mały wkurzy, wyjdzie i zacznie Ci dawać regularne koncerty w środku nocy! Nie jesteś bezkarna, zapamiętaj to sobie!

hahah ja cały czas myślę, że on nie będzie płakał
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
natt ja wczoraj mialam identycznie, ponad godzine..przeszlo po nospie, magnezie i cieplej kapieli..ale bolalo mocno..stawiam na przepracowanienatt wrote:Eh dziewczyny ale się dziś strachu najadlam... Złapał mnie ból taki typowo okresowy tyle, że dużo mocniejszy. Do tego dosyć bolesne skurcze zaczynające się od kręgosłupa przechodzące na boki, brzuch mi stwardnial dosłownie jak kamień. Na dodatek mały wiergal się niemiłosiernie w tym czasie. Wszystko trwało ponad godzinę.
Położyłam się, wyciszylam, udało mi się nawet zasnąć i przeszło.
Jak się powtórzy to dzwonię po męża i do szpitala. Mam nadzieję, że już będzie spokój... -
nick nieaktualny
-
kurwa mam dzisiaj wolne a tu zapomnialam notatnika z pracy i nie pamietam jutrzejszych wizyt...fak. musze jechac do studia...co do wizyty u fizjoterapeuty..mialo byc grupowe...baba sie rozchorowala, pojechalam na darmo..dostalysmy tylko jakies smieszne ulotki z cwiczeniami i pas ktory mamy nosci a wyglada jak wor na ziemniaki :-)hahaha od ud pod same cyce...wizyta przelozona na 10.30 do 12.00 w nastepny poniedzialek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny