Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOh ja sprzatam mam dosc normalnie male mieszkanie a tyle rzeczy wypierdolilam na strych i tak malo ,oh zalamka normalnie
nie mam szafki jeszcze dla Ignasia niemam gdzie ubranka dac normalnie szukam czegos wàskiego by kupic bo mala sypialnia i no duzo nie zmieszcze komoda nie wejdzie! Ah jej ide po placze sobie to mi dzis najlepiej wychodzi
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Robotka - niby nic Ci sie nie chce a taki piękny elaborat napisałaś
Ja coś tam z filcu machnęłam kiedyś ale brzydkie. Wrzucałam z Pinteresta foto filcowych zwierzaków ku inspiracji dla Amy
no własnie dlatego siedze i pisze:D elaborty:P przeczytałam was w miarę dokłądnie i chciałam wszystkim po trochu odpisać
oj Ty ciotko ja Ci dam brzydkie! nie widziałam ale taka postawa mi się nie podoba:) są na pewno śliczne:)
SYLVIA dziękiwłasnie się zmobilizowałam i się pomierzyłam i mam w cycach i biodrach 106 cm, to może mniejszą wezmę, zresztą kuknę sobie na rozmiarówkę to będę wiedzieć, jeśli jest wiarygodna:) i mówicie że leży super:)
Amy dzięki nie pomyślałam o wordzie przecież
aaa własnie na wypisie zauważyłam że Jaga wazy na dzień dzisiejszy 2100gram:DCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natt, Krysti, KasiaKwiatek, weronika86, Rudzia, sylvia007, CzaryMary, Amy_, Aguś86, iwonka1077, mantissa, Justinka, Nadzieja84, lysinka, Ida, Gosha, Ulka84, liloe lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Robótka - kawał baby!
Ciekawe ile w czwartek Olek będzie ważył
tzn po co ja się zastanawiam, dzisiaj waga pokazałą 10 kggruby
CzaryMary, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
robotka sliczne pomponki..ja sie zalamalam po zdjeciach filcowych amy i juz nic nie robie sama hahahah mone paycho slonce sie chowa haha...nie mam cierpliwosci, ja je zrobilam w 25minut
nie mam cierpkiwosci do robienia czehokolwiek zbyt dlugo..dlatego nie bylabym tez dobrym tatuatorem jak moj mezu
a i mala ma sluszna wage, juz ponad 2kg, super
amy wcisnelas cala czekolade????!!! moja mala zjadla 200gr czekolade DUO prosto ze sloika o 1 ranohahha
-
Robotka tylko nie wiem czy mniejsza nie będzie za obcisła w cycach, bo one jednak jeszcze troszkę urosną
jest jeden sprzedawca na allegro, który podaje rzeczywiste wymiary tych koszul
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka muszę Twojego posta pokazać mojemu chlopowi... On uwielbia te jak to nazwałas ' seriale dla umysłowo chorych'.
Wątpię że to coś zmieni ale przynajmniej się z niego posmieje.
Dziś wswspółczul pani którą chłop zmusił do zrobienia sobie cyckow i noszenia ich praktycznie na wierzchu przez co biedna pani potem nie mogła znaleźć pracy bo wyglądała jak tani lachon.Robotka1, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:robotka sliczne pomponki..ja sie zalamalam po zdjeciach filcowych amy i juz nic nie robie sama hahahah mone paycho slonce sie chowa haha...nie mam cierpliwosci, ja je zrobilam w 25minut
nie mam cierpkiwosci do robienia czehokolwiek zbyt dlugo..dlatego nie bylabym tez dobrym tatuatorem jak moj mezu
a i mala ma sluszna wage, juz ponad 2kg, super
amy wcisnelas cala czekolade????!!! moja mala zjadla 200gr czekolade DUO prosto ze sloika o 1 ranohahha
Olo taki zachłanny - po ojcu. Ojciec słoik nutelli na raz wciągaweronika86 lubi tę wiadomość
-
Amy w piątek wieczorem bolał mnie brzuch jak na okres i często mi się spinał brzuch. wzięłam nospe (średnio mi przeszło) i poszłam spać. Rano obudził mnie znowu ból brzucha wiec stwierdziłam ze jadę to sprawdzić.
Ktg wyszło ok, szyjka 26mm lekarka stwierdziła ze naWszelki wypadek da sterydy, no to żeśmy sek wzięły: ) -
nick nieaktualnyRobotka ja też mam koszulę L. Wygodna, jestem zadowolona z niej, kupiłam sobie do niej szlafrok cienki też z IF.
Amy zoo super. Moje nie może się doczekać zawieszenia...ale jakoś mi się nie chce.
Dzisiaj spałam 3 godziny w ciągu dnia...
A żeby wyrzutów sumienia nie mieć odkurzyłam cały dom i pomyłam łazienki.
Wiecie co moja młodsza kocica wyczyniła?! Na stole leżała igła z nawleczoną nitką. Ta głupia cipa zjadła nitkę i już miała w pysku tą igłę jak zauważyłam! Chciałam ją złapać a ta zwiała do sypialni pod łóżko...ja w panice żeby ją ratować za nią i dopiero jak się nie zamieściłam przypomniałam sobie, że brzuch gniotę i z Mikiego zaraz placek będzie. Wyszłam jakoś a kocica na szczęście wyskoczyła na łóżko... Udało mi się wyciągnąć igłę i nitkę też uffff... HorrorAmy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Amy w piątek wieczorem bolał mnie brzuch jak na okres i często mi się spinał brzuch. wzięłam nospe (średnio mi przeszło) i poszłam spać. Rano obudził mnie znowu ból brzucha wiec stwierdziłam ze jadę to sprawdzić.
Ktg wyszło ok, szyjka 26mm lekarka stwierdziła ze naWszelki wypadek da sterydy, no to żeśmy sek wzięły: )trzymajcie się dzielnie
i szybko wracaj do dmu
a krążka chyba nie ma co zakładać, masz mądrego lekarza jakby widział potrzebe panikowania to by już dawno Cię skierował na zabieg
myślę, że to rozsądny lekarz
MartaAlvi lubi tę wiadomość