X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martula a jaki był powód żes ty się w szpitalu dziecko znalazłą?

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - super że się odezwałaś. rzeczywiście dziwne myślenie tego lekarza...

Amy - w sensie, że ci już istniejące rozstępy zniknęły ??

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Marta - super że się odezwałaś. rzeczywiście dziwne myślenie tego lekarza...

Amy - w sensie, że ci już istniejące rozstępy zniknęły ??
    tak, większość rozstępów już zniknęła

iwonka1077 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh ja sprzatam mam dosc normalnie male mieszkanie a tyle rzeczy wypierdolilam na strych i tak malo ,oh zalamka normalnie :/ nie mam szafki jeszcze dla Ignasia niemam gdzie ubranka dac normalnie szukam czegos wàskiego by kupic bo mala sypialnia i no duzo nie zmieszcze komoda nie wejdzie! Ah jej ide po placze sobie to mi dzis najlepiej wychodzi :(

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Robotka - niby nic Ci sie nie chce a taki piękny elaborat napisałaś :)

Ja coś tam z filcu machnęłam kiedyś ale brzydkie. Wrzucałam z Pinteresta foto filcowych zwierzaków ku inspiracji dla Amy :)

no własnie dlatego siedze i pisze:D elaborty:P przeczytałam was w miarę dokłądnie i chciałam wszystkim po trochu odpisać:D

oj Ty ciotko ja Ci dam brzydkie! nie widziałam ale taka postawa mi się nie podoba:) są na pewno śliczne:)

SYLVIA dzięki :) własnie się zmobilizowałam i się pomierzyłam i mam w cycach i biodrach 106 cm, to może mniejszą wezmę, zresztą kuknę sobie na rozmiarówkę to będę wiedzieć, jeśli jest wiarygodna:) i mówicie że leży super:)

Amy dzięki nie pomyślałam o wordzie przecież:)

aaa własnie na wypisie zauważyłam że Jaga wazy na dzień dzisiejszy 2100gram:D

CzaryMary lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robótka - kawał baby! :D Ciekawe ile w czwartek Olek będzie ważył :D
    tzn po co ja się zastanawiam, dzisiaj waga pokazałą 10 kg :D gruby :D

iwonka1077, natt, Robotka1, CzaryMary, Aguś86, liloe lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pl to by czlowiek szafke kupil tu kur.a nic nie ma same komody dla dzieci :/ po szaleli

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tutaj moje ostatnio dniowe wypociny:) zdjęcie kiepskie bo telefonem:)
    7f9db43aa55fa967med.jpg
    d57c8c38e00e55e4med.jpg

natt, Krysti, KasiaKwiatek, weronika86, Rudzia, sylvia007, CzaryMary, Amy_, Aguś86, iwonka1077, mantissa, Justinka, Nadzieja84, lysinka, Ida, Gosha, Ulka84, liloe lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Robótka - kawał baby! :D Ciekawe ile w czwartek Olek będzie ważył :D
    tzn po co ja się zastanawiam, dzisiaj waga pokazałą 10 kg :D gruby :D
    hehe nooooo 10 kilo to już mały budda:D

CzaryMary, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy piekło Cię pochłonie,Ty wredna matko!!!

CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka sliczne :)<3

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robotka sliczne pomponki..ja sie zalamalam po zdjeciach filcowych amy i juz nic nie robie sama hahahah mone paycho slonce sie chowa haha...nie mam cierpliwosci, ja je zrobilam w 25minut :-) nie mam cierpkiwosci do robienia czehokolwiek zbyt dlugo..dlatego nie bylabym tez dobrym tatuatorem jak moj mezu :-)
    a i mala ma sluszna wage, juz ponad 2kg, super :-)
    amy wcisnelas cala czekolade????!!! moja mala zjadla 200gr czekolade DUO prosto ze sloika o 1 rano :-) hahha

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka tylko nie wiem czy mniejsza nie będzie za obcisła w cycach, bo one jednak jeszcze troszkę urosną :-) jest jeden sprzedawca na allegro, który podaje rzeczywiste wymiary tych koszul

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Amy piekło Cię pochłonie,Ty wredna matko!!!

mam nadzieję, że diabeł się zapowie :P

Gosha, liloe lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka muszę Twojego posta pokazać mojemu chlopowi... On uwielbia te jak to nazwałas ' seriale dla umysłowo chorych'. :D
    Wątpię że to coś zmieni ale przynajmniej się z niego posmieje. :D
    Dziś wswspółczul pani którą chłop zmusił do zrobienia sobie cyckow i noszenia ich praktycznie na wierzchu przez co biedna pani potem nie mogła znaleźć pracy bo wyglądała jak tani lachon. :D

Robotka1, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti - nie łam się , na pewno coś znajdziesz.

Robotka - ale fajne te pompony !! Zdolne mamuśki jesteście.

Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    robotka sliczne pomponki..ja sie zalamalam po zdjeciach filcowych amy i juz nic nie robie sama hahahah mone paycho slonce sie chowa haha...nie mam cierpliwosci, ja je zrobilam w 25minut :-) nie mam cierpkiwosci do robienia czehokolwiek zbyt dlugo..dlatego nie bylabym tez dobrym tatuatorem jak moj mezu :-)
    a i mala ma sluszna wage, juz ponad 2kg, super :-)
    amy wcisnelas cala czekolade????!!! moja mala zjadla 200gr czekolade DUO prosto ze sloika o 1 rano :-) hahha
    ja wcisnełam???!!! wypraszam sobie! ja się czekolady nie tykam!

Olo taki zachłanny - po ojcu. Ojciec słoik nutelli na raz wciąga :P

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy w piątek wieczorem bolał mnie brzuch jak na okres i często mi się spinał brzuch. wzięłam nospe (średnio mi przeszło) i poszłam spać. Rano obudził mnie znowu ból brzucha wiec stwierdziłam ze jadę to sprawdzić.
    Ktg wyszło ok, szyjka 26mm lekarka stwierdziła ze naWszelki wypadek da sterydy, no to żeśmy sek wzięły: )

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja też mam koszulę L. Wygodna, jestem zadowolona z niej, kupiłam sobie do niej szlafrok cienki też z IF.
    Amy zoo super. Moje nie może się doczekać zawieszenia...ale jakoś mi się nie chce.
    Dzisiaj spałam 3 godziny w ciągu dnia...
    A żeby wyrzutów sumienia nie mieć odkurzyłam cały dom i pomyłam łazienki.

Wiecie co moja młodsza kocica wyczyniła?! Na stole leżała igła z nawleczoną nitką. Ta głupia cipa zjadła nitkę i już miała w pysku tą igłę jak zauważyłam! Chciałam ją złapać a ta zwiała do sypialni pod łóżko...ja w panice żeby ją ratować za nią i dopiero jak się nie zamieściłam przypomniałam sobie, że brzuch gniotę i z Mikiego zaraz placek będzie. Wyszłam jakoś a kocica na szczęście wyskoczyła na łóżko... Udało mi się wyciągnąć igłę i nitkę też uffff... Horror

Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Amy w piątek wieczorem bolał mnie brzuch jak na okres i często mi się spinał brzuch. wzięłam nospe (średnio mi przeszło) i poszłam spać. Rano obudził mnie znowu ból brzucha wiec stwierdziłam ze jadę to sprawdzić.
    Ktg wyszło ok, szyjka 26mm lekarka stwierdziła ze naWszelki wypadek da sterydy, no to żeśmy sek wzięły: )
    acha- no właśnie bo nie wiedziałam co się stało.. sterydy na pewno nie zaszkodzą a w razie gdyby Natalce się odwidziało siedzenie w brzuchu to tylko pomogą :) trzymajcie się dzielnie :) i szybko wracaj do dmu :) a krążka chyba nie ma co zakładać, masz mądrego lekarza jakby widział potrzebe panikowania to by już dawno Cię skierował na zabieg :) myślę, że to rozsądny lekarz :)

MartaAlvi lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 2791 2792 2793 2794 2795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ