Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:kaska ja musze tak na psa uwazac..wszystko wciagnie..mam nadzieje ze mu osrane pampersy nie podejda
hahha
podobno psy osrane pampersy uwielbiają, więc uważaj!!
Mąż przyszedł a ja zapomniałam przybrac pozycji żaby. Co tu robić, co tu robić? ?!!
iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
pffCzaryMary wrote:jakbyś napisała bananem albo ogórkiem to bym uwierzyła

ananas ma przynajmniej wypustki a banan nie 
Kasiu dzięki za namiary:D rozumiem że koszule masz tą co Fasia taką granatową we wzorki tak?
LALI to ile pomponów zrobiłaś? ja tylko 4 ale jakbym miała więcej materiału to robiłabym i robiła:D
nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o matko jeszcze nawet Cię konkretnie nie przebadali??? czasem to sie zastanawiam w jakich my warunkach musimy rodzic byc w szpitalach....mf wrote:Nie mam sily Was nadrabiac, zakodowalam tylko,ze Amy odkryla krakersy z czekolada
tak samo maslo orzechowe z czekolada albo dzemem;)
U mnie nie wiadomo nic,nie mialam jeszcze usg,bo to maly szpital, a dzisiaj chyba 7cesarek bylo i oprocz tego jakies porody sn. Jeszcze leze, a Mloda chce mi zrobic dziure w brzuchu...
ja sie zastanawiam czy synek nie fiknal glową w dół bo jakoś inaczej go czuję i wyzej kopniaki jakieś.... -
iwonka a ja sie zastanawiam czy mala mi nie wywinie numeru z oozycja..u mnie byla juz glowkowo..czkawke czulam nad spojeniem...teraz rozpycha mi boki brzucha, oddyvhac nie moge i czkawke czuje baardzo wyraznie po prawej stronie na wysokosvi pepka..dziewczyny a wy gdzie czujecie czkawke i jak sa ulozone wasze maluchy???????
tez uwielbiam maslo orzechowe z nutella
nawet bez ciazy..slodkk slone pysznempolaczenie...ja jak caka ciaze nie jadkam slodkiegi to teraz mnie tylko do slodkiego ciagnie
robie wlasnie nalesniki z twarogiem
mmmmmm
-
Werka jak byl dupa do dolu to rozpychanie po bokach czulam a czkawke w okolicach pepka, ale dziewczyny pisaly ze roznie ta czkawke czuc w takim ulozeniu takze sie nie sugeruj

a ja jakis na nacisk na pipe czuje dlatego mi sie wydaje ze fiknal ale pewnosci nie mam zeby to brzuchy byly ze szkla to czlowiek by spokojniejszy byl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 20:08

hihi u Poli w pokoju wisza