Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A nie pochwaliłam się, że kupiłam sobie dzisiaj wszystkie tomy Greya
za 2dni zacznę czytać namiętnie
Wiesz Sylvia... jak Ci się mokro zrobi pomiędzy nogami to nie biegnij od razu na IP, to wcale nie muszą być wody płodowe...
Ida obawiam się, że naprawdę musisz urodzić.Trzeba było jechać na tą porodówkę pozwiedzać z 8 miesięcy temu.
MF ja rozumie, że cesarki, porody i w ogóle. No ale cholera jasne żeby przez dobę nic nie zrobić przy takim bólu? Powaleni ludzie w tym szpitalu....
ADK... umarłam! hahahahahaa!Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Rudzia ja to mam tak w srodku jakby w pipci, sorka za te opisy
jutro bede u lekarza to niech sprawdzi, ale jak to wyczulam to az mi sie golic odechcialo. W ogole wszystko tam takie opuchniete mam, tez tak macie?? Moze Agus masz racje, ze to zylak tez o tym pomyslalam:/
-
Robotka1 wrote:aaa własnie na wypisie zauważyłam że Jaga wazy na dzień dzisiejszy 2100gram:D
Siedze i ryje z tego bo przeczytałam i se myśle gdzie ja kuźwa pisałam ile waży mój kot, bo napewno nie chodzi o moją wagę aczkolwiek sobie pomyślałam , że robotka się pomyliła. Potem rozkminiłam , że chodziło o małą Jagode
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie Adk kurka Twój pies jest niezły:p dobrze ze w ciążę nie zaszedł
Jaga haha faktycznie:))
Ida krociutko czekałam:) były ładnie zawiniete każda literka w folię babelkowa. A i niech Cię nie zmyli ta niepozorna taśma mocujaca. Trzyma bardzo mocno przy mojej chropowatej ścianie:) więc zanim przykleisz to wstępnie sobie uloz jakos:)
Dobranoc dziewczyny:)Ida lubi tę wiadomość
-
Rudzia myslisz ze grzybek powoduje opuchlizne tam? Ja mam niestety infekcje bakteryjna, dostalam antybiotyk ale po wydzielinie i tak podejrzewam, ze to nic nie dalo. Martwie sie bo taka infekcja bakteryjna moze byc przyczyna porodu przedwczesnego, czego boje sie jak ognia!
-
Kilka z nas jutro wizytuje takze kciukam za was . Ja jutro kolo 11 wizyte mam. Cykam sie nie powiem.
Amy cudenka stworzylassuper;)
Ida ja ogladalam porody na ipli i tez cykam sie porodu kurcze ze nie wypchne malego ze beda komplikacje bo nie bede miala sil ze wzgledu na to moje serce choc kardiolog zapewniala ze wsio ze mna oki.
Trzymajcie sie dobranoc;)
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Nie chciałam nic pisać wcześniej... Od 18 godziny mam skurcze. Były co 15 minut, teraz dokładnie co 11 minut były, dwa ostatnie bolały mocniej... Po raz pierwszy tak regularnie. Wzielam juz 2 razy ciepły prysznic, idę teraz znowu usiade chwile w cieplej wodzie i ewentualnie ogole co nie co -jakby co
oby przeszło, fuck. Ale az na tyłek schodzi, inaczej jak BH...
-
U mnie z tym bolem nad pepkiem jest cos nie tak.. wlasnie mnie dopadl jak siedzialam przy stole, zgieta w pol poszlam do pokoju zeby sie polozyc usiadlam i nie moglam sie przechylic zeby sie polozyc tak cholernie bolalo... ale na raz i sie jakos udalo.. wydaje mi sie ze to Mala tak lezy ze mi cos uciska bo w czasie bolu brzuch wlasnie na wysokosci pepka na calej dlugosci robi sie twardy jak skala
ja nie dam rady tak do konca ciazy