Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica promocja byłaLwica wrote:O nieee mogłaś sobie z biblioteki pożyczyć, po pierwszym tomie stwierdzisz ze nie warto czytać kolejnych:))
No ale powodzenia jak kupiłaś
to kupiłam, a szczerze nie uznaję bibliotek, bo nie lubię tych ograniczeń czasowych. A na książki nigdy mi kasy nie szkoda 
A i lubię czytać takie książki pobudzające wyobraźnię!
nick nieaktualny, Amy_, Lwica lubią tę wiadomość
-
Robotka świetne te pompony
Ale to chyba dla dziewczynki bardziej niż dla chłopca. Nie wiem czy dałbym radę coś takiego zrobić. Ale wydaje się i tak łatwiejsze niż zoo z filcu 
Mf Ty już tam od wczoraj rana jesteś i usg nie zrobili? Powinni juz dawno... A jak Twój ból? Coś Ci lepiej?
Ja już po kąpieli. Ledwo się na jutro ogolilam, a wiekszy problem od bożeny sprawiają mi nogi
ciezko mi się też obcina paznokcie u stóp
Dzisiaj 40 minutowy relaks w wannie, a jutro tylko szybki prysznic przed wizytą
-
;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 22:38
Fasia, Lali, Eweliśka, Ida, Aguś86, Amy_, iwonka1077, Rudzia, lysinka, Justinka, adk_1989, nick nieaktualny, sylvia007, nick nieaktualny, Gosha, Nadzieja84, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Agus ja tez musialam sie na jutro ogolic, masakra
ledwo dalam rade i jeszcze przy samej pipce, tak w srodku, wyczulam cos okraglego takie spuchniete, nie mam pojecia co to. Na mysl o seksie mnie trzesie, nie dalabym sie dotknac
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
to moze ona teraz fiknela dopiero? w sumie nie wiem czy na bank byla glowka w dol..wczoraj miala te jebitne skurcze i od wczoraj inaczej kopie wiec moze teraz sieprzekrecila?Rudzia wrote:Werka moja jest glowka w dol i czkawke czuje po lewej stronie na wysokosci pepka wlasnie
-
Mimka dobre wiadomości

Lali a może to żylak? Nie znam się, ale słyszałam, że mogą się zdarzyć w zaawansowanej ciąży i znikają po porodzie.
Mf skoro tylko lezysz i dostajesz nospe to bez sensu siedzieć w szpitalu. Masz rację.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:mój kocur ostatnio zerzygał się wiecie czym? kawałkiem balona:D najpierw go przebił a potem widocznie w zabawie go wciągnął i zwrócił:0
czyli KAsia Lkę też polecasz tak?
Jak to przeczytałam to nie mogłam się powstrzymać! Muszę się z wami podzielić swoją historią
nasz pies pochłonął kiedyś zużytą prezerwatywę
zorientowaliśmy się dopiero jak zaczął ja wysrywać
chodził, kucał, męczył się to zaczęłam zaglądać co mu się tam dzieje a tam mu kawałek z tyłka wystaje. Całe szczęście nic mu się nie stało
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, Robotka1, Ewelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mimka, super wieści! Gratulacje.
Kolejna wizyta do przodu. 
Ja tam pierdziele, nie gole juz bożeny. Tym bardziej w sszpitalu, bo bym chyba dwie godziny prysznic okupywala, a są tylko dwa. No ale nogi to by się zdalo niedługo. Żałuję że woskiem w domu nie zrobiłam, bo nie chce tego brzucha niepotrzebnie spinac, ale lazic z klakami to jednak wstyd.
Dziewczyna u mnie na sali chyba będzie jechać na porodowke jutro albo w nocy, bo ma skurcze co 10 min.
na razie stresa nie mam, ale jak się naslucham to kto wie.
Adk, niezły agent z twojego psa. Ciekawe czy mu smakowalo.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny