X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek - hahaha ośmiałam się z Mikiego placka :P
    co za kot!!! :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Robotka muszę Twojego posta pokazać mojemu chlopowi... On uwielbia te jak to nazwałas ' seriale dla umysłowo chorych'. :D
    Wątpię że to coś zmieni ale przynajmniej się z niego posmieje. :D
    Dziś wswspółczul pani którą chłop zmusił do zrobienia sobie cyckow i noszenia ich praktycznie na wierzchu przez co biedna pani potem nie mogła znaleźć pracy bo wyglądała jak tani lachon. :D
    jakbym Nat o moim czytała:D hahahaha i nawet ten sam serial dziś o cyckach u mnie leciał, boshhhhh:P :)

KASIA K a ile masz w cycach cm?:D teraz?
    o matko ale akcja z kocicą, i co uratowałaś ją czy zgniotłaś w końcu Mikiego?:D

SYLVIA wiesz może jak sie nazywa ten sprzedawca?? czy może na jego aukcji będzie pisało że to rzeczywiste wymiary?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka - łoooo rany !! no masakra tez bym padła na brzuch żeby kota ratować. kurczę strachu sie najadłaś, nie ma co :/

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek jestem strasznie wyczulona żeby chować wszelkie nitki w domu przed moją kotką. Kiedyś gdzieś czytałam, że kot zjadł kilka metrów nitki. Właściciel zauważył jak jej z pupy nitka wystaje. Wzięli ją do weta ale było już za późno, bo ta nitka sie okręciła wokół jakichś narządów i kocie zdechło... Dobrze, że udało Ci się ją złapać! No i oby Mikiemu nic od tej przygniotki nie było!

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia powiem Ci, że twoja opowieść mnie rozczarowałA! myślałąm, że koleś wyciągał tą nitkę wystającą z pupy kota i wycigąnął pół metra ale kot przeżył :P a ty żes opowiedziała jakąś kocią tragedię, a weź! :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zrobiłam sobie dobrze mega dużym soczystym świeżym ananasem kupionym wczoraj w lidlu :D

mmmmniammmm:D

a na wieczór mąż zaserwował karmi tiramisu;)

no dokładnie Amy ja też myślałam że chłop wyciągnął tą nitkę:D tylko się zastanawiałam czy ciągnął za taką obkubkaną gołymi rękami:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:47

Amy_, KasiaKwiatek, iwonka1077, CzaryMary, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haahah Robotka cieszę się, że nie tylko ja mam zryty beret :P dajesz nadzieję :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak przeczytałam o tej wystającej nitce z dupy kota to zaczęłam się śmiać jak głupia a potem jak doczytałam resztę to stwierdziłam, że to nietaktowne śmiać się z cierpienia kota ale jakoś nie mogę przestać, przepraszam. :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    haahah Robotka cieszę się, że nie tylko ja mam zryty beret :P dajesz nadzieję :P
    potraktuję to jako komplement:D czasem tylko włancza mi się instynkt samozachowawczy:D ale tłumaczę to tym że ja już mam dziecko i po prostu musze czasem uważać na to co mówię:D

Amy_ lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Ja jak przeczytałam o tej wystającej nitce z dupy kota to zaczęłam się śmiać jak głupia a potem jak doczytałam resztę to stwierdziłam, że to nietaktowne śmiać się z cierpienia kota ale jakoś nie mogę przestać, przepraszam. :D
    ty wredna pipo ! :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jakbym Nat o moim czytała:D hahahaha i nawet ten sam serial dziś o cyckach u mnie leciał, boshhhhh:P :)

KASIA K a ile masz w cycach cm?:D teraz?
    o matko ale akcja z kocicą, i co uratowałaś ją czy zgniotłaś w końcu Mikiego?:D

SYLVIA wiesz może jak sie nazywa ten sprzedawca?? czy może na jego aukcji będzie pisało że to rzeczywiste wymiary?
    No właśnie nie pamiętam, ale na pewno jest napisane, że to wymiary koszuli

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, jak to 4 dawki sterydów? U mnie w szpitalu dają 2. Ciekawe. I ja gdybym miała wybór to bym ten szew brała, lepiej to niż leżeć w szpitalu miesiąc. :/ ale przy rozwarciu na opuszek to już chyba nie zakładają, co? Przynajmniej nikt mi nie wspominal. Ale Marta twoja szyjka dłuższa, więc bądź dobrej myśli. :)

Amy, jak ten Olek tyle czekolady zajada to jak ma nie ważyć 10 kg. :P. :P

Kasia, ale numer z kociambrem. Podobno nitki bardzo niebezpieczne dla kotów, bo mogą narządy pociac, ale kurczę wystarczy na moment z oka spuścić i kot psoci. ;/ Ciekawe czy mój za mną tęskni.

Amy_ lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tą nitkę na chwilę położyłam :-D zawsze chowam wszystkie takie drobiazgi bo 2 koty w domu, pies ale ta młoda cipa wykorzystała chwilę jak przez telefon rozmawiałam :-D na szczęście uratowana, ja nie utknęłam pod łóżkiem a Miki wariuje w brzuchu więc go nie zgniotłam tym padem :-D :-P

Robotka ja mam teraz w cyckach 100 w brzuchu 104cm. W koszulce mam wygodny luz, nie opina i nie wisi :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:16

Amy_ lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój kocur ostatnio zerzygał się wiecie czym? kawałkiem balona:D najpierw go przebił a potem widocznie w zabawie go wciągnął i zwrócił:0

czyli KAsia Lkę też polecasz tak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:10

natt lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie pochwaliłam się, że kupiłam sobie dzisiaj wszystkie tomy Greya :-) za 2dni zacznę czytać namiętnie ;-)

Lali, Aguś86, Robotka1, weronika86, Amy_, natt lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam L. Ja mam 170cm wzrostu. Jest ciutkę przed kolano.

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Sylwia tyle Cię na forum widziałyśmy... :-D jak zaczniesz czytać to odłożysz dopiero jak skończysz :-D

sylvia007, Gosha lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa KAsia a szlaftok jaki brałaś?? i do jakiehgo koloru koszulo??

aaaa ja dokładnie to u mnie w galerii widziałam, ale u mnie to koszt równych 200zł:)
    więc pojadę przymierzę i ewentualnie zamówię przez internet:)
    http://allegro.pl/komplet-ciazowy-szlafrok-koszula-italian-fashion-i5044597406.html

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A nie pochwaliłam się, że kupiłam sobie dzisiaj wszystkie tomy Greya :-) za 2dni zacznę czytać namiętnie ;-)

O nieee mogłaś sobie z biblioteki pożyczyć, po pierwszym tomie stwierdzisz ze nie warto czytać kolejnych:))
    No ale powodzenia jak kupiłaś:)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    właśnie zrobiłam sobie dobrze mega dużym soczystym świeżym ananasem kupionym wczoraj w lidlu :D

jakbyś napisała bananem albo ogórkiem to bym uwierzyła :P ;)

KasiaKwiatek, Lwica, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość

‹‹ 2792 2793 2794 2795 2796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ