Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
natt wrote:Robotka muszę Twojego posta pokazać mojemu chlopowi... On uwielbia te jak to nazwałas ' seriale dla umysłowo chorych'.
Wątpię że to coś zmieni ale przynajmniej się z niego posmieje.
Dziś wswspółczul pani którą chłop zmusił do zrobienia sobie cyckow i noszenia ich praktycznie na wierzchu przez co biedna pani potem nie mogła znaleźć pracy bo wyglądała jak tani lachon.
KASIA K a ile masz w cycach cm?teraz?
o matko ale akcja z kocicą, i co uratowałaś ją czy zgniotłaś w końcu Mikiego?
SYLVIA wiesz może jak sie nazywa ten sprzedawca?? czy może na jego aukcji będzie pisało że to rzeczywiste wymiary? -
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek jestem strasznie wyczulona żeby chować wszelkie nitki w domu przed moją kotką. Kiedyś gdzieś czytałam, że kot zjadł kilka metrów nitki. Właściciel zauważył jak jej z pupy nitka wystaje. Wzięli ją do weta ale było już za późno, bo ta nitka sie okręciła wokół jakichś narządów i kocie zdechło... Dobrze, że udało Ci się ją złapać! No i oby Mikiemu nic od tej przygniotki nie było!
-
właśnie zrobiłam sobie dobrze mega dużym soczystym świeżym ananasem kupionym wczoraj w lidlu
mmmmniammmm:D
a na wieczór mąż zaserwował karmi tiramisu;)
no dokładnie Amy ja też myślałam że chłop wyciągnął tą nitkętylko się zastanawiałam czy ciągnął za taką obkubkaną gołymi rękami:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:47
Amy_, KasiaKwiatek, iwonka1077, CzaryMary, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:haahah Robotka cieszę się, że nie tylko ja mam zryty beret
dajesz nadzieję
Amy_ lubi tę wiadomość
-
natt wrote:Ja jak przeczytałam o tej wystającej nitce z dupy kota to zaczęłam się śmiać jak głupia a potem jak doczytałam resztę to stwierdziłam, że to nietaktowne śmiać się z cierpienia kota ale jakoś nie mogę przestać, przepraszam.
-
Robotka1 wrote:jakbym Nat o moim czytała:D hahahaha i nawet ten sam serial dziś o cyckach u mnie leciał, boshhhhh:P
KASIA K a ile masz w cycach cm?teraz?
o matko ale akcja z kocicą, i co uratowałaś ją czy zgniotłaś w końcu Mikiego?
SYLVIA wiesz może jak sie nazywa ten sprzedawca?? czy może na jego aukcji będzie pisało że to rzeczywiste wymiary? -
Marta, jak to 4 dawki sterydów? U mnie w szpitalu dają 2. Ciekawe. I ja gdybym miała wybór to bym ten szew brała, lepiej to niż leżeć w szpitalu miesiąc.
ale przy rozwarciu na opuszek to już chyba nie zakładają, co? Przynajmniej nikt mi nie wspominal. Ale Marta twoja szyjka dłuższa, więc bądź dobrej myśli.
Amy, jak ten Olek tyle czekolady zajada to jak ma nie ważyć 10 kg..
Kasia, ale numer z kociambrem. Podobno nitki bardzo niebezpieczne dla kotów, bo mogą narządy pociac, ale kurczę wystarczy na moment z oka spuścić i kot psoci. ;/ Ciekawe czy mój za mną tęskni.Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja tą nitkę na chwilę położyłam
zawsze chowam wszystkie takie drobiazgi bo 2 koty w domu, pies ale ta młoda cipa wykorzystała chwilę jak przez telefon rozmawiałam
na szczęście uratowana, ja nie utknęłam pod łóżkiem a Miki wariuje w brzuchu więc go nie zgniotłam tym padem
Robotka ja mam teraz w cyckach 100 w brzuchu 104cm. W koszulce mam wygodny luz, nie opina i nie wisiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:16
Amy_ lubi tę wiadomość
-
mój kocur ostatnio zerzygał się wiecie czym? kawałkiem balona:D najpierw go przebił a potem widocznie w zabawie go wciągnął i zwrócił:0
czyli KAsia Lkę też polecasz tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:10
natt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaaa KAsia a szlaftok jaki brałaś?? i do jakiehgo koloru koszulo??
aaaa ja dokładnie to u mnie w galerii widziałam, ale u mnie to koszt równych 200zł
więc pojadę przymierzę i ewentualnie zamówię przez internet:)
http://allegro.pl/komplet-ciazowy-szlafrok-koszula-italian-fashion-i5044597406.html -
sylvia007 wrote:A nie pochwaliłam się, że kupiłam sobie dzisiaj wszystkie tomy Greya
za 2dni zacznę czytać namiętnie
O nieee mogłaś sobie z biblioteki pożyczyć, po pierwszym tomie stwierdzisz ze nie warto czytać kolejnych:))
No ale powodzenia jak kupiłaś -
nick nieaktualny