Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja kolezanka rodzila z dodatnim gbs urodzila po terminie i jedynie dostala antybiotyk i Mala po urodzeniu tez dostawala antybiotyk..ale z jej coreczka wszystko okej nic sie nie dzialo dzis ma juz 4 miesiace i jest zdrowiutka
takze bez stresu
-
oj dziewczyny a ja bym dziś tylko spała i spała...
mam jakiś słaby dzień, seksu mi się chce:P choć w sumie..to chyba mi się nie chce:P
oglądałam rozmowy w toku ale tylko mnie wkurwiły bo ci goscie tych lasek to jacyś popieprzeni, ja rozumiem delikatnie coś powiedzieć ale coś takiego? ehhh nevermind.
w ogóle wkurza mnie że w godzinach popołudniowych tylko seriale dla umysłowo chorych: dlaczego ja? ukryta prawda, prawdziwe historie, dzień który zmienił moje życie, szpital, szkoła, policjanci i policjantki, sąsiedzi wrrrrr nic sensownego;/
dobrze że PNŚ albo DDTVN do 11 chyba to sobie oglądam.
a dziś sobie kukam na mój wypis z wczorajszego szpitala i pisze że szyjka zachowana na ok 3.5cm:) to chyba dużo jak na ten etap:) no i łożzysk bez cech przodowania o II/III stopniu dojrzałości.
hehe lepszy opis dostałam wczoraj niż na wszystkich usg razem wziętych:P
a dziś z nudów spakowałam torbętzn nie wszystko bo wiadomo nie da się ale większość rzeczy:) i uwaga-nie zmieściłam sie w moją małą treningową torbę, mąż poratował mnie swoją wojskową
aaa i biorę japony pod prysznic takie piankowe oraz klapki materiałowe jako pantofelki, mało miejsca zajmują, na pewno mniej niż jedne crocsy ktore początkowo planowałam zapakować.
AMY cudne zoo!!! noooo to żeś się narobiła:) super:) i literki teżmasz jakieś gotowe szablony literek?? daj namiary:)
Mary Ty też cos z filcu robiłaś?? bo chyba mnie coś ominęło, nie pamiętam żebym coś oglądała a pamięć mam dość dobrą jeśli chodzi o robótki ręczne:D
gratuluję wyborów wózeczków:) prawda że lżej na sercu jak już jest??
dziś mi mąż powiedział że jutro jedziemy po piżamkę dla mnie taką jakąś wypasionąhehe coś mi się zdaje że wrócę do domu i zamówię na allegro coś fajnego:D
KASIAK Ty chyba zamawiałaś koszulę z IF prawda? jaki rozmiar wzięłaś i jak lezy? bo ty mi się najbardziej gabarytowo do mnie podobna wydajesz:D tzn tylko mi się tak wydaje bo nie widziałam Cię na żywo:DCzaryMary, Amy_, iwonka1077, natt, KasiaKwiatek, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ten dodatni gbs to nic takiego, dużo osób to ma, podają antybiotyk przy porodzie po prostu
powiew będę miała robiony w piątek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mary - łohohoh
czekam niecierpliwie na odwet syna
Natt -stąd te nasze chude dupki
Robotka - nie mam szablonów, napisałąm sobie imię w wordzie, powiększyłam do 500 wydrukowałąm wyciełam i wycinałam filcot całą filozofia
Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:oj dziewczyny a ja bym dziś tylko spała i spała...
mam jakiś słaby dzień, seksu mi się chce:P choć w sumie..to chyba mi się nie chce:P
oglądałam rozmowy w toku ale tylko mnie wkurwiły bo ci goscie tych lasek to jacyś popieprzeni, ja rozumiem delikatnie coś powiedzieć ale coś takiego? ehhh nevermind.
w ogóle wkurza mnie że w godzinach popołudniowych tylko seriale dla umysłowo chorych: dlaczego ja? ukryta prawda, prawdziwe historie, dzień który zmienił moje życie, szpital, szkoła, policjanci i policjantki, sąsiedzi wrrrrr nic sensownego;/
dobrze że PNŚ albo DDTVN do 11 chyba to sobie oglądam.
a dziś sobie kukam na mój wypis z wczorajszego szpitala i pisze że szyjka zachowana na ok 3.5cm:) to chyba dużo jak na ten etap:) no i łożzysk bez cech przodowania o II/III stopniu dojrzałości.
hehe lepszy opis dostałam wczoraj niż na wszystkich usg razem wziętych:P
a dziś z nudów spakowałam torbętzn nie wszystko bo wiadomo nie da się ale większość rzeczy:) i uwaga-nie zmieściłam sie w moją małą treningową torbę, mąż poratował mnie swoją wojskową
aaa i biorę japony pod prysznic takie piankowe oraz klapki materiałowe jako pantofelki, mało miejsca zajmują, na pewno mniej niż jedne crocsy ktore początkowo planowałam zapakować.
AMY cudne zoo!!! noooo to żeś się narobiła:) super:) i literki teżmasz jakieś gotowe szablony literek?? daj namiary:)
Mary Ty też cos z filcu robiłaś?? bo chyba mnie coś ominęło, nie pamiętam żebym coś oglądała a pamięć mam dość dobrą jeśli chodzi o robótki ręczne:D
gratuluję wyborów wózeczków:) prawda że lżej na sercu jak już jest??
E
dziś mi mąż powiedział że jutro jedziemy po piżamkę dla mnie taką jakąś wypasionąhehe coś mi się zdaje że wrócę do domu i zamówię na allegro coś fajnego:D
KASIAK Ty chyba zamawiałaś koszulę z IF prawda? jaki rozmiar wzięłaś i jak lezy? bo ty mi się najbardziej gabarytowo do mnie podobna wydajesz:D tzn tylko mi się tak wydaje bo nie widziałam Cię na żywo:DRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Część dziewczny,
Ma tableta z dodatkowa klawiatura wiec mogę w koncu napisać bo na telefonie to jakiś koszmar
I dzisiaj znów inny lekarz = nowa koncepcja. Dzisiaj nowy doktorek sobie wymyślił ze on by jednak krążek założył. śmiech na sali - to po kiego grzyba ładowali mi te sterydy?
Poza tym tak - jestem w 32 tygodniu, zanim przyjdzie posiew który bo zrobili jutro to minie 7 dni - będę w 33 tygodniu a krążek ściągaj w 37. średnio widzę sens zakładania tego na miesiąc.
Poza tym lekarz się pyta ile mała wazy, mowie 1750g, a on na to ze taka bezpieczna graanica to 2kg - przecież zanim mi założą ten krążek to ona bedzie ważyć 2kg...
Z innej strony, mój lekarz, który mnie zna i zna maja szyjkę od początku mówi, ze ta szyjka się wgl nie zmienia i niema żadnego zagrożenia i pessara nie bedzie zakładał.
Kurde, szyjka ma 2,6cm i jest zamknięta - raczej nie urodzę jutro. nie ma takiego zagrożenia.
Jutro ma byc ordynator i on masię wypowiedzieć ale decyzja i tak należy do mnie, a ja raczej nie zamierzam się na to godzić.
W środę mam wizytę u swojego giną wiec on się wypowie, jemu ufam. poza tym juz mi ostatnio powiedział, ze jakby się pogorszyło to zamówienie i dostarczenie mu do gabinetu krążka to jest kwestia 24h. a przecież on nie musi byc zakladany w szpitalu... nooo także zamierzam im odmówić jutro tej akcji
PS. dzisiaj w nocy dostałam ostatnia, 4 dawkę sterydow.
Lekarz wspominał ze składnikiem tych sterydow jest kwas(?) czy cos tam arachidowego i warto sobie codziennie zjeść garść orzechów arachidowych zeby naturalnie dopomóc plucka
Pozdrawiamy Was z Natalka serdecznie!KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
Ej muszę wam powiedzieć że ten OLejek makadamia jest mega, nie zauwazam już rozstepow na cyckach a byly wg mnie bardzo widoczne, SZOK!!!
a i jeśli lubicie herbaty to wczoraj mi siostra M. zaparzyła z BIOACTIVE earl grey z cytrusami - jest pyszna!!!!!