Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Amy ślicznosci wytworzyłas, i co to pojdzie na karuzele czy jak??? ja bym literki na tasiemki do lozeczka albo na sciane jak masz gdzie i na tasme ta przylepna jakas
a zwierzaki na lozeczko na tasiemki lub na karuzele wedle uznania
dziewczyny ja mam dzis w planach cykorie zawijana w szynkę i żółty ser i polane sosem serowymmniam....
ooooooo dobry pomyśł z wieszaniem zwierzyńca na łóżeczko)) jakbym się upadła że karuzeli nei użyję
-
Bambi85 wrote:No wlaśnie MANTISSA moj gin mowil, ze przynajmniej u nich, podczas pobytu w szpitalu z powodu skracajacej sie szyjki nie dzieje sie zbyt wiele, jak nie jestes zakwalifikowana do szwu czy pessara, to glownie obserwacja, i ze oni jak sie nic nowego nie dzieje to raz na tydzien badaja czy sie nie skraca- bo tak robilam wywiad, gdyby mi sie pogorszylo na tyle, ze musialabym isc do szpitala. Ale z tego co pamietam, ty jeszcze na wynik wymazu czekasz prawda?
-
Eweliśka wrote:ja myślę że samo rozkładanie nóg nic nie da, trzeba pogmerać w srodku:P
Amy_, Bambi85, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:filcem się udławi
na razie ma tylko spać, jeść robić kupy i się drzeć
e tam, taka wata cukrowa
Widzę, że plan na syna już maszmyślę, że masz te wszystko zagwarantowane, no chyba że postanowi się nie drzeć i zrobić matce na złość. Zobaczysz będziesz miała cichutkie dziecko
Amy_ lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:e tam, taka wata cukrowa
Widzę, że plan na syna już maszmyślę, że masz te wszystko zagwarantowane, no chyba że postanowi się nie drzeć i zrobić matce na złość. Zobaczysz będziesz miała cichutkie dziecko
będzie się darł jak głupi
-
Amy_ wrote:ma się drzeć !
Niech ojciec odczuje, że ma syna w domu
a cierpiec będziesz ty
:P ale skoro chcez to ja ci będę bronić
hehe
-
Bambi85 wrote:AGUŚ nie wiem, to pewnie zalezy jak sytuacja sie zmienia i czy sie zmienia. Nigdy Ci nie powiedza ile bedziesz lezec a wstepie, nie da sie pewnych rzeczy przewidziec.
Pozostaje czekać
ja mam nadzieję nie odwiedzać szpitala przed 18 marca, a nawet po tym terminie to tylko wtedy, żeby urodzić...
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
aha w biedrze sa klapki basenowe i jakies torby maja byc musze zgapic czy duze one bo nie ma na necie rozmiaru....
torby od 19.02 i termometry do ucha i czola za 69 zl jak by ktos nie mial jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:26
Fasia lubi tę wiadomość