Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida nie robiłam żadnych badań, ale przy wątrobie to chyba też białka w oczach miałabym nie takie, a są ok.
No nic, mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje i po prostu cudownie poprawiła mi się cerahahaha na bank.
Gosha, faktycznie, nie wiedziałam że pomarańcza też ma beta karotento może być to, bo bez kitu liter dziennie to minimum
Ania, ja nie mamdopiero pod koniec miesiąca chyba zamówimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:25
Ida, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida ja nie kupialm recaro ze względu na to że nie pasił do xlandera
. jakby recaro nie zdupczyli sprawy z bazami myślę że bym kupiła.
Mondo mi się przestał podobaćzakochałam się w tych xlanderach i dlatego musialam wybrać maxi cosi.
Zresztą musialam nie musialam, mąż wziął i kupił nawet nie moglam poszperać na allegro żeby taniej coś może? i tu jestem ZŁA! ale to nie ja na niego wydałam kasęIda lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ewelcia - żółty czy pomarańczowy kolor skóry, czy białek ocznych świadczy o tym że coś niepokojącego dzieje się z wątrobą. Do tego skóra swędzi.
Masz tak Marta?
Nie nie, nic mnie nie swędzi i właśnie białka też są spoko.
Ale nie dość że trochę nabrałam kolorytu to jeszcze cera jakby mi sie polepszyła. to na bank musi być dobroczynna moc pomarańczyIda, Gosha, KasiaKwiatek, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Ty masz chociaż fotelik i jakieś typy odnośnie wózka a ja się kompletnie nad tym nie zastanawiam nawet
no mam fotelik ale on mi otwiera wachlarz mozliwości jesli chodzi o wybór wózka.
mam nadzieję że moja gąbka zaraz nie zacznie kombinować i szukać coś poza x landerami bo wtedy oszaleję. X landerów nie brałam pod uwagę w ogóle ze względu na cenę. W mondo bylam zakochana! a teraz mama daje tysiaka więc mi sie uchylily drzwi do xlanderów...
x move niestety ciezki więc już mnie wkurwił, xcity idealny wagowo, ale te piankowe kola? no sama nei wiem... muszę się ogarnąć!!!!! <strzał w pysk> -
Ja też póki co bez wózkowa ;P typy mam dwa Riko Nano i Baby design lupo comfort ale zobaczymy. :p
Angela Twoja córeczka jest przekochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:32
Ida, Angela89 lubią tę wiadomość