Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doopa, Doopa, Doopa

Ja nawet nie wiem czy chce kupić nowy czy używany. Bo w sumie po co mi nowy skoro mam spacerowke po synku? to tylko bym uzywke na te pół roku kupiła... Ale w sumie nie mam pojęcia ani głowy do tego. Prawdę mówiąc to mam tylko trzy tygodnie na kupno a ja nawet nie wiem czego chce
Amy_ lubi tę wiadomość
-
kokainakokainaKasiaKwiatek wrote:Amy jak się ten Twój magik od pościeli nazywał?
muszę dokupić drugi komplet, myślałam że będę używać ten od koleżanki ale mimo dwóch prań ma taki zapach, że nie zdzierżę
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
znaczy się tez potrzebujesz strzała w pysk jak jaAnka1501 wrote:Doopa, Doopa, Doopa

Ja nawet nie wiem czy chce kupić nowy czy używany. Bo w sumie po co mi nowy skoro mam spacerowke po synku? to tylko bym uzywke na te pół roku kupiła... Ale w sumie nie mam pojęcia ani głowy do tego. Prawdę mówiąc to mam tylko trzy tygodnie na kupno a ja nawet nie wiem czego chce
wymieńmy się ciosami
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida - My płci nie znamy więc jeśli miałabym zamawiac już to ten zielonkawy riko ;P Ale zastanawiamy się czy nie zamawiać po urodzeniu wtedy byłby albo ten niebieski albo hmm i tak i tak ten zielony. Jakby była dziewczynka nie chciałabym różowego wolałabym i tak uniwersalny ;P
-
chora, nie chora, jakieś obowiązki forumowe to chyba ona ma nadalAguś86 wrote:Albo Fasia biedna odsypia. Przecież jest chora.
nikt jej nie zwalniał z byle choroby
Fasia, Ida, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:chora, nie chora, jakieś obowiązki forumowe to chyba ona ma nadal
nikt jej nie zwalniał z byle choroby 
Ja ci kuzwa dam z byle choroby! Chętnie Ci oddam wszelkie dolegliwości to będziesz inaczej śpiewać
a szczególnie ból ryjka mojego
(
Agus dobrze pisze - spalam a teraz standardowo pęka mi głowa