Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doopa, Doopa, Doopa
Ja nawet nie wiem czy chce kupić nowy czy używany. Bo w sumie po co mi nowy skoro mam spacerowke po synku? to tylko bym uzywke na te pół roku kupiła... Ale w sumie nie mam pojęcia ani głowy do tego. Prawdę mówiąc to mam tylko trzy tygodnie na kupno a ja nawet nie wiem czego chceAmy_ lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Doopa, Doopa, Doopa
Ja nawet nie wiem czy chce kupić nowy czy używany. Bo w sumie po co mi nowy skoro mam spacerowke po synku? to tylko bym uzywke na te pół roku kupiła... Ale w sumie nie mam pojęcia ani głowy do tego. Prawdę mówiąc to mam tylko trzy tygodnie na kupno a ja nawet nie wiem czego chcewymieńmy się ciosami
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida - My płci nie znamy więc jeśli miałabym zamawiac już to ten zielonkawy riko ;P Ale zastanawiamy się czy nie zamawiać po urodzeniu wtedy byłby albo ten niebieski albo hmm i tak i tak ten zielony. Jakby była dziewczynka nie chciałabym różowego wolałabym i tak uniwersalny ;P
-
Aguś86 wrote:Albo Fasia biedna odsypia. Przecież jest chora.
nikt jej nie zwalniał z byle choroby
Fasia, Ida, KasiaKwiatek, Angela89, Ewelcia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:chora, nie chora, jakieś obowiązki forumowe to chyba ona ma nadal
nikt jej nie zwalniał z byle choroby
Ja ci kuzwa dam z byle choroby! Chętnie Ci oddam wszelkie dolegliwości to będziesz inaczej śpiewaća szczególnie ból ryjka mojego
(
Agus dobrze pisze - spalam a teraz standardowo pęka mi głowa