Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA z tymi porodami w rodzinie nie ma reguły. Moja mama urodziła mnie przed terminem kilka dni, ważyłam niecałe 2.9kg,moją siostrę miesiąc wcześniej i ważyła 1900g.
A ja moje córy...po terminie 6 i 4 dni, jedna ponad 3.5kg a druga 3840g
Loteria moje Panie...Loteria -
Matko, ile wyście natrzaskaly! Nie nadrobie.
a macie, milion tematów w jednym poscie.
A ja dostanę ochraniacz na lozeczko i założe. A co.Najwyżej jak będzie mnie wkurzal to zdejme. Podusi nie mam to nie kładę, w wózku raczej też na płasko. Angel Wings moooze kupię później.
klina nie mam a segregator to dobry patent.
Angela, super że malutka odłączyli. Dzielnie się tam trzymasz.
Klaudia, gratuluję zacnego tytulu! Fajnie, że już jesteś.
Wercia, dobrze, że po wizycie ok. Mała się jeszcze przekreci, zobaczysz.
Shimmer, a tych metek to nie można ze zwyklej wstążki zrobić? Ja zamierzam przyszyc do pieluszki flanelowej.
Robotka, fajne przepisy na torty są na Kwestia Smaku albo Moje Wypieki. Poszperaj sobie.
Z gratisow od gemini podobno dali mi mikro krem do stóp.
Ja jestem gadzeciara i często napalam się na coś, mija tydzien i stwierdzam, że w sumie tego nie potrzebuję. Mam tak jak Amy, wolę zeby sobie leżały niż zostały wydane a jak mam rozmienic to jestem chora bo wiem, że się zaraz rozejdzie. Mój tz z kolei wydaje lekką ręką i mnie tym wkurza, bo nie patrzy, że można gdzie indziej upolowac coś taniej. Ale z drugiej strony mi też nie żałuje. Sama sobie żałuję.Kiedyś mnie nazywal swoim żydalkiem od przyslowiowego żyda i brzydala.
z kolei jak wspominam, że może nowy wózek to po co, przecież używane są w porządku. No chyba, że bardzo chcę, ale w sumie mi nie zależy. Zresztą to dlatego, że sytuacja nam się trochę zmieniła i chwilowo nie mamy czym szastac.
A dziewczyny, jakbyscie zobaczyly w jakiejś ulotce lidlowej czy biedronkowej koszule albo staniki do karmienia to dajcie znać, co? Bo wiem, że czasem się trafiają, dawno nie było a boję się że przez ten szpital przegapie.Angela89, Amy_, Ida, Robotka1, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Amy to teraz mobilizacja i zdecyduj co do firmy, modelu i koloru. A zakup na allegro potem już na luzie. I tak szczerze Ci powiem, że teraz to trudna decyzja a potem kompletnie przestaniesz przestaniesz się przejmować wózkiem i zwracać na niego uwagę. Dla własnego bezpieczeństwa spokoju trzeba tylko podjąć decyzję i przestać myśleć o tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:32
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:19
Gosha, Amy_, Anka1501, Fasia, Militta110816, sylvia007, Lali, KasiaKwiatek, Lwica, Rudzia, hwesta, Ida, Robotka1, Ewelcia, CzaryMary, Aguś86, MartaAlvi, liwi, liloe, Ulka84, iwonka1077, Krysti, Nadzieja84, Justinka, weronika86, lysinka, Agusiek89, mila79, Jaga, misia83, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jessssiu jakie cudo! Ona na prawdę jest pulpecik
aleś ją podtuczyła w brzuszku Angela
Cd ochraniaczy, mam i zakładam, tak jak z dziewczynami, jakoś dla mnie dawał poczucie przytulności, a bez przesady powietrza nie zabraknie
Angel wings od początku można, to malutka poduszka, na środku płaska więc nie unosi dziecka, a po bokach ma wybrzuszenia, właśnie żeby miękko główkę ustabilizować podczas spacerów w wózku.
Klin kupuję, bardzo ładnie mi się sprawował i ułatwiał równe uniesienie materaca. Jednak książki pod nóżkami to jakaś prowizorka dla mnie, nie warta oszczędności 20 zł w kwestii wszystkich wydatkówAngela89, Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Powiem wam apropo tych naszych potyczek dotyczących poduszek, ochraniaczy, SN CC i innych, to czytałam wczoraj super artykuł na temat tego, że kobiety "kłócąc" się o tego typu rzeczy, starają się sobie same siebie przekonać, że dokonują najlepszych wyborów wychowujący swoje dziecko, a tak naprawdę wszystkie nasze wybory mają zarówno plusy jak i minusy i nie warto przekonywać innych do swoich racji, a przede wszystkim nie warto oceniać wyborów innych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:44
Anka1501, Amy_, KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, Gosha, iwonka1077, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo trochę pulpecik z niej jest. Buziaczka ma pulchnego. Tam na tym oiomie są zdjęcia różnych wcześniaków to wydaje mi się że ona naprawdę dobrze wygląda, skórę ma różową nie przezroczystą to mnie mega buduje.
Amy ty to masz fetysze
W ogóle jutro zrobię zdjęcie i pokaże Wam jakie ona ma zarośnięte czoło. Jeszcze zachował się tam meszek. A i czuprynę ma bujną czyli moja zgaga się sprawdziłaAmy_, sylvia007, KasiaKwiatek, Ida, Lali, Lwica, CzaryMary, Gosha, Fasia, Justinka, weronika86, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Powiem wam apropo tych naszych potyczek dotyczących poduszek, ochraniaczy, SN CC i innych, to czytałam wczoraj super artykuł na temat tego, że kobiety "kłócąc" się o tego typu rzeczy, starają się sobie same siebie przekonać, że dokonują najlepszych wyborów wychowujący swoje dziecko, a tak naprawdę wszystkie nasze wybory mają zarówno plusy jak i minusy i nie warto przekonywać innych do swoich racji, a przede wszystkim nie warto oceniać wyborów innych
zawsze przekonujemy innych "pod swoje" racje ktore nigdy nie wiadomo czy są słuszne czy nietrzeba wyluzować i postepować zgodnie ze sobą :]
oczywiście opinia innych jest bardzo wazna dlatego tu ciągle o cos pytamy, ale jak ktoś ma wyrobioną opinię na dany temat i pyta o coś i mimo wszystko stara sie przekonać do swoich racji to lepiej żeby w ogóle nie pytałWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:49
KasiaKwiatek, sylvia007 lubią tę wiadomość