Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zmykam kochane, życzę Wam spokojnych weekendów bez szaleństw, proszę!
Jadę teraz na kawkę urodzinową ukochanej kuzynki mojej córy, byłyśmy rano kupić jej prezent
Jutro troszkę załatwiania co do remontu bo mąż w domu to może drzwi dla teściowej uda się pokupić bo chce wymienić.
Odezwę się prawdopodobnie w sobotę także składam wniosek o rozsądne drukowanie!!! (choć może trochę poczytam jutro o ile czas pozwoli)
-
Ida wrote:No kurde, to teraz mi mówicie o tych majtkach? Była mowa że Horizon sa ok. Ech,najwyżej kupię inne w aptece czy gdzieś
Chodzi o to żeby były bardziej siateczkowe?Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam wielorazowe hartmann chyba z siateczki poprzednio.
Coś takiego:http://allegro.pl/wielorazowe-majtki-poporodowe-siatkowe-r1-do120cm-i5029337630.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:20
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja znów na chwilkę, chce się podzielić dobrą wiadomością Martynka oddycha sama ! Kolejna wiadomość dziś dostała moje jedzonko i je przyswoiła czyli jelitka zaczynają działać
Tylko wagę od porodu straciła waży 1520 ale teraz jak zacznie jeść moje jedzonko to nadrobi
Usg serca miała też wszystko jest ok
Zdjęcia wrzucę późniejAnka1501, KasiaKwiatek, Aguś86, Amy_, Ida, MłodaDama, hwesta, Lali, Militta110816, Rudzia, sylvia007, Gosha, Fasia, Robotka1, Ewelcia, liloe, liwi, CzaryMary, CzaryMary, MartaAlvi, iwonka1077, Nadzieja84, adk_1989, Justinka, weronika86, lysinka, Agusiek89, mila79, misia83, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapisałam plan porodu
Owszem zapraszam serdecznie na ślubszpaler niemowlaków to by było coś!
Weronika ja tam cały czas mam zamiar Cię nawiedzić na wiosnę 2016. Wcześniej pewnie będę zawracać Ci głowę projektem mojego tatoo
Amy Ty się lepiej spróbuj zmobilizować, zakup wózka potem wcale łatwiejszy nie będzie. Wiem, że podjęcie decyzji trudne, ale łatwiej teraz na spokojnie, plusy i minusy analizować niż z Olkiem na rękach wołającym o cycapotem może rzeczywiście skończyć się tym, że mąż sam pojedzie i kupi...teraz jeszcze masz wpływ
Angela super, że niunia coraz lepiej
Klaudia gratki Pani Magister!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:30
Angela89, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek - jaaaaaa wiem że po porodzie może być trudniej, ale my i tak zamówimy przez allegro wózek bo taniej wychodzi więc dla mnie to wszystko jedno. Wybór wózka mnie przerósł, bez kitu!
tego nie nie spodziewałam!
Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy to teraz mobilizacja i zdecyduj co do firmy, modelu i koloru. A zakup na allegro potem już na luzie. I tak szczerze Ci powiem, że teraz to trudna decyzja a potem kompletnie przestaniesz przestaniesz się przejmować wózkiem i zwracać na niego uwagę. Dla własnego spokoju trzeba tylko podjąć decyzję i przestać myśleć o tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:17
weronika86 lubi tę wiadomość