Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ok idę jej pomóc domyć te dłonie, bo stwierdziła, że z takimi to jednak jej nie do twarzy!!!
iwonka1077, Anka1501, hwesta, Lali, KasiaKwiatek, Militta110816, Agusiek89, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Sylvia moja na lapku ogląda jakieś plastociasto bo lubi to bezpieczniej niż by coś innego robić hehe ale też mi czasem mi demolke w pokoju robi,potem nie chce sprzatnac taki urok dzieci
-
nick nieaktualnyJa się dobrze mam nic mnie nie boli juz odpukac ,pierwszy raz skurcze mialam wiec nie panikuje , jak bede miala rodzic to urodze ,kiedy zlapie to zlapie i tyle juz twardo nastawiona jestem
takze luzik najgorszy bol wytrzymam . U mnie na obiad fasolka po bretonsku mmmmmmm .Teraz delekta mufinka i capucino
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:48
-
Amy_ wrote:Fak ju
jakbys miala za meza mojego meza to bys musiala bulic 600. Dlaczego on ma placic za jakis stary model skoro wyszedl najnowszy???
300zl roznicy? To jeden bak paliwa.. on na paliwo wydaje 1200 mies wiec dlaczego ma zydzic na fotelik? <- to jego slowa. To ja jestem zydek
Amy polubiłam aż dwa razyAmy_, liloe lubią tę wiadomość
-
Ja miałam jechać jakieś komody pooglądać ale mój mąż jak zwykłe nie ma czasu,najgorzej bo nie wiem co wybrać i w jakim kolorze bo większość mebli mamy tymczasowych bo My na stancji jakby właściciele nie pozwalają starych mebli wywalić, więc co nie kupię to z dupy będzie wyglądać
-
nick nieaktualnyBylam nad Morzem na plazy z moim i z Sonią ale wylatala się pipa
i patyka zecsobą az zabrala haha do domu tak się jej spodobal .Dobrze ze auto mamy bo raczej juz chodzic na dlugą mete nie da się .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:51
hwesta, Anka1501, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja też nie odpuszczam. Mój to potrafi za syna posprzątać co mnie irytuje strasznie
-
iwonka1077 wrote:Anka z moja problem polega na tym że nie lubi tego robić sama i chce żebym z nią to robiła
Nie powiem, zdarza się że pomogę mu trochę ale raczej na zasadzie organizacji czyli mowie mu co gdzie schować lub pomogę cos większego poukładać a tak to sam raczej -
nick nieaktualnyKasia fasia wszystkie jak bedziecie lecialy na dziare do werki nie zapomnijcie o Krysti w Aberdeen ja chetnie zapraszam
i bede miec nową chate pomiescimy się nawet namioty rozlozymy na ogrodzie
grilek steki
zapraszam
hwesta, Anka1501, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość