Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Amy moja wypowiedź odnośnie terminu porodu nie tyczyła się Ciebie wiec nie wiem o co kaman
? Skomentowałam tylko wagę Olka, chyba mi wolno co
??
no bo szukałam kto pisał że chce wcześniej urodzić i nie znalazłam a wypowiedź z porodem "nawet jutro" byla u mnie więc myślałam, że to było do mnie:P
Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:AMY - a lekarz powiedział Ci jaka ilość ruchów jest za mała? Kiedy masz jechać na IP? masz liczyć w określonych godzinach?
bez srania i dawania dziecku jeszcze pare godzin na rozkręcenie się..Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Spoko Amy, ważne że jest fotelik - to jest najważniejsze na początek. Wózek też sobie sprawicie. Albo teraz albo później. Ja myśle, że i tak kupicie Xl xmove, bo Twojemu sie podoba, Tobie w zasadzie też. Tylko przemyśl sobie ten ciężar. Jeszcze chwila jest więc no stress baby
ale nie chce mi sie już bo mam dość
ten fotelik mnie wkurwił i na ogladanie wozka nie mam sił
-
Amy_ wrote:mam się trzymać jednej metody liczenia ruchów i ma to byc metoda cardiffa czyli jeśli ilość ruchów dziecka w przedziale 12 godzinnym spadnie ponizej 10 to wtedy IP
bez srania i dawania dziecku jeszcze pare godzin na rozkręcenie się..
Dobrze wiedzieć, to ja sobie też będę tak liczyć)
Mi w szpitalu kazali liczyć 3 razy dziennie : 9-10, 12-13 i 17-18. Później wszystko pomnozyć razy 3 i wpisać wynik. Twój sposób lepsiejszy -
Mnie przeraza wizja braku ruchow, wtedy to nie ma na co czekac i trzeba pedzic na ip.
Moja kuzynka wczoraj urodzila coreczke przez cc, jej pierwsze dziecko zmarlo w wieku 3 miesiecy (1,5 roku temu), mam nadzieje ze sobie poradzi, cala rodzina sie martwi czy zaakcpetuje coreczke bo chciala miec bardzo znowu synka. -
Fasia wrote:Dobrze wiedzieć, to ja sobie też będę tak liczyć
)
Mi w szpitalu kazali liczyć 3 razy dziennie : 9-10, 12-13 i 17-18. Później wszystko pomnozyć razy 3 i wpisać wynik. Twój sposób lepsiejszy
nom bo jest wiele metod na liczenie ruchów on mi kazał tej metody się trzymaćw szpitalu też nie do konca rozumialam o co chodzi.. ale mialam dwa razy dziennie zapisywać przekrój czasu gdzie odczuje 10 ruchów - łacznie z przeciaganiem się wierceniem, nie musiałby to być kopniaki.. i to w sumie śmiesznie bo Olo 10 takich ruchów robił w przeciągu minuty, dwóch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:15
-
iwonka1077 wrote:sylvia to czemu masz opory myslalam ze maz cie strofuje czy jak a sam kupuje ale ci mówi kup to ja bym dwa razy sie nie namyslala
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Mnie przeraza wizja braku ruchow, wtedy to nie ma na co czekac i trzeba pedzic na ip.
Moja kuzynka wczoraj urodzila coreczke przez cc, jej pierwsze dziecko zmarlo w wieku 3 miesiecy (1,5 roku temu), mam nadzieje ze sobie poradzi, cala rodzina sie martwi czy zaakcpetuje coreczke bo chciala miec bardzo znowu synka. -
sylvia007 wrote:Bo ja uważam, że zawsze warto się zastanowić, przejrzeć wszystkie oferty i wybrać tą najlepszą, nie lubię szastać pieniędzmi, choć nie powiem, byłoby mnie na to stać, ale wiem, że zawsze może wydarzyć się coś i kasa już nie będzie tak łatwo osiągalna
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Robotka przepis wysłałam na priv. Jakbym napisała coś niezrozumiale to pytaj, bo jednocześnie prowadziłam gorącą dyskusję z Gabi, która ma dzisiaj jak zwykle masę niewykorzystanej energii. Ostatnio to już się zastanawiałam, czy są dostępne takie kołowrotki jak dla chomików, tylko w wersji dla dzieci
iwonka1077, liwi, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no ja rozumiem ale w sytuacji gdy twoj maz wydaje lekka reka to co sobie bedziesz zalowac
dzisiaj robiłam przelew i z jego konta oczywiście i zostawiłam mu sms z kodem zabezpieczającym, żeby mógł sobie zobaczyć jaką kwotę wydałam na kilka cukrowych figurek
Anka1501, iwonka1077, Agusiek89, Fasia, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:a w trakcie ciązy miala problemy z akceptacją córki?
-
sylvia007 wrote:Robotka przepis wysłałam na priv. Jakbym napisała coś niezrozumiale to pytaj, bo jednocześnie prowadziłam gorącą dyskusję z Gabi, która ma dzisiaj jak zwykle masę niewykorzystanej energii. Ostatnio to już się zastanawiałam, czy są dostępne takie kołowrotki jak dla chomików, tylko w wersji dla dzieci
sylvia007 lubi tę wiadomość