Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:fasia, czary zapraszam
czary na bozenie wlasnie nie mam
maz mowi ze bozena i pupa maja byc CZYSTE
haha ale mam kolorowa osmiornice na lewej stronie szyi..na zdjeciach brzusia jakie wam wstawiam zazwyczaj zaslaniam wlosami..nie wiem czemu, jakos tak wychodzi...obie rece plus lewa dlon...na klatce pieriowej napis na calej dlugosci, modliszka kolorowa i fioletowa roza...na plecach w sumie cale plecy mam..kilka wzorow..na lewym udzie na boku smok japonski i litery kanji z imieniem mojego meza , na przodzie lewego uda twarz krolowej elfow
haha na lewej lydce twarz wampirzycy..od zewnatrz lewej lydki smoczek tribaalek jako pierwszy tatuaz...na prawym udzie lilia chujowta :-)haha duzy joker w 3d, na prawej lydce kolorowa new school twarz i na zewnetrznej strony twrz bio mechaniczna..rece cale trudno wyobrebnic osobne wzory
a widzisz zeby ktores sie rozciagnely????
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:fasia, czary zapraszam
czary na bozenie wlasnie nie mam
maz mowi ze bozena i pupa maja byc CZYSTE
haha ale mam kolorowa osmiornice na lewej stronie szyi..na zdjeciach brzusia jakie wam wstawiam zazwyczaj zaslaniam wlosami..nie wiem czemu, jakos tak wychodzi...obie rece plus lewa dlon...na klatce pieriowej napis na calej dlugosci, modliszka kolorowa i fioletowa roza...na plecach w sumie cale plecy mam..kilka wzorow..na lewym udzie na boku smok japonski i litery kanji z imieniem mojego meza , na przodzie lewego uda twarz krolowej elfow
haha na lewej lydce twarz wampirzycy..od zewnatrz lewej lydki smoczek tribaalek jako pierwszy tatuaz...na prawym udzie lilia chujowta :-)haha duzy joker w 3d, na prawej lydce kolorowa new school twarz i na zewnetrznej strony twrz bio mechaniczna..rece cale trudno wyobrebnic osobne wzory
WOW !! -
iwonka1077 wrote:o boziu
a widzisz zeby ktores sie rozciagnely????
jedynie rozciagnac sie moga tribale a jedyny tribal jaki mam jest na lydce..tam skora sie nie rozciaga..na brzusiu nie mam..najwiekszym zagrozeniem dla tatuazu sa rozstepy jednak..zawsze odrdzam dziewczynom robienie tatuazu na brzuchu, zebra jam najbardziej ok.
Fasia lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:nie ma takiej mozliwosci
jedynie rozciagnac sie moga tribale a jedyny tribal jaki mam jest na lydce..tam skora sie nie rozciaga..na brzusiu nie mam..najwiekszym zagrozeniem dla tatuazu sa rozstepy jednak..zawsze odrdzam dziewczynom robienie tatuazu na brzuchu, zebra jam najbardziej ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:53
-
Amy_ wrote:a gdzie tu ktos mowi ze chce urodzic w 36 czy 37?
Napisalam tylko co mi lekarz powiedzial ze jakby cos sie zaczelo dziac przez to moje lozysko to przez to ze waga jest 2.5kg to nie powinnam sie zamartwiac.
Mam nadzieje dotrwac przynajmniej do polowy marca a u mnie to juz bedzie prawie 39tydz
Chyba kazda z nas chce dla dziecka jak najlepiej chyba ze sie myle i ktos marzy o porodzie miesia przed terminem
Amy moja wypowiedź odnośnie terminu porodu nie tyczyła się Ciebie wiec nie wiem o co kaman? Skomentowałam tylko wagę Olka, chyba mi wolno co
??
Amy_ lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:wiekszosc mialam robione z waga 65kg, waze teraz 95 i nic sie nie rozciagnelo..tribale zazwyczaj sorawiaja takienproblemy
-
weronika86 wrote:nie ma takiej mozliwosci
O! Czyli mogę się dziargać po żebrachto podobno bolesne miejsce?
Chociaż o obojczyku tez tak mówili. Dygałam się tak strasznie, że sobie tego nie wyobrażacie !! Ja podczas pobierania krwi mdleje, dla mnie igly to koszmar.. A jak już się zaczęło tatuowanie to szczerze? NIC NIE CZUŁAM! -
hwesta wrote:A ja to bym chciala na stopie, nadgarstku i karku. Na stopie napis harmony z koliberkiem , na karku kwiat lotosu z dwoma motylami, a na nadgarstku jeszcze nie wiem ;P ale cos elfickiego
i pamietam zeby tatuator nie zeszedl ponizej linii podbicia bo tatuaz sie zetrze w krotkim czasie...nadgarstek tylko cos delikatnego jesli jestes niziutka..zawsze moge pomoc w donorze wzorow dla was..akurat sie na tym znam
na karku uwazaj..dobierz dobrego tatuatora..jesli jest niedelikatny tatuaz sie rozleje pod skore...jak bedziesz sie decydowac to podeslij mi strony tatuatorow a ja cinpowiem ktory jest ok, bo wy zazwyczac patrzycie jedynie na wzor a nie sposob wykonania, technike
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:O! Czyli mogę się dziargać po żebrach
to podobno bolesne miejsce?
Chociaż o obojczyku tez tak mówili. Dygałam się tak strasznie, że sobie tego nie wyobrażacie !! Ja podczas pobierania krwi mdleje, dla mnie igly to koszmar.. A jak już się zaczęło tatuowanie to szczerze? NIC NIE CZUŁAM! -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:O! Czyli mogę się dziargać po żebrach
to podobno bolesne miejsce?
Chociaż o obojczyku tez tak mówili. Dygałam się tak strasznie, że sobie tego nie wyobrażacie !! Ja podczas pobierania krwi mdleje, dla mnie igly to koszmar.. A jak już się zaczęło tatuowanie to szczerze? NIC NIE CZUŁAM!Fasia lubi tę wiadomość