Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Robotka przepis wysłałam na priv. Jakbym napisała coś niezrozumiale to pytaj, bo jednocześnie prowadziłam gorącą dyskusję z Gabi, która ma dzisiaj jak zwykle masę niewykorzystanej energii. Ostatnio to już się zastanawiałam, czy są dostępne takie kołowrotki jak dla chomików, tylko w wersji dla dzieci
hehe identyczną myśl miałam wczoraj wieczorem.sylvia007, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Robotka przepis wysłałam na priv. Jakbym napisała coś niezrozumiale to pytaj, bo jednocześnie prowadziłam gorącą dyskusję z Gabi, która ma dzisiaj jak zwykle masę niewykorzystanej energii. Ostatnio to już się zastanawiałam, czy są dostępne takie kołowrotki jak dla chomików, tylko w wersji dla dzieci
o ktorej chodzi spac? Pola wstaje o 7, czasami wczesniej ale zasypia 19-19.30 na bajce. Oszalalabym gdyby szla pozniej spac
-
Anka1501 wrote:My jesteśmy oboje raczej oszczedni, mój to tylko na motor nie żałuję kasy i na wyposażenie /strój /gadżety ale to wiadomo, bardziej chodzi o bezpieczeństwo.
-
Lali wrote:Ja mam wrazenie, ze ona ma wyrzuty sumienia wobec pierwszego dziecka, ze pokocha inne dziecko. Wiem, ze jest pod stala opieka lekarzy i w czasie ciazy nie bylo oznak, ze moze nie akceptowac corki, ale jej mama po calej sytuacji obawia sie juz wszystkiego. Kobiety bez takich przejsc wpadaja w depresje po porodzie a co dopiero ona, po takiej tragedii. Tym bardziej, ze chciala miec znowu synka. Mam nadzieje, ze bedzie teraz szczesliwa i wszystko sie ulozy.
Yhy,
Wszystko zależy od jej psychiki i od osobowości. Strach będzie odczuwała kazda kobieta bez względu na swój charakter jednak pozostaje pytanie czy ten strach zdominuje ją całkiem..
Mam nadzieję, że to tylko obawy jej matki, a nie faktyczne odczucia dziewczyny. Myślę, że o ile strachu samego się nie pozbędzie to pokocha na pewno to dzieciątko bez względu na to czy rozczarowała ją płeć.. Każda z nas czuje lekkie rozczarowanie na początku jeśli wymarzyła sobie konkretną płeć i ona okazuje się być inna, to bardzo naturalne ale też naturalnie przemija
Trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Ona chodziła na jakąs terapię po stracie dziecka? bo jak nie to teraz po urodzeniu drugiego obsesja która trwała całą ciąże przybierze na sile.. może ktoś móglby jej fachowo pomoc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:28
Lali lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Sylvia Gabi to jest szalona
o ktorej chodzi spac? Pola wstaje o 7, czasami wczesniej ale zasypia 19-19.30 na bajce. Oszalalabym gdyby szla pozniej spac
-
Anka1501 wrote:My jesteśmy oboje raczej oszczedni, mój to tylko na motor nie żałuję kasy i na wyposażenie /strój /gadżety ale to wiadomo, bardziej chodzi o bezpieczeństwo.
właśnie ja może nie jestem oszczędna co żydzę!!! zwyczajnie w świecie jestem żydeknie obrażając żydów
milion razy przewertuje, kupię taniej co nie oznacza że LEPIEJ.
Mój mąż natomiast nie ma czegoś takiego "trzeba oszczędzać" bo mu nigdy kasy nie brakowało. zresztą moje "oszczedzanie" też nie wynika z tego że nie mam kasy, tylko po prostu mi jej szkodalepiej żeby leżała niż żebym miała wydać
nienawidzę tej swojej wady!!!!
sylvia007, mf, weronika86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Sylvia to się cieszę w takich sytuacjach ze mój mąż nie jest gadzeciazem hihi
Oj masz ty się z nimiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Wstaje o 7, chodzi spać między 23 a 24. W dzień nawet na chwilę się nie położy, a jak ogląda bajkę, to musi jednocześnie np. skakać po łóżku, nigdy nie ogląda na siedząco. Poza ciążą mi to nie przeszkadza, bo fajnie mieć szalone dziecko, ale teraz już nie jest tak super zwłaszcza teraz kiedy muszę leżeć.
-
Anka1501 wrote:Sylvia no to Ci się trafił egzemplarz
w sumie to ma fajną pasję.
Jednak ja podchodzę do sprawy tak, że jeśli nas na cos stać to nie znaczy, że musimy to mieć. Wole odłożyć pieniądze bo nigdy nie wiadomo co może się stać.Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:faska a ty mialas do mnie przyleciec z kaska kwiatek i innymi chetnymi na wiosne 2016
nadal aktualne..zrobimy ci ten tatuazyk za free
ja to nawet nie wspomne gdzie ja mam tatuaze..chyba szybciej byloby wymienic gdze nie mam
mysle ze do 6 osob moge przechowac kilka dni
mezu sie zgodzil
ja mam duzo sprzętu bedziemy dzialac
sylvia007, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Sylvia no to Ci się trafił egzemplarz
w sumie to ma fajną pasję.
Jednak ja podchodzę do sprawy tak, że jeśli nas na cos stać to nie znaczy, że musimy to mieć. Wole odłożyć pieniądze bo nigdy nie wiadomo co może się stać.
Anka twój dzidek na suwaku to już prawie rodzić będzie jak Amy kaczkaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:
Jednak ja podchodzę do sprawy tak, że jeśli nas na cos stać to nie znaczy, że musimy to mieć. Wole odłożyć pieniądze bo nigdy nie wiadomo co może się stać.na foteliku nie zaoszczedziliśmy to może na wózku się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:38
Anka1501, Aguś86, liloe lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Nio rozumiem cię bo moja też nie usiedzi 5sekund na dupie, wstaje fakt o 9 ale chodzi spać o 22 najwcześniej i przy bajkach nie usnie
iwonka1077, Anka1501, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość