Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:ja zamowialm dwa opakowania majtek jedne canpol babies jedne babyone. ktores z nich są chujowe ale nie pamietam ktore
dobrze, że mam jeszcze horizon
Amy_, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Zuzia ma motorek w doopie. To dziecko już nie spało w dzień odkąd skończyło 9 miesięcy
Nie wiem jak ja w przedszkolu do spania przekonają
Ale za to tak max 20 zasypia padnięta. Był piękny okres październik-grudzień, że spala do 10 rano, a jak mamusia poszła na L4 to zaczęła się cwaniara budzić między 7.30 a 8
Przedwczoraj spałyśmy do 9
Mam nadzieję, że młody też się dostosuje
bawi się sama, a czasami budzi inne dzieci
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
ok pocieszyłąm się że nawet jakbym się zdecydowała na kupno wózka xcite z fotelikiem maxicosi cabriofix przez allegro to fotelik tez jakoś szczególnie nie taniej bo tylko 100
100zł to jedno wyjscie do restauracji. przebolejeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:58
iwonka1077, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJako dobra zona czekam na meza z obiadem, przygotowalam gulasz dzis i powiem Wam, ze juz sie zmeczylam tym czekaniem i normalnie spac mi sie chce, ale widze, ze juz niedlugo bedzie, korki w Warszawie ze hoho ;/
Jutro znow pracuje z domu, ale sie cieszePlanujemy sesje ciazowa zrobic jutro, ale nie wiem czy sie bedzie mi chcialo ogarnac ;p
Bol w podbrzuszu mnie zlapal grrrr nie lubie tego. I wiecie twardnienie mi brzuch od gory czesto, a na dole jest miekki, tam nad Bozena, nie mialam tak do tej pory, jakies nowe objawyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:02
-
Krysti wrote:Amy fotelik musi byc extra wypasny
super a wozek zdązycie kupic bo po porodzie i tak w domu bedziesz te pare dni takze luz dziecko w fotelik i na zakup wózia jedziecie .
fotelik już z głowy na całe szczęściejeszcze tylko ten wózek, ale mam czas, tak jak piszesz jak kupie po porodzie to nic się nie stanie.. Chyba że faktycznie się na coś zdecyduję to zamówię, na razie jestem w czarnej doopie ;P
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ida moze chodzi o to, że za bardzo nie będą oddychać. Takie z siatki typowo to mają dziury jak rajstopy kabaretki, a te są jak maseczka chirurgiczna tak na widok
Ja mam bawełniane z pepco za 1, 99 za sztuke i będzie git
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:04
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Najlepsze Hirizon ale takie w 2pakach kolor wrzosowy.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ida chodzi o to, że one nie będą Ci odpowiednio trzymać podkładu, równie dobrze możesz być bez. Majtki powinny być w miarę dopasowane, przytrzymujace podkład a równocześnie oddychające
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:10