Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:A propo wydawania pieniędzy przez męży, mój dzisiaj rano wyciąga naprawdę gruby plik banknotów z portfela i liczy, ja z wielkim oczami pytam: po co Ci tyle pieniędzy? A on do mnie na spawarke. Ja się go znowu pytam: a ile tam masz? On ze spokojną miną: 6 tysięcy . No myślałam, że coś mi się zagotuje, bo ja już tydzień szukam stanika w miarę rozsądnej cenie!!!
hehe
CzaryMary, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:A gdzies ty znalazla maxicosi cabriofix za 300?
W moim zestawie za tyle wyszło. Wózek 1699zł (na pudełku nawet jest taka cena), a za całość dałam 2026zł. Ok, skłamałam wyszło 327złAmy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:To nie szukaj tylko kup sobie jakiś drogi i pokaż mu specjalnie rachunek i niech nie próbuje cokolwiek skomentować
-
weronika86 wrote:faska a ty mialas do mnie przyleciec z kaska kwiatek i innymi chetnymi na wiosne 2016
nadal aktualne..zrobimy ci ten tatuazyk za free
ja to nawet nie wspomne gdzie ja mam tatuaze..chyba szybciej byloby wymienic gdze nie mam
mysle ze do 6 osob moge przechowac kilka dni
mezu sie zgodzil
Werka ja jestem chętna, pewnie że tak !! Pakuje męża i Julka i lecimy, a jak nie będą chcieli to wpadnę sama hehe
Pewnie jakby mój robił tatuaże to miałabym ich już dużoweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:faska a ty mialas do mnie przyleciec z kaska kwiatek i innymi chetnymi na wiosne 2016
nadal aktualne..zrobimy ci ten tatuazyk za free
ja to nawet nie wspomne gdzie ja mam tatuaze..chyba szybciej byloby wymienic gdze nie mam
mysle ze do 6 osob moge przechowac kilka dni
mezu sie zgodzil
na bożenie też masz?? ;>
To ja też się piszę na przyjazd do Was
ale boję się właśnie, że mnie to wciągnie jak bagno i będę chciała mieć wytatuowany każdy skrawek swojego ciała -
hehe no zamiłowanie do zakupów wstrzymuje niestety to ze sie budujemy to raz a dwa mąż mój oszczedny, bo tak to nie wiem jak bym wyrabiała
ale mam trochę ograniczone możliwości bo rozmiar buta 35 rozmiar ciuchów xs, i niska jestem to nie we wszystkim dobrze wygladam, wiec mam mniejsze mozliwosci....
-
Robotka1 wrote:Sylvia to ja poproszę o przepis na torcika:D uwielbiam nowości:)
Angela dzięki z banofee:D robiłam go już kiedys raz ale mi nie podszedl za bardzo, coś zbity wyszedł
aaa i też czekam na wieści o Martynce:D
Amy fajnie że fotelik kupiony:) swoją drogą pieruńsko drogi, nie pomyślałaś żebywziąć w zestawie? skoro bierzesz jednak pod uwagę kupno wózka z tego co widzę?
wy wygrzebałyście stare dong quai i sioła sroki a ja dziś sprzedałam moje CLO i też donga mam dwa opakowania:Pżeby forum nie zaśmiecać
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:ja to chcialam nad tylkiem kiedys w sumie tez miejsce malo zucajace sie w oczy tyle ze ja bym go mogla ogladac tylko w lusterku
jak planujecie drugie dziecko to nie boisz sie ze ten na zebrach ci sie rozciagnie zbytnio??? moze lepiej poczekac i po drugim dziecku ???wtedy kazde miejsce dobre....
No właśnie, a ten na obojczyku oglądam sobie codziennie jak biorę prysznic lub po prostu patrzę w lustro
W sumie nie zastanawiałam się nad tym czy się rozejdzie. jakoś wiele nie przytyłam w tych partiach ale masz rację, że szansa na rozejście się pewnie jest. Kwestia do przemyślenia, bo tak jak mówię - do końca nie wiem gdzie.. To są miejsca które mi się podobają -
sylvia007 wrote:Właśnie o to chodzi, że on zazwyczaj jeśli ja chcę coś kupć i mu o tym mówię to ma jeden tekst: jeśli Ci potrzebne to kup. Nawet czasami wymyślam np.. że chcę sukienkę za 700zł, a on: jeśli Ci potrzebna to kup! A mnie trafia! Wkurza mnie to, że on taką "lekką ręką" wydaje tyle kasy, ja to bym się ze 100 razy zastanowiła i pewnie najczęściej rozmyśliła, a mój mąż jak ma jakiś plan to go po prostu realizuje.
No to powiedz, że Ci potrzebna hOy, marsz do sklepu!sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:W zestawie wiadomo ze taniej... problem w tym ze ja nie wiem jaki wozek i najpdawdopodobniej dopiero po porodzie kupimy chyba ze sie szybciej na coz zdecyduje
ale mam jjz dosc rozkmnin wozkowo fotelikowych.
-
Amy_ wrote:W zestawie wiadomo ze taniej... problem w tym ze ja nie wiem jaki wozek i najpdawdopodbniej dopiero po porodzie kupimy chyba ze sie szybciej na coz zdecyduje
ale mam jjz dosc rozkmnin wozkowo fotelikowych.
Spoko Amy, ważne że jest fotelik - to jest najważniejsze na początek. Wózek też sobie sprawicie. Albo teraz albo później. Ja myśle, że i tak kupicie Xl xmove, bo Twojemu sie podoba, Tobie w zasadzie też. Tylko przemyśl sobie ten ciężar. Jeszcze chwila jest więc no stress baby -
Witajcie
Ja dzis położna miałam -maluszek główka w dół -położna powiedziała ze raczej sie juz nie przekręci, dupka za duża na taki manewr:))
Krew ok, ciśnienie książkowe, siuski tez okza 2 tyg idę oglądać miejsce w którym bede rodzic
)
Położna moja zadzwoniła i ich poinformowała o moim wyborze:)
Jest to takie centrum porodów kierowane przez położne -takze zzo tam nie daja jakbym chciała musiałabym iść na oddział porodowy rodzic...
To jest w jednym budynku tylko inne skrzydłaale samych dobrych rzeczy sie nasłuchałam o tym centrum -ładnie, czysto, miło, basen do porodu, piłki, TENS, fajny widok
i dobre jedzonko po porodzie:)
A na porodówce podobno zapieprz bo duzo ludzi i pokoje bez okien nikt herbaty i tosta nie zrobi i nie cacka sie...
CzaryMary, Aguś86, Fasia, Ida, Krysti, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
fasia, czary zapraszam
czary na bozenie wlasnie nie mam
maz mowi ze bozena i pupa maja byc CZYSTE
haha ale mam kolorowa osmiornice na lewej stronie szyi..na zdjeciach brzusia jakie wam wstawiam zazwyczaj zaslaniam wlosami..nie wiem czemu, jakos tak wychodzi...obie rece plus lewa dlon...na klatce pieriowej napis na calej dlugosci, modliszka kolorowa i fioletowa roza...na plecach w sumie cale plecy mam..kilka wzorow..na lewym udzie na boku smok japonski i litery kanji z imieniem mojego meza , na przodzie lewego uda twarz krolowej elfow
haha na lewej lydce twarz wampirzycy..od zewnatrz lewej lydki smoczek tribaalek jako pierwszy tatuaz...na prawym udzie lilia chujowta :-)haha duzy joker w 3d, na prawej lydce kolorowa new school twarz i na zewnetrznej strony twrz bio mechaniczna..rece cale trudno wyobrebnic osobne wzory
Fasia, KasiaKwiatek, Robotka1, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:fasia, czary zapraszam
czary na bozenie wlasnie nie mam
maz mowi ze bozena i pupa maja byc CZYSTE
haha ale mam kolorowa osmiornice na lewej stronie szyi..na zdjeciach brzusia jakie wam wstawiam zazwyczaj zaslaniam wlosami..nie wiem czemu, jakos tak wychodzi...obie rece plus lewa dlon...na klatce pieriowej napis na calej dlugosci, modliszka kolorowa i fioletowa roza...na plecach w sumie cale plecy mam..kilka wzorow..na lewym udzie na boku smok japonski i litery kanji z imieniem mojego meza , na przodzie lewego uda twarz krolowej elfow
haha na lewej lydce twarz wampirzycy..od zewnatrz lewej lydki smoczek tribaalek jako pierwszy tatuaz...na prawym udzie lilia chujowta :-)haha duzy joker w 3d, na prawej lydce kolorowa new school twarz i na zewnetrznej strony twrz bio mechaniczna..rece cale trudno wyobrebnic osobne wzory
OMG!! Niesamowite!
-
tak mysle ze wiosna 2016 jest najlepsza, my bedziemy juz na wiekszym domku..kasi k tez bardzo ten termin pasuje i to juz bedzie rok od porodu wiec pewnie karmienie tez bedzie zakonczone..nie zdecydowalabym sie na tatuaz karmiac .
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość