Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:No drogie jak za maxicosi. Za privie bym dala 670 ale za maxicosi 600 to przesada
no nic juz po ptokach lzejsza kieszen
Ja za swój maxi cosi w zestawie dałam 300złAmy_ lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Ja normalnie kawę pije bo usne zaraz jakiś ciężki dzień dziś
Fasia zamowilas pościel już??
Zamówiłam w weekendteraz czekam na wysyłkę. Wózek mam, materac mam, ochraniacze i kołderkę do łóżeczka mam, brakuje tylko prześcieradełka i jak to mówi mój mąż - "Dżej" może się rodzić
iwonka1077, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Co do prezentów po urodzeniu dziecka to mój mąż nic mi nie kupił przy córci więc teraz się nie spodziewam chociaż jakiś mały drobiazg by był miły może posmece z miesiąc jak Mary swojemu hihi
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ida ja też mam zawsze największą wenę na zamawianie przed weekendem
Ale wtedy sobie myśle, że będę się tylko wkurzać tyle czekając, poza tym może w tym czasie znajdę coś jeszcze więc zazwyczaj czekam do niedzieli
wtedy oczekiwanie jest krótsze
Ida, iwonka1077, Lali, Agusiek89, Justinka lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Co do prezentów po urodzeniu dziecka to mój mąż nic mi nie kupił przy córci więc teraz się nie spodziewam chociaż jakiś mały drobiazg by był miły może posmece z miesiąc jak Mary swojemu hihi
No to już zaczynaj, bo czas się kończy
Ja sobie może zażyczę kolejny tatooMoże wymyślę w końcu jak to ma wyglądać i gdzie ma być nadejdzie czas, że będę mogła go bezpiecznie zrobić
CzaryMary, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Właśnie Amy, a jak z tym domem/szeregówką?
kiedys w pamietniku opisywalam jak wygladaja peryperie mojego meza z decyzja czy to ma byc dom/szeregowka/mieszkanie/dzialka + budowa
Czekamy na urodzenie Olka bo wtedy jest 30tys dofinansowania do nieruchomosci jesli nieruchomosc spelnka dane kryteria...
ogolnie bede wiedziala na czym stoje jak dostane akt notarialny do reki bo koncepcje mojego meza sa niestaleIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No to już zaczynaj, bo czas się kończy
Ja sobie może zażyczę kolejny tatooMoże wymyślę w końcu jak to ma wyglądać i gdzie ma być nadejdzie czas, że będę mogła go bezpiecznie zrobić
ja też chce tatoood dzisiaj zaczynam urabiac chłopa
chociaż on też coś przebąkuje o tatuażu dla siebie
Gdzie masz Fasia tatuażyk?? hę??weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:U mnie opcja zostawiania wózka na dole nie wchodziłaby w grę. Fakt - mam windę. Natomiast w klatce mieszkają 72 rodziny
kradna wszystko jak leci nawet buty
-
Amy_ wrote:Iwonka i tu kolejny problem bo lancuch jest ale roweru ni mA
hehe
Ja juz wymyśliłam patent na mojego hehe w maju mam też imieniny urobie go ze to razem z imieninowym prezentem będzie łatwiej pójdzie heheFasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ja też chce tatoo
od dzisiaj zaczynam urabiac chłopa
chociaż on też coś przebąkuje o tatuażu dla siebie
Gdzie masz Fasia tatuażyk?? hę??
Pod obojczykiem z lewej stronyZbierałam się kilka lat, aż w końcu mąż mi zrobił prezent na Święta i 23.12.2012 roku mnie "popisali"
a Ty jakiś masz ? :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:21
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:U mnie tez nie wchodzi w gre pozostawienie wozka na dole czy na miedzy pietrami. Szybko by ten wozek zniknal
kradna wszystko jak leci nawet buty
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Pod obojczykiem z lewej strony
Zbierałam się kilka lat, aż w końcu mąż mi zrobił prezent na Święta i 23.12.2012 roku mnie "popisali"
a Ty jakiś masz ? :>