Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia gratulacje !!
))
Werka dobre wieści, a mała jeszcze ma czas żeby się obrócić
Amy no i dOpa z Twoją priviążeś se wymyśliła takie drogie to teraz płać albo męzu niech płaci
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dziewczyny potrzebuje wypaśny przepis na tort!!! mój stary ma 22 lutego urodziny!!!!! polecacie coś??? uwielbiam czekoladę i wanilię
ale zjem wszystko co słodkie off corse:D
Mój Teść ma 21 lutego urodzinyi jak co roku problem co mu kupić ..
Ja niestety mam dwie lewe rece jeśli chodzi o pieczenie ciast więc niestety nie pomogęRobotka1, Angela89 lubią tę wiadomość
-
No drogie jak za maxicosi. Za privie bym dala 670 ale za maxicosi 600 to przesada
no nic juz po ptokach lzejsza kieszen
Ida co do wozka to temat otwarty. Jezdzilam po sklepie xl xcity. Lekkie jak piorko. Minus tylko taki ze kola sa TYLKO piankowe a nie jak to podaja na stronach ze moga byc tez pompowane.. pytanie czy mi zalezy na pompowanychjak nie to city moge tachac na gore nawet z Olkiem. Pani w sklepie powiedziala ze jak nie mam windy to osobiscie xmova by nie kupila
Ida lubi tę wiadomość
-
Hej Brzuchatki
Jestem , żyję i nie mam na nic ochoty.
Gratuluję pozytywnych wieści z wizyt, ja mam w srode wizyte u NFZ a w kolejnym tyg w czwartek u prywaciarza. Doczytałam prawie wszystko także jestem na bieżąco ale z moją pamięcią kto co napisał to już jest kiepsko.
Powiem Wam co dzisiaj odwaliłam tzn co się zrobiło. Wczoraj przywiozłąm szczeniaka mieszanego On-ka(owczarka niemieckiego) i często trzeba z sunią chodzić na pole bo sika częściej niż Ja. A ja dokarmiam koty u takich Państwa z Wawy, oni przywożą karme a Ja codziennie im jesć daje. I te kociska się już tak przyzwyczaiły , że łażą mi między nogami i ciągle siedzą u mnie na podwórku. I jak chodziłam dzisiaj z suńką to mi jeden z kotów wlazł pod nogi i pierdyknęłam na dupskoDo tego od wczoraj pobolewa mnie w prawej dolnej części brzucha gdzies kole pachwiny , ciut nad raną po CC i zaczynam mieć schizy. Mała dzisiaj spokojniejsza jest:( i mniej dokucza mi . Jutro zaczynam malowanie pokoju , chce mieć już wszystko zrobione.
Klaudia Gratulacje.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Mam już tego Greya, ale jakoś boję się zacząć czytać teraz, bo jestem sama w domu z Gabi i ja mnie za bardzo wciągnie, to mogę później domu nie poznać jak Mała zaszaleje pozostawiona sama sobie
iwonka1077, Fasia, lysinka, CzaryMary, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:bede musiala go skladac i chowac w folie zeby sie zmiescil i nie uwalil. To stare bloki.. Mieszkamy u tesciowej poki co
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka może to nie tort ale polecam http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-banoffee jest pyszny
Dziewczyny zdjęcia postaram się wrzucić wieczorkiem. A teraz trzymajcie mocno kciuki Ciotki aby mała o 17 była już bez respiratora!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:02
Ida, sylvia007, Aguś86, Fasia, lysinka, CzaryMary, shimmer_lip, Militta110816, Robotka1, weronika86, KasiaKwiatek, Lali, Klaudia90, Rudzia, Gosha, liloe, Ewelcia, Nadzieja84, misia83 lubią tę wiadomość