Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMF - ja tez żadnej pościeli nie mam. Kocyk i prześcieradło muszą młodemu wystarczyć
a tak w ogóle uważam, że każda z nas sama zauważy co dzidziusiowi pasuje a co nie. Tyle w temacie
U mnie w brzuchu totalna dyskoteka. Nie zaprosił syn mamy na imprezę. ehhh niegrzeczne to moje dziecko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 14:51
shimmer_lip, Aguś86, liloe lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Ulka czyli wszystko ok bo wazyla powyżej 2500g
miałam na myśli raczej urodzenie dziecka z waga 2500 na wczesniejszym etapie ciąży niż w 38 tygodniu
wtedy to już może być roznie. Raczej wiekszosc dzieci urodzonych w 38 tygodniu juz doskonale sobie radzi, bo są dojrzałe.
tak zgadza się, podałam tylko przykład że waga dzieciaczków może być bardzo różnaAguś86 lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
shimmer_lip wrote:To ja wyjdę na całkiem pieprzniętą i żeby wilk był syty i owca cała to se zamontuję ochraniacz a potem jeszcze monitor oddechu
i żadne sidsy mi nie straszne
shimmer_lip, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:haha i jeszcze nianię sobie zamontuj żebyś głowy z łózka nie musiała podnosić zobaczyć co się w łóżeczku dzieje:D
jak to Krysti pisała będę czujna jak żbik
CzaryMary, Fasia, Robotka1, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:
a tak w ogóle uważam, że każda z nas sama zauważy co dzidziusiowi pasuje a co nie. Tyle w temacie
i wcale się nie będę śmiała jak moje dziecko się wypnie na wszystkie podusie a TWoje będzie się darło że jednak chce
Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:tak zgadza się, podałam tylko przykład że waga dzieciaczków może być bardzo różna
U mnie same dzieciaki ponizej 3kg i to urodzone w terminie, a sa przypadki, ze rodza sie dzieci po 4, 5 kg w 38 tygodniu
-
nick nieaktualny
-
Ja mam klin taki z dziurkami, ale kupuje tez plaska podusie bo jak to na samym materacu
? Taka plaska podusia nie zrobi dziecku krzywdy, ochraniacz mam, bez przesady, ze sie udusi dziecko
Tez bede miec cale lozeczko pieknie ubrane, poza baldachimem, bo nie lubie.
Robotka1, shimmer_lip, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:buhahaha moje będzie chciało wszystko - jak jego matka
Czujna jak żbik?? hih CUUUUDNE
A dziś do mnie przybywa pani od stópekto straszne że się bezwstydnie wysługuję obcym człowiekiem do obcięcia moich długaśnych pazurów u stóp
w ciąży jestem
wolno mi
nie???
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
jo tyż baldachimu nie będę mieć
ale reszta niech wygląda paradnie
Shimmer noktowizor!!! ooo i "szczelbę: sobie kup jakby jakaś mucha się kręciła koło tego wypasionego łóżeczka:D
MARY Ty zachłanna kobieto:D przynajmniej masz dziecko usprawiedliwione:P
bozia mnie pokarała. wyprałam dwie prale małych ciuchów-wiem wiem miałam później prać;/ i co? wywiesiłam na zewnątrz i zaczęło padać!!! buuuushimmer_lip, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Jakaś dziś nadaktywna na tym forum jestem
obiecuję że się zaraz zamknę
dziewczęta a jak myślicie jak można zrobić metki??? znaczy chciałabym na jednym końcu Baśkowych kocyków powszywać jej metki żeby miała co do ryjka pchać ale jakoś nie wiem skąd to się bierze? to się kupuje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Jakaś dziś nadaktywna na tym forum jestem
obiecuję że się zaraz zamknę
dziewczęta a jak myślicie jak można zrobić metki??? znaczy chciałabym na jednym końcu Baśkowych kocyków powszywać jej metki żeby miała co do ryjka pchać ale jakoś nie wiem skąd to się bierze? to się kupuje?
co zrobić??!!
-
Robotka1 wrote:jo tyż baldachimu nie będę mieć
ale reszta niech wygląda paradnie
Shimmer noktowizor!!! ooo i "szczelbę: sobie kup jakby jakaś mucha się kręciła koło tego wypasionego łóżeczka:D
MARY Ty zachłanna kobieto:D przynajmniej masz dziecko usprawiedliwione:P
bozia mnie pokarała. wyprałam dwie prale małych ciuchów-wiem wiem miałam później prać;/ i co? wywiesiłam na zewnątrz i zaczęło padać!!! buuuuchociaż się zastanawiam nad moskitierą jakąś na działkę i tu już nie dlatego że bardzo pragnę żeby moje dziecko posiadało moskitierę wypaśną
tylko dlatego że jak pojadę na wieś to tam są i muchy i komary wielkości wróbelków a jak Baśka będzie miała takie szczęście jak ja to owady też tylko ją będą jadły!
A szczelba na muchy to git pomysłale myślisz Robotka że nie będę budziła dziecka? Nieeee, na bank nie
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:co zrobić??
!!
co to dzieci je bardziej lubią od samych zabawek
Hwesta ja się jeszcze nigdzie nie szykuję więc ostatni raz se jakiś oczojebny kolorek na stópki walnęmoże jakiś wiosenny już??? bo za trzy tygodnie jak pani przyjdzie to też się już będę bała malować
CzaryMary lubi tę wiadomość