Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aa zapomniałam napisać odnoście ciuszków ze Smyka. Obawiałam się po waszych wpisach, że ciuszki po praniu wyglądają jak szmata ;/ ja dzisiaj wyprałam trójpak body i na szczęscie jest wszystko ok. Mam też kilka używek od koleżanki ze Smyka i wyglądają równie dobrze. To tyle
shimmer_lip lubi tę wiadomość

[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:No takie metki jak przy zabawkach są
co to dzieci je bardziej lubią od samych zabawek 
Hwesta ja się jeszcze nigdzie nie szykuję więc ostatni raz se jakiś oczojebny kolorek na stópki walnę
może jakiś wiosenny już??? bo za trzy tygodnie jak pani przyjdzie to też się już będę bała malować 
nie wiedziałam o tym
chociaż mój siostrzeniec uwielbiał bawić się szczotką do kibla ( oczywiście nówką sztuką), wężem od odkurzacza i sitkiem od prysznica
Ulka84, weronika86, Lali, Aguś86, Fasia, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
zanim was nadrobie, informuje ze jestem juz po wizycie...tetno malej super, moje cisnienie 120/70 wiec tez idealne..siuski idealne...jedyne co mnie niepokoi...mala zmienila jednak pozycje tak jak podejrzewalam, bo ciezko mi oddychac..pupe ma pod lewym zebrem..bardzo wysoko, kregoskup tez pod cycami..glowa po orawej stronie pepka...nie jest glowka w dol..polozna twierdzi ze ma jeszcze czas ale to juz 34tc..sama nie wiem... 12 marca nastepna wizyta i sprawdzimy czy sie przekrecila...
Lali, Aguś86, Fasia, Ida, CzaryMary, shimmer_lip, lysinka, Amy_, Krysti, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Czyli idzie w dobrym kierunkuweronika86 wrote:zanim was nadrobie, informuje ze jestem juz po wizycie...tetno malej super, moje cisnienie 120/70 wiec tez idealne..siuski idealne...jedyne co mnie niepokoi...mala zmienila jednak pozycje tak jak podejrzewalam, bo ciezko mi oddychac..pupe ma pod lewym zebrem..bardzo wysoko, kregoskup tez pod cycami..glowa po orawej stronie pepka...nie jest glowka w dol..polozna twierdzi ze ma jeszcze czas ale to juz 34tc..sama nie wiem... 12 marca nastepna wizyta i sprawdzimy czy sie przekrecila...
jeszcze trochę w lewo i głowa będzie na miejscu
weronika86, mantissa, liloe lubią tę wiadomość
-
będzie dobrze:) trzymam kciuki:Dadk_1989 wrote:Jejku ja zaraz wychodzę do lekarza... Nie wiem czemu się tak zawsze denerwuję...

dziewczyny potrzebuje wypaśny przepis na tort!!! mój stary ma 22 lutego urodziny!!!!! polecacie coś??? uwielbiam czekoladę i wanilię
ale zjem wszystko co słodkie off corse:D
-
a gdzie tu ktos mowi ze chce urodzic w 36 czy 37?Lali wrote:Zgadzam sie z Ida co do terminow ciazy, dziecko donoszone do 39,40 tygodnia jest bardziej rozwiniete przez co wydaje mi sie, ze jest mniej problemow. Wiadomo, ze sa dziewczyny ktore nie moga donosic do terminu, ale zeby tak bardzo chciec urodzic w 36 czy 37 tygodniu
? Eee ja wole poczekac chociaz juz mam dosc słonikowego wygladu 
Amy 2,5 kg to juz fajna waga, jeszcze tydzien, dwa i Olo dobije do 3 kg
Napisalam tylko co mi lekarz powiedzial ze jakby cos sie zaczelo dziac przez to moje lozysko to przez to ze waga jest 2.5kg to nie powinnam sie zamartwiac.
Mam nadzieje dotrwac przynajmniej do polowy marca a u mnie to juz bedzie prawie 39tydz
Chyba kazda z nas chce dla dziecka jak najlepiej chyba ze sie myle i ktos marzy o porodzie miesia przed terminem
Fasia, Aguś86, sylvia007, Angela89, weronika86, KasiaKwiatek, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
Ja jestem niestety frakcja niegotującaRobotka1 wrote:będzie dobrze:) trzymam kciuki:D
dziewczyny potrzebuje wypaśny przepis na tort!!! mój stary ma 22 lutego urodziny!!!!! polecacie coś??? uwielbiam czekoladę i wanilię
ale zjem wszystko co słodkie off corse:D
Adk trzymam kciuki i też tak mam kochana, że mnie nerwy zjadają za każdym razem. A najbardziej nie lubię jak się lekarz wpatruje w ekran usg i nic nie mówi
jak już coś powie to mi nerwy odpuszczają
-
Ja piekę biszkopt ( jeśli będziesz chciała mogę Ci przepis wysłać) i przekładam bitą śmietaną z dodatkami np. Bita śmietana+ mascarpone+wanilia+troszkę żelatyny rozpuszczonej no i oczywiście cukier puder, albo bita śmietana+rozpuszczona czekolada mleczna ( libia taka 70% kakao) lubie takie torty bo nie są takie ciężkie jak te z masami maślanymiRobotka1 wrote:będzie dobrze:) trzymam kciuki:D
ale zjem wszystko co słodkie off corse:DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 15:40
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
No i odnosnie privi to chujnia jak nic. W smyku kobieta powiedziala ze NIE NADAJE SIE DO MONTAZU NA WOZEK XL. Wiec kupilismy maxicosi cabriofix. zaoszczedzic nie zaoszczedzilismy bo 600zl poszlo w pizdziet
jeszcze baza 75O... boze czemu to takie drogoe???
-
Hej! Witam się jako mgr. inż.
Wróciłam i jestem już z Wami! Nareszcie mogę zająć się już tylko ploteczkami, odpoczynkiem i przygotowaniami do narodzin Córeczki 
Niemożliwością jest to, żebym nadrobiła wszystko, co przez te 1,5 m-ca naskrobałyście, ale postaram się być już na bieżąco.
Lecę świętować! Miłego dnia!
shimmer_lip, hwesta, Aguś86, Jaga, Ida, Fasia, Amy_, CzaryMary, lysinka, Militta110816, iwonka1077, Angela89, Robotka1, weronika86, KasiaKwiatek, Ulka84, Krysti, Agusiek89, Rudzia, Gosha, liloe, Ewelcia, Nadzieja84, Justinka, misia83 lubią tę wiadomość
-
Mąż latarką w piczę niech świeciAmy_ wrote:Werka to dobre wiesci
oprocz polozenia.. najwyzej cie potna jak szynke
ale jest jeszcze szansa.. chodz na czworaka po mieszkaniu to moze sie przewali 
może to jak ćmy i do światła będą lazły
tylko nie za długo żeby całkiem wyjść nie postanowiła
Amy_, CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Werka to dobre wiesci
oprocz polozenia.. najwyzej cie potna jak szynke
ale jest jeszcze szansa.. chodz na czworaka po mieszkaniu to moze sie przewali 
W Jej przypadku nie jest to wskazana pozycja
z wiadomych przyczyn
Amy_, iwonka1077, weronika86, KasiaKwiatek, liloe, Nadzieja84 lubią tę wiadomość