Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja wczoraj słyszałam w tv że gdzieś w Pl robią lody o smaku-paprykarza szczecińskiego!!! to tak nawiązujac do gulaszu angielskiego i jakiejś mielonki
ok tort zrobiony, w lodówce już
zaraz się zerzygam tym podjadaniem!!!
teraz się żegnam i spadam prasować te małe gówna:PWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:19
KasiaKwiatek, Bambi85, Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:A propos cyckow. Czy Wasze szanowne sutki tez stały się tak bardzo wrażliwe? Mnie drażni delikatne smyrniecie bluzka... Nie wyobrazam sobie zeby ten mały ssak z mojego brzucha miałby wziąć moja piers do dzioba.
weźmie i koniec:D a Tobie świeczki w oczach stano
mimka84, CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a ja wczoraj słyszałam w tv że gdzieś w Pl robią lody o smaku-paprykarza szczecińskiego!!! to tak nawiązujac do gulaszu angielskiego i jakiejś mielonki
ok tort zrobiony, w lodówce już
zaraz się zerzygam tym podjadaniem!!!
teraz się żegnam i spadam prasować te małe gówna:P
O fuja !
Nie prasuj dzisiaj tych szmatek. Odpocznij Matka!Robotka1 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:A propos cyckow. Czy Wasze szanowne sutki tez stały się tak bardzo wrażliwe? Mnie drażni delikatne smyrniecie bluzka... Nie wyobrazam sobie zeby ten mały ssak z mojego brzucha miałby wziąć moja piers do dzioba.
-
nick nieaktualny
-
Chciałam napisać...
Witam wszystkie nowe kwietniowe mamuśki.
WERA nie rób jaj, pewnie czytasz to w pracy?! Jak nie to jutro będziemy dzwonić! Nie ma łatwo!
Co do zbiorowych skurczy dzisiaj, to chyba dobrze, pewnie macice ćwiczą sie do porodu...
LIWI trzymam kciuki obys jak najdłużej w dwupaku kochana :* Pisz do nas ze szpitala jak to tylko bedzie mizliwe!
A to ja na piłce a propo dyskusji dzisiejszej czy jyz ćwiczymy, otóż tak, pipa po tym mniej boli. Patrzcie na kloca bo zaraz kasuje, ryjka widac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:50
mimka84, Militta110816, CzaryMary, Amy_, Rudzia, KasiaKwiatek, Jaga, Bambi85, Lali, sylvia007, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakos wytrzymam.
Mimka tak jeszcze myślę o tej Twojej kolezaneczce. Powiedz jej ze jak jest tak spragniona odwiedzic kogoś to ja zapraszam do siebie. Z mila chęcią ja ugoszcze tak ze zapamieta ta wizytę do końca życia sesesesesmimka84 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wklepac delikatnie to moment dosłownie, nic nie rozkręcisz.To.chwila dosłownie.
nie za wcześnie od 32 tygodnia już można smarować a od 34 nawet powinno się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:34
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MARY dobrze ze nie siędzie na piłce bo spadlabym po tym tekście... Jak ważka na zielonym liściu!!!
Mój to sie zastanawiał czy po porodzie odważyłabym sie usiąść na owy "zielony liść" bo przypadkiem mogłabym wciągnąć, kretyńskie męskie poczucie humoru, i to miało byc śmiesznemimka84, CzaryMary, Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość