Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Gosha ślicznie wyglądasz
Co do smarowania skutków to mi położna mówiła, że od 33-34 tygodnia. Ja chyba zacznę w tym skończonym 33, ale nie smarować tylko klepac. Nic nie powinno się dziać raczej, a zawsze sutki gotowe na ssaka
Hahaha klepanie po sutach
Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha super naprawde piękna kobieta z Ciebie.
Co do pudelka to uważam , że pomimo rozstępów i innych zjawisk występujących na brzuchach po porodzie i tak jesteśmy piękne dla naszych mężów i dzieci. A reszta niech się buja
Wzięłam w końcu swojego jeża zgoliłam kremem do golenia , tzn mąż smarował bo ja nie widze stóp a co dopiero jeża. Teraz leże i zastanawiam sięczy coś zjesc.mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
A prosiłam was, żebyście tyle nie pisały???!!! Nie nadrobiłam wszystkiego, no ale trudno
ja już po wizycie i w sumie bez zmian. Mam leżeć i pachnieć, jeśli pojawi się ciśnienie 140/90 i wyżej to do szpitala, iskierki przed oczami 2dni po kolei to do szpitala, w poniedziałek znowu badania. A i na kto w ciągu 30 minut miałam 4 skurcze
Justinka, Lali, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ooo wiem co jeszcze pisałam w poście, ktory mi zjadło...
SYLWIA te iskierki nie bagatelizuj kochana, bo Ty masz opuchliznę duża, ja wiem ze cały czas o tym zrzedze ale w pierwszej ciazy tez miałam gestoze zbyt późno zdiagnozowana, niestety skutku opłakane
W wiely przypadkach mozna to olać, ale w moim czy Twoim - ja bym jechała na IP. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaufanie macie do tych swoich chłopów jeśli dajecie im w obroty swoje bodżeny:-)
Jejku jak piszecie o tych skurczach to mi się tez udziela. Muszę założyć jakiś filtr na słowo 'skurcz"
O znowu wazko-zabka się pokazałaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 20:01
Gosha lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Zaufanie macie do tych swoich chłopów jeśli dajecie im w obroty swoje bodżeny:-)
Jejku jak piszecie o tych skurczach to mi się tez udziela. Muszę założyć jakiś filtr na słowo 'skurcz"
O znowu wazko-zabka się pokazałaCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Gosha wyglądasz ślicznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 20:12
-
Gosha wrote:Ooo wiem co jeszcze pisałam w poście, ktory mi zjadło...
SYLWIA te iskierki nie bagatelizuj kochana, bo Ty masz opuchliznę duża, ja wiem ze cały czas o tym zrzedze ale w pierwszej ciazy tez miałam gestoze zbyt późno zdiagnozowana, niestety skutku opłakane
W wiely przypadkach mozna to olać, ale w moim czy Twoim - ja bym jechała na IP.Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny