Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja też się przyłącze do bólu bioder w nocy, masakra... za długo nie mogę na jednym boku, aż dziwne bo w pierwszej ciąży prawie od początku do końca spałam tylko i wyłącznie na lewym i nic mnie nie bolało
A na dodatek jak za długo jestem w tej pozycji półleżącej w ciągu dnia to się kość ogonowa uaktywnia i mam dość
No nic dziewczynki jeszcze miesiąc, dwa i będziemy narzekać na co innego hehe -
Amy_ wrote:to u mnie się biodra przygotowują już od 16 tygodnia!
Od 16tyg??!!, oj no to nieciekawie -mnie od jakiegoś półtora miesiąca ale krzyż i kos ogonowa doszły jakieś 2temu temu...
Nie wiem czy to tak ze spałam na sofie ale doszedł mi ból żeber:( -
mimka84 wrote:Wyparłyśmy z pamięci hahah, takie pranie mózgu przez hormony. Ja jedyne co pamiętam to puchnące kostki i stopy, czego tym razem nie mam wcale.
Ha! Ja to samo, wtedy wygladalam jakby udo kończyło mi się dopiero przy stopie, takie wielkie bale a teraz jest ok. Tzn mam może troszkę opuchniete ale nieznacznieAmy_, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Od 16tyg??!!, oj no to nieciekawie -mnie od jakiegoś półtora miesiąca ale krzyż i kos ogonowa doszły jakieś 2temu temu...
Nie wiem czy to tak ze spałam na sofie ale doszedł mi ból żeber:(nie odnajdę się po porodzie jak to wszystko minie
jak tylko urodzę pierwsze co zrobię to położę się na brzuchuLwica, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Mary nie jadłam nic od 9 rano, to chyba mi można co???
Dozuj Matka przyjemnosci a nie wszystko na raz!
EJ co ja widzę, co ja widzę - zaraz 3000 stron pekna! Dobrze, ze ja w weekendy mam od Was wolne. Jest szansa ze nie rozbije 3000. Przy 2000 nagroda były czopki. Co na 3000 sponsor przewidział, he ? -
CzaryMary wrote:Dozuj Matka przyjemnosci a nie wszystko na raz!
EJ co ja widzę, co ja widzę - zaraz 3000 stron pekna! Dobrze, ze ja w weekendy mam od Was wolne. Jest szansa ze nie rozbije 3000. Przy 2000 nagroda były czopki. Co na 3000 sponsor przewidział, he ?
sponsor przewidział poród Kwiatka
ona chyba pakuje torbę do szpitala bo jej coś ni maKasiaKwiatek, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny