Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Justinka a jaki masz model? Moze podawalas, ale nie chce mi sie szukac
Kurcze drogie, zastanawiam sie nad jakas, moze zdecyduje sie na babyono jednak.
http://skiphop.strefamarek.allegro.pl/skip-hop-torba-do-wozka-duo-signature-heather-grey.html
udało mi się z odbiorem osobistym i 5% rabatu... wszędzie gdzie patrzyłam to cena 239 zł więc tania nie jest... ale sobie z prezentowałam na urodzinyktóre w sumie mam za miesiąc, ale co tam
Bambi85, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Justinka a jaki masz model? Moze podawalas, ale nie chce mi sie szukac
Kurcze drogie, zastanawiam sie nad jakas, moze zdecyduje sie na babyono jednak.
Wieksza od wozkowej, ma duzo kieszonek,, przegrodek i za niecałe 100zl z przesyłką na allegro
Bambi85, Justinka, KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Nie chcę przeterminować bo już dwa razy tak miałam
jak mija termin to frustracja ogarnia... Wolę niespodziankę w terminie lub 2-3dni przed... No i ciężko coraz bardziej mimo, że nic mi się nie dzieje...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Ja mogę tydzień przenosić
wcześniej niż 15 kwietnia nie rodzę
IDA nie wiem czy wiecej osób tutaj zazdroscic Ci bedzie truskawek czy tej biegunki po nich
JUSTINKA torba superCzaryMary, mimka84, Ida, Justinka, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
A wracając do skurczy... u mnie nie wiem co to było przed 30 minutami, ale mega ból brzucha + krzyża... od razu mnie pognało na 2... i tylko modliłam się aby nie urodzić dzidzi przez przypadek... na szczęście ból po 2, się trochę wyciszył, chociaż krzyż nadal boli, ech pewnie te B-H... ale ja doskonale wiem że luty jest i ja NIE CHCE jeszcze... tak za 3 tygodnie najwcześniej...
-
eeeee ide sobie stąd, truskawki, mango i co jeszcze, drażnicie mnie
Aguś86 wrote:Shimmer a ja miałam przed chwilą loda McD z polewą truskawkową
nie skomentuje tez tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 18:56
Aguś86, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:eeeee ide sobie stąd, truskawki, mango i co jeszcze, drażnicie mnie
nie skomentuje tez tego
Mnie tez drażnią. Poszlam na polowanie do lodówki i udało mi się dorwać jakas mielonke. Ale to nie to. Syn chce cos innego.Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość