Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I bardzo dobrze jej powiedziałas, Mimka. Jak to tak można na siłę się wciskac. Mogłas jeszcze powiedziec wprost, że zawsze spotykaliscie się iu was ale nie mass już siły spotkan u siebie organizowac. I tyle.
Amy, weź ty nie strasz. Niech olek jeszcze nie wychodzi.
Chyba zaraz do Werci napiszę, że się martwimy.mimka84 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:I bardzo dobrze jej powiedziałas, Mimka. Jak to tak można na siłę się wciskac. Mogłas jeszcze powiedziec wprost, że zawsze spotykaliscie się iu was ale nie mass już siły spotkan u siebie organizowac. I tyle.
Amy, weź ty nie strasz. Niech olek jeszcze nie wychodzi.
Chyba zaraz do Werci napiszę, że się martwimy. -
mimka84 wrote:W Auchan są truskawki....cała kilogramowa skrzyneczka za 15zł. Właśnie mąż dzwonił że mi wziął bo są pięęękne.
U mnie stoją takie od wczoraj. Są tak piękne że boję się spróbować bo wyglądają wręcz jak plastikowemimka84 lubi tę wiadomość
-
MIMKA bardzo dobrze powiedziałaś
na prawdę grzecznie i zrozumiale:)
na koniec dodałabym to co mówiły dziewczyny, że już Ci ciężko i nie masz siły na organizowanie spotkań u siebie:)
amen:)mimka84 lubi tę wiadomość
-
Lali ale się zestresowałam tą promocją skip hop na all
aż ciśnienie mi skoczyło, bo co tylko mąż przywiózł mi tą torbę, a tu by się okazało, że taniej dałoby się kupić! a ja już metki poobcinałam!
ale na 'szczęście' moja nie jest na promocji, tylko ten starszy model
A przy okazji to ja z tej mojej jestem mega zadowolona! materiał super, wszystko solidne, jest duża, przynajmniej większa niż miałamno i ten kolor jest ok, nie oddaje na pewno!
fakt cena niezła... ale myślę, że na długooo będzie służyć i nadaje się nei tylko do wózka.
mimka84, Lali, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimka go go agresja!
bardzo dobrze powiedziałaś
co to za argument, że mieszkanie niskie? Hahha
Liwi spinaj poślady, wytrzymaj ile się da
Amy idź zrób tą kupę i brzuchatek nie stresuj, proszę Cię
Mam telefon do Weroniki, pisać?Amy_, mimka84 lubią tę wiadomość