Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Jakims cudem sie z wifi polaczylam, pisze puki mnie nie wywalilo jeszcze. U nas nic sie nie zmienia. Szyjka mimo lezenia i braku skorczow przez dwa tygodnie skrocila sie pol cm. Teraz ma 2cm. Corcia wazy 2400 i wszystko z nia ok. Mam nadzieje ze mnie szybko wypuszcza bo poza ktg i podawaniem nospy nie robia mi nic wieccej. Bede nadrabiac jak wyjde ze sxpitala. Trzymajcie. Sie dziewczyny.
KasiaKwiatek, CzaryMary, mf, Fasia, Lali, lysinka, iwonka1077, Murraya, Eweliśka, sylvia007, Justinka, haneczka, Agusiek89, misia83, Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
ida gratuluje 36tc!!!to juz piekny wiek ciazy! grzymam kciuki za cisnienie z rana!
MF graguluje 34tc! i dzieki za wczorajsze gratki za dzisiaj!
dziewczyny doczytujac o wczorajszych kurach..sywierdzam jasno...jestescie jebniete! dlatego tak mi tu dobrze
MY Z SARCIA ZACZYNAMY DZISIAJ 35TC!!!!!SESESESESESE
SARCIA pipa nie dala mi spacw nocu, meza tak wystraszyla ze do teraz nie spi..wyobrazcie sobie ze czulam ja tylko pod pepkiem, tk nisko zeszla i strasznie tam sie kotlowala..az balam sie ze siebtam poplata biedna...bol szyjki czy czegos innego nieznosny..zadna pozycja jej nie pasowala! rozbbrykala sie ksiezniczkaAngela89, KasiaKwiatek, CzaryMary, mf, Amy_, Fasia, Ida, Aguś86, iwonka1077, Gosha, Rudzia, Murraya, Jaga, Eweliśka, sylvia007, Justinka, Agusiek89, Robotka1, MartaAlvi, Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Hej. Jakims cudem sie z wifi polaczylam, pisze puki mnie nie wywalilo jeszcze. U nas nic sie nie zmienia. Szyjka mimo lezenia i braku skorczow przez dwa tygodnie skrocila sie pol cm. Teraz ma 2cm. Corcia wazy 2400 i wszystko z nia ok. Mam nadzieje ze mnie szybko wypuszcza bo poza ktg i podawaniem nospy nie robia mi nic wieccej. Bede nadrabiac jak wyjde ze sxpitala. Trzymajcie. Sie dziewczyny.
-
CzaryMary wrote:dzień doberek
witam się przy kubku pyszniutkiej kawki.
widzę, że dużo z nas ma problemy ze spaniem. Ja to sobie tłumaczę, że organizm przystosowuje się do nocnego czuwania nad maluszkiem.
Mf- ja bym nie wytrzymała i już dawno wyciągnęła wózek z kartonu. mUsiałabym zrobić obowiązkową rundkę po chacieWrzuć foteczkę jak już go rozpakujesz. jakoś nie zakodowałam jaki kupiliście.
Oczywiście gratuluję nowych odhaczonych tygodni
Ida - dobrze, że to Twoje ciśnienie tak ładnie zareagowało na lekimam nadzieję, że niedługo Cię wypuszczą do domku.
KasiaKwiatek, CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Witam, ja też termin na kwiecień dokładnie koniec.
Mam pytanieo witaminy 3 tygodnie po terminie, miałam witaminy ważne do końca stycznia, pomieszały mi się pudełka i jadłam je w lutym właśnie przez 3 tygodnie. Wydaje mi się, że nie jest to jeszcze tak długo po terminie, żeby mogło zaszkodzić. Jestem w 30 tygodniu, co myślicie? Trochę się przestraszyłam.Zatrzymaj tę chwilę choć szybko płynie czas, a może się uda przeżyć ją jeszcze raz.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysonce2000 wrote:Witam, ja też termin na kwiecień dokładnie koniec.
Mam pytanieo witaminy 3 tygodnie po terminie, miałam witaminy ważne do końca stycznia, pomieszały mi się pudełka i jadłam je w lutym właśnie przez 3 tygodnie. Wydaje mi się, że nie jest to jeszcze tak długo po terminie, żeby mogło zaszkodzić. Jestem w 30 tygodniu, co myślicie? Trochę się przestraszyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 07:43
mf, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Kasiu, tak się tez pocieszam.
Dostałam kilka opakowań na raz w zeszłym roku i za każdym razem jak je otwierałam to sprawdzałam tą datę, ale widać coś mi umknęło.
Strasznie to sobie wyrzucam. Póki co mały kopie i wszystko jest ok, więc mam nadzieję, że nie wpłynęło to na niego)
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
Zatrzymaj tę chwilę choć szybko płynie czas, a może się uda przeżyć ją jeszcze raz.... -
nick nieaktualnyLiwi - fajnie, że się odezwałaś. Wracaj do nas szybciutko
wera - gratulacje nowego tygodnia!! Sarcia w nocy sobie urodzinową dżamprezę w Twoim brzuszku urządziła
eeee i od rana taki sarkazm w moim kierunku? Myślałam, że wystartujesz koło południa. A Ty już mi z kurami wyjeżdzaszDaj się człowiekowi rozbudzić.
sonce - nie bój żaby. Ewentualnie składniki aktywne w tych "witaminkach" mogły się trochę dezaktywować, ale szkody dzidkowi na pewno nie zrobiły. Spokojna głowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 07:51
Anka1501, mf, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Jeśli się nie przyswoiły, to mniejsze zło, całkiem dobrze się odżywiam, więc to mnie nie martwi. A wczoraj byłam u gina, dopiero wieczorem zauważyłam ta datę. Nie wiem czy dzwonić do niego...Zatrzymaj tę chwilę choć szybko płynie czas, a może się uda przeżyć ją jeszcze raz....
-
nick nieaktualnyWitam się przy kawce, zaraz szybki prysznic póki prądu nie wyłączą, bo piec gazowy działa na prąd a w łazience nie ma okna. mam latarkę na wycieczki do kibelka, termos wrzątku i dzbanek herbaty, tel naładowany na full, szkoda że laptop nie działa z baterią - mam przymusowy odwyk od Was.
Witam się w SKOŃCZONYM 35, czyli jak to belly mówi w 36tc:) jeszcze 2 tyg i donoszona - yeah. nie produkujcie za dużo bo będę do nocy nadrabiać.
BUZIOLEAnka1501, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, Lali, lysinka, Ida, Aguś86, iwonka1077, Rudzia, Murraya, Jaga, sylvia007, Justinka, Agusiek89, MartaAlvi, haneczka, misia83, Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję nowych tygodni
i witam sie 30 dni przed "terminem porodu"
Fasia, CzaryMary, mf, weronika86, KasiaKwiatek, Lali, lysinka, Aguś86, Angela89, Gosha, Rudzia, Murraya, Jaga, Eweliśka, sylvia007, Justinka, Agusiek89, Ulka84, MartaAlvi, haneczka, misia83, Bambi85, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Witam się przy kawce, zaraz szybki prysznic póki prądu nie wyłączą, bo piec gazowy działa na prąd a w łazience nie ma okna. mam latarkę na wycieczki do kibelka, termos wrzątku i dzbanek herbaty, tel naładowany na full, szkoda że laptop nie działa z baterią - mam przymusowy odwyk od Was.
Witam się w SKOŃCZONYM 35, czyli jak to belly mówi w 36tc:) jeszcze 2 tyg i donoszona - yeah. nie produkujcie za dużo bo będę do nocy nadrabiać.
BUZIOLE
wow, przygotowana jak na wojnę !!
Gratulacje nowego tygodnia. Co Wy tak dzisiaj wszystkie zaczynacie kolejne tygodnie, co??liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Sonce2000 raczej nie ma takiej potrzeby. Mam nadzieje, ze juz je wyrzucilas
Sonce a ja myślę, że witaminy nie mają kalendarza i nie odróżniają stycznia od lutegonie dajmy się zwariować. "Rany, już luty, dezaktywujemy się"
także spokojnie, wg mnie się nawet przyswoiły na tyle, na ile takie w terminie się przyswajają
Fasia, Anka1501, mf, weronika86, KasiaKwiatek, Ulka84 lubią tę wiadomość