Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:08
Lali, hwesta, Rudzia, misia83, Fasia, lysinka, Bambi85, CzaryMary, Agusiek89, Angela89, Justinka, KasiaKwiatek, weronika86, liloe, Murraya, Jaga, Eweliśka, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mf, chodzilo mi właśnie o to czy się cale miseczki odginaja. teraz już wiem.
ale mi dziec głową kręci. Normalnie cZuję jak mi się wwierca w szyjke. Booli.zaraz ns glowie ustane, żeby go odsunac.
i dokładnie czuć że to dziecko "pracuje" a nie np. macica.
Dobranoc. -
mantissa wrote:Mf, chodzilo mi właśnie o to czy się cale miseczki odginaja. teraz już wiem.
ale mi dziec głową kręci. Normalnie cZuję jak mi się wwierca w szyjke. Booli.zaraz ns glowie ustane, żeby go odsunac.
i dokładnie czuć że to dziecko "pracuje" a nie np. macica.
Dobranoc. -
CzaryMary wrote:prezentacja kącika w pokoju młodzieniaszka
i nowi przyjaciele mojego synka
pięknieobrazki w ramkach zrobiłaś sama czy są kupione?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:50
CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
to ja tez mowie dobranoc, 2h - 25 pieluch i recznik- czarno widze to prasowanie w takim tempie a Wy w tym czasie 8 czy iles stron
, kregoslup boli, reka boli porazka jakas.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:17
Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ja tez mowie dobranoc :* Jutro na 10:00 jade sobie do fryzjera sie zrelaksowac i zmienic fryzurke
mam nadzieje ze fryzjerka podejmie sie rozjasnienia mi wlosow chociazby pasemkami
Fasia, Agusiek89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Y
misia83, CzaryMary, mf, weronika86, KasiaKwiatek, Fasia, Amy_, Lali, lysinka, Aguś86, iwonka1077, Gosha, Rudzia, Krysti, Murraya, Jaga, Eweliśka, sylvia007, Justinka, haneczka, Agusiek89, Ulka84, MartaAlvi, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Gratuluję nowych tygodniIda zblizasz się do bezpiecznego okresu
jak się czujesz?
Śniło mi się, że wybieralam wózek i nie mogłam się zdecydować. Nagle krzycze na mojego, że szybko musimy wybrać wózek bo mi wody odeszły
Oj ta ciążowa psychika....Angela89, mf, CzaryMary, Ida, weronika86, Fasia, lysinka, iwonka1077, Murraya, Justinka, haneczka, Agusiek89, Ulka84, MartaAlvi, Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
U
CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek, Anka1501, Amy_, mf, lysinka, Aguś86, iwonka1077, Krysti, Eweliśka, sylvia007, misia83, Justinka, haneczka, Agusiek89, MartaAlvi, Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień doberek
witam się przy kubku pyszniutkiej kawki.
widzę, że dużo z nas ma problemy ze spaniem. Ja to sobie tłumaczę, że organizm przystosowuje się do nocnego czuwania nad maluszkiem.
Mf- ja bym nie wytrzymała i już dawno wyciągnęła wózek z kartonu. mUsiałabym zrobić obowiązkową rundkę po chacieWrzuć foteczkę jak już go rozpakujesz. jakoś nie zakodowałam jaki kupiliście.
Oczywiście gratuluję nowych odhaczonych tygodni
Ida - dobrze, że to Twoje ciśnienie tak ładnie zareagowało na lekimam nadzieję, że niedługo Cię wypuszczą do domku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 07:30
mf, Ida, Eweliśka, haneczka lubią tę wiadomość