Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Poproszę męża żeby fotorelację dla kwietniówek robił
patrz pani babom nie dogodziszjedna truje dupę, że calineczka za mała i wciska w siebie kotlety, bleh a druga jęczy, że klocuszek rośnie
a dziś mi gin powiedział, żebym się tym chudym brzuchem wcale nie przejmowała bo inne parametry są ok a podobno ten brzuch to najczęściej błędny wychodzia i łeb tej mojej niuniu to 29 cm a nie 25
a to mnie najbardziej interesuje
podobno reszty boskiego ciała nie czuć jak wychodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Ja miałam do wyboru szpital w NM i jakiś tam lekarzy albo Madurowicz i tutaj kierowałam się opiniami , że niby taki super hiper fantastyczny. Zonka przydzwoniłam i tyle ale już zmieniac nie bede.
Choć przyznam, ze za takie wygody jak bedzie miała Amy to bym co miesiac w zębach kaske na wizytę niosła. -
iwonka1077 wrote:to ile bedzie miala jak urodzisz ta głowa??? hehe moja corcia urodziła sie to miała 35 cm to spora była
-
shimmer_lip wrote:A ja wiem? Czy są na to jakieś normy??? No pozwalam dojść do 33 cm bo to podobno standard ale większej nie chce!!! Jak będzie większa znaczy łeb po mnie, jak mniejsza po tatusiu
boje sie szukac hehe
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:gówna z parapetu sprzątam po nich codziennie. Chyba do odstrzału pójdą
ale to aż słychać, ze to przyleciało, takie miss delikatności
i nie, nie mieszkam nad morzem tylko nad wisłą
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Pindy wstrętne ide spać, jutro mam gina musze zawieźć chłopa rano do pracy wcale mi się nie chce... b uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mary pokój super. Szkoda , że ja sobie nie moge poszalec ju ż teraz z pokojem dzieciaków. Dosyć ze kolor mi wyszedł oczojebny to zbyt wiele nie moge zrobic bo we wrzesniu przemeblowanie bede musiała robic, zeby młody miał gdszie lekcje odrabiac:( -
nick nieaktualnyAmy_ wrote:tylko im głów nie obcinaj barbarzyńco!
hmmmm rosół z mewy ??? Która ma taką ciążową zachciankę ??
dzięki baby za komplementa.
Faśka czego żeś się na tej szkole nauczyła? Będziesz umiała już cyca Julkowi dawać ?Amy_, shimmer_lip, Agusiek89, Bambi85 lubią tę wiadomość