Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Chodzi mi o to, żeby nie był za gruby jak na wiosnę- lato.
Natali właśnie podeslała mi projekty i się zastanawiamciekawa jestem jak to wygląda przez nią przygotowane
No i może doradzimy, skoro się zastanawiasz
-
A ja jutro przewożę brykę od taty do nas i z jednej strony będę się czuła jak pajac jadąc pustym wózkiem a z drugiej jestem trochę podniecona, że przez całe osiedle się przejadę, zobaczę co i jak i pierwszy raz na pusto wjadę po schodach znaczy po tej rampie dla wózków
czubek ze mnie
Fasia, Amy_, CzaryMary, adk_1989, iwonka1077, Justinka, lysinka, KasiaKwiatek, Gosha, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:A ja jutro przewożę brykę od taty do nas i z jednej strony będę się czuła jak pajac jadąc pustym wózkiem a z drugiej jestem trochę podniecona, że przez całe osiedle się przejadę, zobaczę co i jak i pierwszy raz na pusto wjadę po schodach znaczy po tej rampie dla wózków
czubek ze mnie
Wsadź se lalkę do środkashimmer_lip, Agusiek89, misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Ja B mialam przez większość czasu pozniej po treningach mi zmalał do A
Na B nie narzekałamKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:A ja jutro przewożę brykę od taty do nas i z jednej strony będę się czuła jak pajac jadąc pustym wózkiem a z drugiej jestem trochę podniecona, że przez całe osiedle się przejadę, zobaczę co i jak i pierwszy raz na pusto wjadę po schodach znaczy po tej rampie dla wózków
czubek ze mnie
jak cię jutro nie będzie znaczy ze cię zamknęli w psychiatryku?
shimmer_lip, Fasia, iwonka1077, Agusiek89, liloe, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Misia tak chce w Madurowiczu rodzić, zaczęłam nawet wizytować u Kalinki, szczerze to nawet wrazenia jakiegos na mnie ten lekarz nie zrobił a wszyscy się zachwycają nim. No cóz fakt jest faktem ze jego pacjentki mają w szpitalu raj. Ale za ten raj to on nieźle sobie liczy.
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:To się będę jak jeszcze większy wariat czuła
34 lata i lalkę w wózku wozi
u mnie po osiedlu taka pani 80cioletnia z pustym wózkiem chodzii dokarmia gołębie, baaaaa nawet im domek zbudowała
Werka - kuruj sie kochana!shimmer_lip, Bambi85 lubią tę wiadomość