Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam szyjkę 1,87 cm i z lejkiem od wewnątrz... lutkę mam brać do końca lutego... wg gin mogę nawet gonić za synkiem i że urodzę w terminie, tak więc luzik będzie dobrze
na Twoim etapie miałam chyba 2,17 cm
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ula a wcześniej jaką miałaś szyjkę? Bo ja od początku mam 3,5 a teraz nawet 2,7 i jest git. Mam odpoczywać ale żadnych ograniczeń typu leżenie.
Nawet nie wiem jak to było wcześniej, wiem tylko, że miesiąc temu 3,29 a teraz 3,55cm, Gin mi powiedziała, że nie muszę leżeć ale mam się oszczędzać, nie dźwigać, nie przemęczać się[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
shimmer_lip wrote:To dla mnie jest to argument na plus dla minky
nie można prasować badziewia
No widzisz! A ja prasuje wszystko i mnie szlag tafia jak sie dopłaca za minkyholender myślałam że jesteśmy do siebie podobne we wszystkim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:48
Ida lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:Ja mam szyjkę 1,87 cm i z lejkiem od wewnątrz... lutkę mam brać do końca lutego... wg gin mogę nawet gonić za synkiem i że urodzę w terminie, tak więc luzik będzie dobrze
na Twoim etapie miałam chyba 2,17 cm
Noz kurde a ja z taka w szpitalu. ;_;
-
Amy_ wrote:Ulka - nasze kółko ginekologiczne mówi CI że szyjka piękna długaśna i nawet się nią nie martw
chyba ze zaczyna się nieco rozwierać to faktycznie mussiz odpoczywać
jesteśmy jak sekta
no właśnie gadała, że się lekko rozwiera. Mam nawet to zaznaczone na usg ;/ ale spoko, jakoś bardzo mnie nie nastraszyła, tylko tyle że mam się oszczędzać
Dzięki dziewczyny za miłe słowa[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Amy_ wrote:yhy, no ja nie odnalazłam na ich stronie przecen ale w sumie nie szukałam bo zamowilam sobie jakies na allegro i mam cichą nadzieję, że jeden wystarczy
i bedę się posiłkować sportowymi. dla mnie to zbędny wydatek bo pewnie szybko wrócę do swojej miseczki A - MAM NADZIEJĘ
-
Ulka84 wrote:no właśnie gadała, że się lekko rozwiera. Mam nawet to zaznaczone na usg ;/ ale spoko, jakoś bardzo mnie nie nastraszyła, tylko tyle że mam się oszczędzać
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
pewnie że nie ma się czym stresować, jakby było to lekarka by Cię na pewno już położyła na oddziałWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:51
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:no właśnie gadała, że się lekko rozwiera. Mam nawet to zaznaczone na usg ;/ ale spoko, jakoś bardzo mnie nie nastraszyła, tylko tyle że mam się oszczędzać
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
O, no widzisz. Czyli tu jest pies pogrzebany. Ale spoko, będzie dobrze -
Amy_ wrote:źle się ćwiczy z takimi bimbałami
im mniejszze tym lepsze
Amy_ lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:No widzisz! A ja prasuje wszystko i mnie szlag tafia jak sie dopłaca za minky
holender myślałam że jesteśmy do siebie podobne we wszystkim!
to minky jeszcze do mnie nie doszło więc nie wiem co będzie
a dziś sobie pomyślałam, że pierwszy raz w życiu prasuję skarpety i rajstopy
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Noz kurde a ja z taka w szpitalu. ;_;
ponieważ jak byłam z synem i też pojawił się 'problem' szyjkowy to położyła mnie na patologii... na koniec nawet 2 tyg chodziłam z rozwarciem i co urodziłam w terminie... teraz jest druga ciąża, ja też bardziej wiem co i jak, po za tym nie dam się tak łatwo położyća raczej się oszczędzam, wiadomo zdarza się intensywniejszy dzień, bardziej robotny czy też chodzony, ale jestem spokojna... musi być dobrze
-
lwica ja pracuje do rozwiazania bo mamy wlasny biznes..co do szyjek..nie mam pojecia jaka mam..tu nie sprawdzaja w uk... dziewczyny mnie chyba chorobsko dopiero dopadlo..wczesmiej musialam byc tylko oslabiona.....az mi sie plakac chce
tak zle sie czuje...od jutra 2 dni wolnego od pracy bo nie whrobimy..caly domek chory..jutro wpadne na minutke tylko kolo y rano sie zameldowac..jesli mnie nie bedzie dzien czy dwa to nie panikowac...bede soac...juz zapowiedzialam mezowi i synkowi ze mam w doopie, ja tez mam prawo zle sie czuc..maja zarce w lodowce.