Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tu sie znowu dzieje, kolejna plaga. Hwesta powiem Ci na pocieszenie ze juz dwa razy mialam opryszczeke w ciazy, mozesz compeed, mozesz zovirax miejscowo, zalatw ja szybko i bedzie git. Ogolnie tam wczesniej dziewczyny dobrze Ci napisaly wiec nie bede powielac bo mi sie nie chce
. Patenty z cebula, soda slyszalam ze dobre, ja kiedys probowalam z czosnkiem w sumie wydaje sie ze zadzialal szybko, ale pol brody mialam podraznione wiec nie wiem czy polecam
.
Stanika nie mam wiec foty nie zrobie.
Co tam jeszcze bylo yyyyy
My tez celowalismy w ciaze , w sumie bez przekonania bo myslalam ze owulacji nie ma, ale ze test owu wieczorem wyszedl pozytywny to rano sie wzielismy do roboty i jakos tak sie udalo :p, do roboty sie spoznilam wtedy- korki byly
, jak wyszly dwie krechy na ciazowym tez sie spoznilam- znowu korki
, fatalnie sie po tym miescie jezdzi normalnie, nawet w wakacje. Pamietam ze calą odprawę gęba mi sie smiała
Dobra ide uszykować sobie porcje wieczornego prasowania.
aaaa nie bylo mnie pol dnia tutak=j a i tak nic nie zrobilam, no co za porazka . za szybko ten czas leci
CzaryMary, Amy_, KasiaKwiatek, mimka84, Murraya, Agusiek89, lysinka, iwonka1077, hwesta, Aguś86, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hehe Mantisia cos o zapieciu było ale posta nie chce mi sie szukac teraz, a czemu chcesz rozlozone staniory??pytaj o co chesz, jakie szczególy cie interesuja, ja mam ten lekko usztywniany
Nie było tam nic o zapieciu, sprawdzilam.Chodzilo mi o to jak się miseczki odginaja, o.
te z hm już wiem.
ten lekko usztywniany to jest ten za 80 zł za dwupak? wygodne są? bo takie właśnie chcę. a w ogóle można je w hm przymierzyc?
-
MłodaDama wrote:Mimka my tez chcemy zamowic narożnik w Agata meble ale powiedz mi jakie 4tyg ??? Ja mam tyle czekac na naroznik? Ja go w tydzień maks chce miec xd
-
No to kuzwa niezle. Bede mowila gosciom ze se maja swoje krzesla przyniesc haha a jak ni to zostaje podloga trudno xd masakra
mimka84 lubi tę wiadomość
-
MIMKA skoro Ty zamowilas naroznik, to ja musze wybrac łózko. Chociaz ten patent z malownaiem co MF sprzedala tez nie glupi ale nie wiem czy mi sie chce, a mojemu nie mowie, bo jeszcze mu sie spodoba i bede miala kolejny balagan .
LILOE no niezly ten filmik o Polnej, taki hmmm "amerykanski", zapomnieli dodac na koniec, ze zzo jest rzadkoscia, noworodki wypisaują z zoltaczką do domu, a za polozna najlepiej zaplacic
mantissa, mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
hehe MIMKA niezle, w sumie to niesmieszne, ale najlepsze ze pryszcz przetrwał
, no nieeee czosnek jednak mocno draznaicy, ja po prostu zabkiem przecietym na po co jakis czas dotykalam tej oprychy :p , nie rozgniatalam i nie zostawialam na dluzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:06
-
hwesta wrote:Na dolnej wardze na ustach grrrrrr 3 pecherzyki, moze sie cofnie jeszcze arghhhhh
nie mylić opryszczki z zajadami, zimnem.
to co innego, i najlepiej na to po prostu zwykły cynk:) ten zowirax chyba też okej. ja mam jakiś za 3zł z apteki i smaruję, jak wychodzi to non stop jak zauwazę że się wytarło do od nowa, w ten sposób szybko w miarę się jej pozbywam, a jeśli zależy Ci na jakimś wyjściu w najbliższych dniach to polecam plasterki compeed:) zresztą ogólnie możesz sobie je założyćsprawiają że tego w ogóle prawie nie widać no i nie swędzi ani się nie papra.
mnie coś wczoraj zaswędziało ale posmarowałam i cisza.mimka84, hwesta, Murraya lubią tę wiadomość
-
Misia jakie piękne te biustonosze z Alles... Już byłam na ich stronie, mają duże miseczki ale nie duże obwody
a przynajmniej nie w sklepie internetowym. Najbliższy sklep stacjonarny we Wrocławiu a chyba już nie czuję się na siłach żeby jechać.
misia83 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Nie było tam nic o zapieciu, sprawdzilam.
Chodzilo mi o to jak się miseczki odginaja, o.
te z hm już wiem.
ten lekko usztywniany to jest ten za 80 zł za dwupak? wygodne są? bo takie właśnie chcę. a w ogóle można je w hm przymierzyc?
http://www.hm.com/pl/product/00954?article=00954-Gmantissa lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Misia jakie piękne te biustonosze z Alles... Już byłam na ich stronie, mają duże miseczki ale nie duże obwody
a przynajmniej nie w sklepie internetowym. Najbliższy sklep stacjonarny we Wrocławiu a chyba już nie czuję się na siłach żeby jechać.
-
misia83 wrote:Dziękuję, ja specjalnie jechałam do sklepu żeby przymierzyć rozmiar a kupować miałam na allegro bo taniej. Okazało się że są spore wyprzedaże i staniki przecenione były ze 130 na 50, ze 140 na 40 i z 120 na 75
jak bedzie w sklepie za drogo to przez neta zamówie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:20
misia83 lubi tę wiadomość