Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga wrote:Moja połozna to jakby żywcem z krzyża zdjęta. Nijak się ma do swojego zawodu.
Misia nadal plan na Madurowicza?, zeby tam rodzic?
A TY?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:06
-
Amy_ wrote:no pudełka - a w czym staniki przychodzą? w pudełkach
jak Iwonka nie chce pokazać swojego staniora na sobie tylko strzeli zdjęcie bez ubierania to jak przyjdzie mój stanik to zrobię zdjęcie pudełka żebyście mogly zobaczyć co zamówiłam
-
Lali wrote:Po tej akcji ze stanikiem Iwonki obstawiam, ze Amy jest zboczencem na tym forum!! Chcesz cycki ogladac a nie stanik!!
hehe
Amy_, mantissa lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:mam z h&M jest taki cienki material jak sie odepnie stanik ale tylko z jednej strony nie takie trojkąty nie wiem czy wiesz o co chodzi na stronie jest zdjecie konkretnie napisz o co chodzi z tym zapieciem???
No właśnie muszę dokładniej poszukac na stronie, bo patrzyłam i nie widziałam.Nie wiem o co chodzi z zapieciem.
Może słownik mi coś dopisal.
Amy, prosiłam o zdjęcia "rozłożonych" stanikow alles, hm i mitex.Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Jestem. No i narożnik zamówiony, jak zobaczyłam go w sklepie, to już w ogóle straciłam głowę...a jeszcze w Agacie są teraz rabaty więc pal licho, czekamy 4 tygodnie więc albo narożnik będzie pierwszy, albo Korniś
My celowaliśmy w obojętnie co, no bo nie można nazwać celowaniem bzykania się przez 5 dni pod rząd, dzień w dzień, że chłop już błagał o litość haha.
hahaha Twój też ?? ja specjalnie z moim na drugi koniec Polski jechałam bo akurat były "te dni"mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary mozesz probować
nie odważę się. przed mundurowymi czuję respekt
mimka - przypomniałaś mi stare, dobre czasy4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz. o pólnocy ze 2 razy i nad ranem jeszcze 1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 19:48
Eweliśka, iwonka1077, Murraya, mimka84, Bambi85, Agusiek89, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Mimka my tez chcemy zamowic narożnik w Agata meble ale powiedz mi jakie 4tyg ??? Ja mam tyle czekac na naroznik? Ja go w tydzień maks chce miec xd
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny