Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór
Brzuszki superaśnie, słodkie.
Ida i Krysti dobrze że u Was lepiej.
Gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni
Chciałam przy okazji polecić Wam takie cudo, które kupilśmy dla pierwszej córy i super się sprawdziło. Taki fotelik - huśtawka. Jak miałą coś powyżej 7 tyg to jej kupiliśmy i ma to funkcję że samo buja - na bateryjki albo zasilacz. A jak podrosła to się blokuje i robi fotel do karmienia - jedna opcja na wysokość stołu nam idealnie pasowała a druga wyższa. Fajna sprawa. Piszę o tym bo dziś chowałam po starszej ciuszki z których wyrosłą no i mi wpadło pudło w ręce. wygląda to tak, jak na zdjęciu ale chyba lepiej podam Wam , linka bo lepiej opisujezarz poszukam czy jeszcze tym handlują a tu fotki real
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d49cfc92a76.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/600e5af907d9.jpg
Edit- jest na allegro więc jakby co mogę podać linkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:27
mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Misia jakie piękne te biustonosze z Alles... Już byłam na ich stronie, mają duże miseczki ale nie duże obwody
a przynajmniej nie w sklepie internetowym. Najbliższy sklep stacjonarny we Wrocławiu a chyba już nie czuję się na siłach żeby jechać.
-
zaraz bede was nadrabiać, ale najpierw chciałam zdać relację z wizyty. U Antka wszystko ok, waży już 1600
mam tylko problem z szyjką ;/ 3,5cm Mam pilnować, żeby brzuch był miękki i łykać duuużo magnezu a jeśli trzeba to spasmoline ;/
mimka84, lysinka, Agusiek89, Ida, Justinka, Jaga, Gosha lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka84 wrote:zaraz bede was nadrabiać, ale najpierw chciałam zdać relację z wizyty. U Antka wszystko ok, waży już 1600
mam tylko problem z szyjką ;/ 3,5cm Mam pilnować, żeby brzuch był miękki i łykać duuużo magnezu a jeśli trzeba to spasmoline ;/
Amy_, lysinka lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Chodzi mi o to, żeby nie był za gruby jak na wiosnę- lato.
Natali właśnie podeslała mi projekty i się zastanawiamIda lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Chodzi mi o to, żeby nie był za gruby jak na wiosnę- lato.
Natali właśnie podeslała mi projekty i się zastanawiamjak miesiąc się z tego będzie korzystać to wszystko, tak mi się zdaje. Potem po rozwiązaniu jako kocyś malutki do wózka czy łóżeczka ewentualnie. Ja wzięłam mieszany chyba bawełna z minky? ale na bank powiem jak mi przyjdzie w końcu zamówienie
Edit. Aż sprawdziłamtak, w środku jest minky na zewnątrz bawełna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:40
mimka84, Ida lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:ja wiem chyba nie :)ja zamówiłam bawełniany bo tanszy
Mi się wydaje że rożek jednak bawełniany. To całe minky mnie drażni. Nawet.jak ske prasuje nie po stronie minki to kółeczka sie.rozpłaszczają i myślę że po paru praniach bedzie po minky, zostanie zwykły polar.mimka84, Ida lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:AGUŚ nie wiesz gdzie u nas sprzedają ALLES? bo jakos nie kojarze. Jak patrze na te fotki Misi tez chce
.
IDA ja mam dwa bawełniane.
Ide w koncu po to prasowanie bo jeszcze nie wstalam.Na pewno gdzieś jest w tej naszej wiosce
Ja póki co mam 2 zwykle bawełniane bez fiszbin z allegro, a w lepszy zainwestuje po porodzie jak zobaczę jaki mam biust no i czy karmienie wypali
-
Ulka - nasze kółko ginekologiczne mówi CI że szyjka piękna długaśna i nawet się nią nie martw
chyba ze zaczyna się nieco rozwierać to faktycznie mussiz odpoczywać
jesteśmy jak sektaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:41
shimmer_lip, mimka84, KasiaKwiatek, lysinka, iwonka1077, Ulka84, Aguś86, weronika86, Fasia, CzaryMary, liloe, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Mi się wydaje że rożek jednak bawełniany. To całe minky mnie drażni. Nawet.jak ske prasuje nie po stronie minki to kółeczka sie.rozpłaszczają i myślę że po paru praniach bedzie po minky, zostanie zwykły polar.
nie można prasować badziewia
lysinka, mimka84, Fasia, CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:na allegro dużo taniej wychodzi (chyba ze to podróby) i mają większy wybór rozmiarów :]
Amy_, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Amy, ja na wyprzedaży płaciłam około 50 zł za stanik. No chyba ze chcesz aktualna kolekcje to na all faktycznie taniej. Ja tam wybierałam tylko spośród tych przecenionych bo mam w dupie czy to bieżąca czy zeszła kolekcja
i bedę się posiłkować sportowymi. dla mnie to zbędny wydatek bo pewnie szybko wrócę do swojej miseczki A - MAM NADZIEJĘ