Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Hwesta jak mi się robiła opryszczka to sobie przykleiłam od razu ten plasterek opryszczkowy żeby jej nie roznieść i nawet mi do końca dzięki niemu nie wylazła
ło matko mam dość, dwie pralki poprasowałam, jutro będzie machał żelazkiem tatuś bo ja się kładę i pachnę, nawet nie wiem czy ładniejeszcze nie zdecydowałam
szalona!!
Dziewczyny, dużo macie tych mikroszmatek - u was tylko pranie i prasowanie!! -
nick nieaktualny
-
Agus no kurcze, jak zaszłam w tą ciążę to byłam przekonana ze będzie córka
nie chciałam lekarzowi uwierzyć jak mówił, że mamy syna.
Siedziałam w domu, patrzyłam na siusiaka i się zastanawiałam jak to możliweAguś86, Amy_, iwonka1077, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Znalazlam w domu te plastry compeed na opryszczke i przykleilam, chyba nie zrobi taki plaster krzywdy dziecku
-
nick nieaktualnyIwonka przykro mi ale musisz się srebrem zadowolić
ja jestem liderką na naszym wątku w kwestii wieku
My celowalismy w chłopaka, bo już dwie laski w domu...zadziałało albo mieliśmy fartaAguś86, shimmer_lip, iwonka1077, Eweliśka, Gosha, Agusiek89, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Iwonka przykro mi ale musisz się srebrem zadowolić
My celowalismy w chłopaka, bo już dwie laski w domu...zadziałało albo mieliśmy fartaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Iwonka przykro mi ale musisz się srebrem zadowolić
My celowalismy w chłopaka, bo już dwie laski w domu...zadziałało albo mieliśmy farta
a te dwie laski to jak zmajstrowaliście ? Daj jakiś przepis
Najstarsza tutaj jestem ja!! Proszę nie wpychać mi się przed szereg!KasiaKwiatek, shimmer_lip, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny nie moge sie mu oprzec hihi jutro go pojdziemy zamowic matusiu
shimmer_lip, Aguś86, iwonka1077, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny