Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liloe wrote:Kaczka Amy się puszcza, Fasia gdzieś się szlaja, a laski przed 30 doszukują się menopauzy
co tu się wyprawia!
Właśnie zjadłam poziomkowy kisiel słodka chwila, ale to nie do końca to...nutella, rafaello, oreo, a może czekolada mleczna z karmelem. O! szproty w pomidorach! tak tak tak -
hwesta wrote:siedze i rycze z powodu opryszczki,co za gowno ;( miala ktoras z Was w ciazy? juz sie naczytalam oczywiscie, ze nawet wtedy gdy sie ja mialo jest niebezpieczna dla dziecka ;(
To przestań czytać i sie ogarnij i posmaruj zoviraxem czy co tam masz! Ja miałam! Nic się złego nie stanie! Skoro wyszła Ci tak szybko od swędzenia to prawdopodobnie tak samo szybko zniknie. Ja od swędzenia przez bąbel, sączące się bąble do strupa przeszłam ostatnio w 6h. Także spokojna twoja rozczochranapytałam lekarza dokładnie w ostatni czwartek co robić jeśli by wyskoczyła i kazał smarować jak zwykle. "Problem" może być w okresie około porodowym ale to z tego co zrozumiałam chodzi o nieprzeniesieni opryszczki na dziecko czyli zagadnienie higieniczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 18:39
hwesta, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:siedze i rycze z powodu opryszczki,co za gowno ;( miala ktoras z Was w ciazy? juz sie naczytalam oczywiscie, ze nawet wtedy gdy sie ja mialo jest niebezpieczna dla dziecka ;(
A to gdzie to masz ... Mi tez w ciazy wyskakiwały jakieś krosty na moim znamienia na brzuchu ale tym sie nie przejmowałam bo znikały i cZasem sie pojawiały..
Tak jak dziewczyny napisały opryszczki na narządach rodnych mógłby byc moze niebezpieczne...
Bo tak to musiałabyś liczyć pryszcze na buzi jako niebezpieczne:] -
nick nieaktualny
-
A powiedzcie mi dziewczyny co sądzicie o tym kolorze mojego wózia,bo obojgu nam się podoba ale ja jednak mam głupie myśli,że jest ciemny i będzie strasznie grzać w lato w upały i tak się trochę waham. Bo jeśli się zdecydujemy na 100% to zamiast czekać moglibyśmy go już jutro zamówić i będziemy mieć spokój heh
Ida, Anka1501, Amy_, Rudzia, iwonka1077, Gosha, Krysti, mimka84, misia83, Jaga, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:A powiedzcie mi dziewczyny co sądzicie o tym kolorze mojego wózia,bo obojgu nam się podoba ale ja jednak mam głupie myśli,że jest ciemny i będzie strasznie grzać w lato w upały i tak się trochę waham. Bo jeśli się zdecydujemy na 100% to zamiast czekać moglibyśmy go już jutro zamówić i będziemy mieć spokój heh
Lubie neutralne, bo potem spoko się sprawdzają na kolejne dziecko