Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja to bym chciała, żebyśmy się skrzyknęły i jednego dnia jak jeden mąż porodziły dzieci. Mogę się poświęcić i poczekać do tych które mają najpóźniej terminy
Kaczka Amy jest zwariowana !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 18:18
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:LWICA u mnie to zalezy od dni ktore sobie wybieram..mam przyznane 480 dni macierzynskiego i co miesiac wypelniam za ktore dni chce, np moge wpisac od 1 dnia miwsiaca do ostatniego i to bede miala zaplacone albo tylko dni robocze bez weekendow i qtedy te dni za weekend przechodza mi dalej.. nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi
No no to niezłe -każda miejsce pracy ma inaczej... Niestety tu nie ma tego odgórnie i każda firma ma jak chce..
Ja mam 12mcy ale moja siostra juz tylko 9 mcy.. -
nick nieaktualnyLali wrote:Oj Mary rozbawilas mnie
pewnie od razu po porodzie wskoczysz w menopauze...staruszko
jakbym młodzieniaszka na USG nie widziała i rosnącego brzucha to na bank uważałabym, że właśnie przechodzę klimakterium!!
własnie mam rozkminkę - czy robic chłopu obiad czy nie ...hmmmm...
a Faśka gdzie się włóczy?
aaa no i naszej twixowej mamuśki też coś nie widziałam jak nadrabiałam po łebkach zaległośći....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 18:24
Lali, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:No no to niezłe -każda miejsce pracy ma inaczej... Niestety tu nie ma tego odgórnie i każda firma ma jak chce..
Ja mam 12mcy ale moja siostra juz tylko 9 mcy.. -
CzaryMary wrote:własnie mam rozkminkę - czy robic chłopu obiad czy nie ...hmmmm... ..
Fajnie ze masz wybór moj to by sie popłakał jakby obiadu nie było -w porze lunchu dzwoni sie pytać co na obiad hehe
CzaryMary, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Mary jak masz dylemat to nie rób hihihi
Faska miała na szkołę rodzenia iść, słabo lekcje odrobilas
jednego ziemniaka mu obiorę, niech ma.
Nooo tak, czytałam że idzie na SR ale oczywiście czarna dziura w mojej mózgownicy pochłonęła tę informację... Dzięki za przypomnienie
Ja musze mieć Was tutaj wszystkie pod kontrolą! Czuję się jak matka kwoka! jestem w końcu najstarsza!!Amy_, iwonka1077, Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczka Amy się puszcza, Fasia gdzieś się szlaja, a laski przed 30 doszukują się menopauzy
co tu się wyprawia!
Właśnie zjadłam poziomkowy kisiel słodka chwila, ale to nie do końca to...nutella, rafaello, oreo, a może czekolada mleczna z karmelem. O! szproty w pomidorach! tak tak takMurraya, Anka1501, Gosha, iwonka1077, Agusiek89, Aguś86, mantissa, CzaryMary, Lali, KasiaKwiatek, mimka84, lysinka, Jaga, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny