Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O Mary ustalili Ci inna date porodu? Moje cisnienie tez niskie ja bym sie nie odnalazla jakbym miala w normie
Eweliska nie mam swojego przepisu na kopca. Robilam to pierwszy raz z pudelka.. ale ta wersje mini babeczek. Za duzo pieprzenia jednak
Arsenka no doslownie jakbys pilke łyknela
wszystkim nam fajnie rosna brzuchy ja jutro swojego fotografuje niech se gowniarz nie mysli ze go to ominieLwica, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja juz od 21 lutego jestem na maciezynskim
i tak do 30 kwietnia 2016
Coooo?? To ile masz macierzyńskiego?? To co robisz se sie spytam??
Ja od 1go kwietnia (od 17marca ale to moje wolne wykorzystuje nic ma sie do macierzyńskiego) do 1go kwietnia 2016
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 17:15
-
nick nieaktualny
-
LWICA u mnie to zalezy od dni ktore sobie wybieram..mam przyznane 480 dni macierzynskiego i co miesiac wypelniam za ktore dni chce, np moge wpisac od 1 dnia miwsiaca do ostatniego i to bede miala zaplacone albo tylko dni robocze bez weekendow i qtedy te dni za weekend przechodza mi dalej.. nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 17:18
-
Mary a to moze wina suwaczka bo ja u ciebie widze 34+5
U siebie widze 34+6 a faktycznie mam z om 35+4 a ta menda sie popsula
z gotowaniem? Chyba z pieczeniem bo ja obiady przeciez gotuje nawet jak nie robie z tego oficjalnego oswiadczenia na forum
nie wiem co mi odjeblo z kopcemprzez cala ciaze nie pieklam
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy - ja tam u Ciebie widzę 35+4.Twoja kaczka działa jak ta lala ale bidna już jej się wygon skończył i dziobem już od jakiegoś czasu stuka w ta ramkę jak dzięcioł
37 tydzień - ciąża donoszona. Nie omieszkam tego opić w piątekOlo będzie ready do wyjścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 17:26
Fasia lubi tę wiadomość
-
Swoja droga wy tu prawie wszystkie chcecie juz urodzic i tulic maluchy a ja mam odwrotnie. Fakt ze mam dosc boli krzyzowo lonowo kulszowych ale jak pomysle ze zaraz tego malucha nie bedzie w brzuchu to mi smutno!!!! Normalnie chce mi aie plakac ze zaraz zaczynam 37 tydzien ze zaraz sie ta cala ciazowa przygoda zakonczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 17:27
Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Amy - ja tam u Ciebie widzę 35+4.Twoja kaczka działa jak ta lala ale bidna już jej się wygon skończył i dziobem już od jakiegoś czasu stuka w ta ramkę jak dzięcioł
37 tydzień - ciąża donoszona. Nie omieszkam tego opić w piątekOlo będzie ready do wyjścia
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Swoja droga wy tu prawie wszystkie chcecie juz urodzic i tulic maluchy a ja mam odwrornis. Fakt ze mam dosc boli krzyzowo lonowo kulszowych ale jak pomysle ze zaraz tego malucha nie bedzie w brzuchu to mi smutno!!!! Normalnie chce mi aie plakac ze zaraz zaczynam 37 tydzien ze zaraz sie ta cala ciazowa przygoda zakonczy
co za problem rozpocząć nową ??Amy_, lysinka, Eweliśka, Agusiek89, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Ja dziś mega intensywny dzień... na szczęście nadal jesteśmy w dwupaku
Boshe nadrobiłam chyba z 20 stron uffffff
Gosha ja mam 3 poziomy w łóżeczkuale ten najwyżej jest mniej więcej na środku.. tyle że mam szufladę, nie wiem czy ma to znaczenie
chociaż pamiętam, że przy synku mieliśmy na górze, a później od razu na dole, więc z tego środkowego nawet nie korzystaliśmy...
Ja też kupuję falbankę, aby zakryć tą przestrzeń pomiędzy materacem a szufladą.. zwłaszcza że mam zamiar coś tam schowaćbo teraz mam tak postawione łóżeczko że niestety zablokowaną mam szufladę
Amy też jestem za praniem ochraniacza, falbankę można sobie darować, ale ochraniacz wypadałoby
Ida dobrze, że z ciśnieniem się unormowało, oby tak już zostałono i dzidzia już fajnie sobie waży
Liloe - ale super brzuszek i jaki duży!Hwesta - Twój też fajny brzusio
Robotka duży ten Twój brzucho
Weronika piękny i położony ok
NY śliczna ta kołyskaa i też się zastanawiałam nad ochraniaczem z tej serii
Haneczka - dla mnie najbardziej wygodne są pajace, następnie body ale rozpinane również z przodu/boku + półśpiochy i takie też 'komplety' mam przygotowane do szpitala. Ja jedynie nie jestem przekonana do tego weluru, ale to dziewczyny już pisałyJa nic nie kupowałam z tego, jedynie dostałam... jakoś dla mnie to takie średnie w dotyku się wydaje... no i w szpitalu moze być za ciepłe.
Misia super brzucho i kącik małego! Bardzo mi się podoba ten organizer
Lysinka ale słodki mały brzucho, inne przy Tobie to mają olbrzymy
Arsenka dużyyyyyyyyy ten brzuszek
Krysti Trzymaj się! Oby ciśnienie się ustabilizowało i z dzidzią było ok!
Natt nie dobrze, że dzidzia się już pcha, ale dobrze że już ma ponad 2kgzaciskać nóżki i będzie ok
Marta kolejny dowód na to że pomiary pomiarowi nie równyno ciekawe ile mała waży
Brzuszek fajny, taki neiwielki
A nam zostało 40 dni jej szybciutko leci ten czas
Dzisiaj rano byłam w zusie srusie z L4... później w Biedronie, a następnie w Entliczku - sklep dzieciowyTam kupiłam cudowności dla Adusi
Na koniec jeszcze byłam z synkiem u dermatologa, myślałam że padnę czekając tak mi było gorąco i duszno.. ale na szczęście synek był bardzooo grzeczny, więc przynajmniej nie nerwowo byłono i wróciłam to zaległam na sofie czytając Was
Poniżej moje łowy
i jeszcze taki kocyk-otulaczy do fotelikatyle że w TKmax przeceniony za 40 zł
http://allegro.pl/sterntaler-rozek-becik-otulacz-zebra-zimba-i5104322637.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Search
A i co najważniejsze, w końcu udało mi się złożyć zamówienie u Natalii... ale sporo tego jest, sama nawet to przyznaławiec aż się boję jaka będzie wycena
cienki kocyk z minky dla synka 100x135
ochraniacz na łóżeczko
falbankę do łóżeczka
2 prześcieradła
cienki kocyk z minky
płaską podusię
ozdobną podusię gwiazdkę
UFFFFFF ale dzisiaj się rozpisałamPRZEPRASZAM
MartaAlvi, Amy_, Lali, CzaryMary, liloe, Gosha, Agusiek89, Murraya, Krysti, Ida, KasiaKwiatek, mimka84, lysinka, misia83, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:No tak, taka decyzja powinna być obopólna. Z drugiej strony Ty młoda dupka jesteś więc macie czas... U mnie wielkie wahadło zegara biologicznego bije mnie w łeb !
a dzięki
CzaryMary, Eweliśka, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Witajcie Mamcie
Kopiec Krecika już mi się chłoooodzi w lodówce mmmmm jaki pyyyszny)))
Krystii trzymam kciuki za pozytywne wieści ;]
Ida trzymaj sie kochana mocno na pewno wszystko sie ułoży.Dzidziuś cały i zdrowy ,Tobą się zaopiekują i będzie dobrze;]
Piękne duuuuże piłeczki macie kobietki
Ja mam rozstępy na boczkach i ani to ładnej fotki zrobić,bo koszmarnie to wygląda heh takie kropki mam już nie nawet pajęczynki a takie kropki jakby wąż mnie ugryzł i to i z prawej i z lewej haha.Brzusio na razie ładny bez skaz ;]
U mnie 32 dni jak ten czas leci oj zatęsknie za tymi grzecznymi kopniaczkami i gulkami i za czkawką kilka razy dziennie po kilkanascie minut)
Nasze mieszkanko ,które będziemy wynajmować już puste,czekamy na auto aż mechanik naprawi i przeprowadzaaaamy się.Już się boje jak TŻ będzie na drugich zmianach a ja saaaaaama jak palec ehh a potem sama z maluchem masakra.Ale cóż życie;p trzeba sie w koncu usamodzielnic ;PCzaryMary, Gosha, Ida, KasiaKwiatek, mimka84, lysinka, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość