Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Kobiety, myślicie że mogę chlapnąć drugą kawę? Moje ciśnienie nijak nie wpisuje się w ramy ciśnienia tego wątku. 90/50 ?? WTF ?
Powinno byc ok:)) cisnienie niziutkie)
Mnie od kawy odpycha -zapach jakoś mi nie pasi w ciazy ale zrobię sobie 3herbate:) -
nick nieaktualnynatt wrote:Po tej wyżerce to się zmiescisz w ogóle pod ten stół?
właśnie spróbowałam i utknęłam. zad mi się nie zmieścił. Mąż będzie musiał holownika użyć, żeby mnie stąd wyciągnąć
lwica - zatem idem po kawę. Jak coś to będzie na Ciebie, ciotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:33
Lwica, natt, Fasia lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam Wam sie pochwalic ze w nastepna srode mam kurs dla rodzicow czyli taka szkole rodzenia
myslalam ze mnie to ominie ale jednak nie
)
Ida, lysinka, Lwica, CzaryMary, Murraya, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Lwica to nie fajnie
Ja nie mialam robionej tej glukozy bo tu sie nie robi tegoale co wizyte sprawdza mi poziom cukru i jest okej wiec sie nie martwie tym.
No nie, moja położna ma awersje jak jej wytknelam ze przy toxoplazmozie nie musi byc objawów -próbowała mi wcisnąć ze objawia sie wysypka na skórze:D
Ale niestety nie robią badań na paciorkowca, toxo, cukru tez nie miałam robionego - o moj mc zawsze wychodzi ok to nie robią -jakby był cukier w moczu to wtedy...
Wizyta z położna to zazwyczaj 15-20 min i koniec:(
Jedyny plus to miałam zastrzyk z anty-d i nie musiałam płacić wiem ze bede miec jeszcze jeden po porodzie..
Ostatnio moja położna chciała zeby, dała pozwolenie aby maluszkowi po porodzie zrobili zastrzyk z wit K -spytałam sie czy jest możliwość w kropelkach - bo nie chce zeby mi maluszka kuli od razu to mi powiedziała ze zastrzyk wygodniejszy bo raz a kropelki 3 dozy a ja powiedziałam ze mi nie przeszkadza wole kropelki niz zastrzyk to odfuknela i nic nie powiedziała:]
-
Lwica no to masz na prawde fajna polozna ;/ wspolczuje.. moja to aniol.. na wszystko mi zawsze odpowie, mila jest - porozmawia na kazdy temat i ciagle usmiechnieta.. u mnie wizyta trwa najmniej 30 min czasem dluzej..
Lwica lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Lwica no to masz na prawde fajna polozna ;/ wspolczuje.. moja to aniol.. na wszystko mi zawsze odpowie, mila jest - porozmawia na kazdy temat i ciagle usmiechnieta.. u mnie wizyta trwa najmniej 30 min czasem dluzej..
Moja mi daje ulotki -która ładują w moim recycling śmietniku:]
Tez mam szkole rodzenia w ta sobotę -szkoda ze jedna spotkanie ale od rana do 2 popołudniu:)
Jestem ciekawa:)Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ello.
Fasia śniło mi się że urodziłaś
Witamy 36tc czyli zaczynamy 9 miesiącJaga, lysinka, weronika86, CzaryMary, Justinka, iwonka1077, Gosha, Murraya, Agusiek89, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Lwica tyle że cukier w moczu może wyjść dopiero jak wartości we krwi są naprawdę wysokie. Faktycznie w Polsce to opieka nad ciezarnymi jest na wysokim poziomie. Ale dla pocieszenia może chociaż warunki porodowe będziecie miały lepsze
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Się ddziewczyny kangurowały , mała je MM i jest coraz lepiej
CuuudnieCzyli wszystko idzie w dobrą stronę.
hej Malinka- gratki z okazji nowego tygodnia. Sny śnią się na odwrót, czyli Fasiowy Julek na pewno jeszcze posiedzi w chupa-chupsie
A ja chciałam poinformować, że do przywitania mojego syna na świecie zostało 29 dni!! Zmiana kodu - dwójka z przodu !! AAA !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:58
lysinka, weronika86, Rudzia, Lwica, Jaga, Justinka, iwonka1077, Eweliśka, Murraya, misia83, Fasia, mf lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Moja połozna to jakby żywcem z krzyża zdjęta. Nijak się ma do swojego zawodu.
Misia nadal plan na Madurowicza?, zeby tam rodzic?
Hehe dobre to pewnie mogłyby podać sobie ręce z moja:))
AGUS -no mam nadzieje ze chociaż to - za tydzień ide oglądać miejsce w którym bede rodzic takze zdam relacje -a zdecydowałam sie na poród w wodzie takze sobą zobaczymy - nie moge sie doczekaćAguś86 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Cuuudnie
Czyli wszystko idzie w dobrą stronę.
hej Malinka- gratki z okazji nowego tygodnia. Sny śnią się na odwrót, czyli Fasiowy Julek na pewno jeszcze posiedzi w chupa-chupsie
A ja chciałam poinformować, że do przywitania mojego syna na świecie zostało 29 dni!! Zmiana kodu - dwójka z przodu !! AAA !! -
Lwica wrote:Hehe dobre to pewnie mogłyby podać sobie ręce z moja:))
AGUS -no mam nadzieje ze chociaż to - za tydzień ide oglądać miejsce w którym bede rodzic takze zdam relacje -a zdecydowałam sie na poród w wodzie takze sobą zobaczymy - nie moge sie doczekaćLwica lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:lwica na tez w uk przeciez..u mnie tez taka pollzna...strasznie slodka ale tak samo niekompetentna...trzymajcie za mnie kciuki zenys sie w pracy niemprzewrocila...padam na pysk..jedziemy i wracamy dopiero o 20.00
Chyba Werka my dwie jeszcze pracujemyja pracuje do 38+2:(( chyba niezbyt ten moj maciezynski zaplanowałam
Tyle ze od tego tygodnia mam piątki wolne i pracuje do 2popoludniu ale jeszcze 3tygodnie porannego wstawania((
-
Lwica u mnie tez od rana do południa te zajecia, polozna mowila ze jak bym nie mogla uczestniczyc w nich to sama mi taki poprdowadzi
ale ja normalnie ide na te grupowe
Czary Mary ale Ci fajnie!!!mi zostalo 37 dni!!
Lwica, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:29?????!!!! kur...a!!!! aaaa...u mnie jeszcze 43
nooom taka sytuacja:) Jak Twoja córeczka się wykluje to mój srajtek będzie miał już 2 tygodnie. Wera niech moc będzie z Tobą !! Wywal w robocie kopyta i leż na jakiejś kozetce - pewnie macie
Rudzia - widzisz Ty moja ciążowa bliźniaczko. Przez tą moją cesarkę nasze drogi się rozejdą.
Rudzia, Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość