X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Właśnie wylizałam puste opakowanie po corn flakesach co do okruszka :D Wyobrażacie sobie jaki to widok. Jak dziecko wojny i okopu. :P

Ja nawet nie mam wagi, ale położna mi każe stawać na wadze co wizytę. :P
    Hahaha :)

haneczka lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Witam!
    Wspolczuje wszystkim dziewczyna w szpitalach i dziewczyny trzymajcie sie!
    Wszystkie brzuszki cudne!! :)
    Ktos pisal o pieluchach tetrowych ja kupilam w Ikea i jestem zadowolona z nich!
    Ja dzis bylam oddaac siuski do laboratorium na tego paciorkowca..nasiedzialam sie w kolejce az mi niedobrze bylo..

I wlasnie u Was na paciorkowca biora wymaz z pipy tak? A u mnie mocz na czczo trzeba oddac ;/ eee
    rudzia dobrze ze jestes bo juz sie martwilam co z toba ...ja pieluszek mam 5szt..to jedyne co musze dokupic..ano i fotelik do samochodu albo wozek 3 w 1..jeszcze sie zobaczy... mi maja gbs robic na nastepnej wizycie..12 marca ale nie wiem jak to sie odbywa w uk

Rudzia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka- tak, chodzę do medicover. Wizyty teraz mam co 2 tygodnie. przed 30 tygodniem co 4.

Wera - mówisz, że Twoja szanowna by kijka z watką wciągnęła ?? Masz potencjał, kobito!!

Rudzia - wymaz zrobili mi z pipki i z pupki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:00

• mantissa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida, u mnie też średnio zwracają uwagę na to czy się wyrobia z badaniem do pory posiłku. I z reguły ktg mi trafila akurat na obiad. Ale na szczęście mamy mikrofalowke. :)

A gbsa mi zrobili wtedy kiedy wymaz na infekcję pochwy pobierali, nie z tylu.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Ida, u mnie też średnio zwracają uwagę na to czy się wyrobia z badaniem do pory posiłku. I z reguły ktg mi trafila akurat na obiad. Ale na szczęście mamy mikrofalowke. :)

A gbsa mi zrobili wtedy kiedy wymaz na infekcję pochwy pobierali, nie z tylu.

haaaaaaaa trafiłam w takim razie na zboczka jakiegoś. Po co mi do tyłka się dobierał ??

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Anka- tak, chodzę do medicover. Wizyty teraz mam co 2 tygodnie. przed 30 tygodniem co 4.

Wera - mówisz, że Twoja szanowna by kijka z watką wciągnęła ?? Masz potencjał, kobito!!
    a no mam :-) haha jakos chlopa juz 14sty rok trzymam :-) hahaha kurka dopiero zdalam sobie sprawe,ze za 4 dni juz marzec jest!!! o ja jebie!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    haaaaaaaa trafiłam w takim razie na zboczka jakiegoś. Po co mi do tyłka się dobierał ??

Najwidoczniej masz fajna dupkę:P

weronika86, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hahah na dziewice ciezko trafic, wiec skorzystal z okazji hahaha

CzaryMary, lysinka, Anka1501, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Witam!
    Wspolczuje wszystkim dziewczyna w szpitalach i dziewczyny trzymajcie sie!
    Wszystkie brzuszki cudne!! :)
    Ktos pisal o pieluchach tetrowych ja kupilam w Ikea i jestem zadowolona z nich!
    Ja dzis bylam oddaac siuski do laboratorium na tego paciorkowca..nasiedzialam sie w kolejce az mi niedobrze bylo..

I wlasnie u Was na paciorkowca biora wymaz z pipy tak? A u mnie mocz na czczo trzeba oddac ;/ eee

Z pipki i z dupki :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto by się w szpitalu przejmował głodem pacjentów :P Mantissa nie dziwię się, że na szpitalnym jedzonku schudłaś ;)

haneczka lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe przytyłam jak na razie 7 kg, ale jestem na diecie cukrzycowej. Wcześniej śmigałam więcej, ale teraz szyjka zaczęła się trochę skracać, więc nie szaleję już.
    Naleśników mi się zachciało teraz, ale będą na kolację, gryczane, mniam :)

Arsenka, Krysti fajne brzuszki, piłeczki takie kształtne :) choć u Arsenki to prawdziwa piłka :)

Marta brzuszek rośnie :) a z tymi pomiarami faktycznie dziwne troszkę

Ida, Krysti trzymajcie się, żeby z tym ciśnieniem było dobrze

Krysti, Ida lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mna wszystko okej :) od wczoraj nie zauwazylam juz mokrych majciochow :)

Ja mam 6 tetrowych i 5 tych malych "sciereczek" wczoraj kupilam :)

Wlasnie sie zdziwilam ze u mnie z moczu robia na paciorkowca.. no ale okej..

Zobaczymy Werka jak u Ciebie zrobia :)

Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    hahah na dziewice ciezko trafic, wiec skorzystal z okazji hahaha

Kurwa nie strasz! Mantissa mi dała nadzieje a teraz juz sama nie wiem:P

CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia nie ważne jaka metoda ważne żeby sprawdzili ;)

Rudzia lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marycha a ile tam płacisz i masz badania na skierowanie czy za wszystko płacisz?

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh jutro jeszcze jade do H&M kupic sobie jakies dwie bluzeczki do karmienia :) i juz niczego nie potrzeba mi :P

lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ogarnę się, mąż wraca:) Zjemy zupkę i lecim na spacer. Mąż obiecał mi dziś masaż, ale powiedział, że mam już nie płakać :D Hihi wzięłam go na sposób. :)

Papapa

weronika86 lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ahh jutro jeszcze jade do H&M kupic sobie jakies dwie bluzeczki do karmienia :) i juz niczego nie potrzeba mi :P
    Ino dziecka :P

Rudzia, Krysti, CzaryMary, lysinka, weronika86, Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do domu mnie puszczają bede miec w medical centre sprawdzane cisnienie co dziennie ? Jak co to tablety na regulacje ,gdyby cos sie dxialo na Ip mam przyjezdzac .Krew czysta tez luzik .

CzaryMary, lysinka, Rudzia, Aguś86, natt, Ida, haneczka, iwonka1077, Gosha, Murraya, Agusiek89, sylvia007, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Marycha a ile tam płacisz i masz badania na skierowanie czy za wszystko płacisz?

jestem podpięta pod mendża medicovera i płacę ok 300 zeta miesięcznie ( dokładnie nie pamiętam - zapytam jak chłop wróci). Za nic więcej nie płacę. no chyba, że za nagranie usg i usg 3d po 22 tygodniu.

Anka1501 lubi tę wiadomość

‹‹ 3021 3022 3023 3024 3025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ