Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Właśnie wylizałam puste opakowanie po corn flakesach co do okruszka
Wyobrażacie sobie jaki to widok. Jak dziecko wojny i okopu.
Ja nawet nie mam wagi, ale położna mi każe stawać na wadze co wizytę.haneczka lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Witam!
Wspolczuje wszystkim dziewczyna w szpitalach i dziewczyny trzymajcie sie!
Wszystkie brzuszki cudne!!
Ktos pisal o pieluchach tetrowych ja kupilam w Ikea i jestem zadowolona z nich!
Ja dzis bylam oddaac siuski do laboratorium na tego paciorkowca..nasiedzialam sie w kolejce az mi niedobrze bylo..
I wlasnie u Was na paciorkowca biora wymaz z pipy tak? A u mnie mocz na czczo trzeba oddac ;/ eeeRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka- tak, chodzę do medicover. Wizyty teraz mam co 2 tygodnie. przed 30 tygodniem co 4.
Wera - mówisz, że Twoja szanowna by kijka z watką wciągnęła ?? Masz potencjał, kobito!!
Rudzia - wymaz zrobili mi z pipki i z pupki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:00
-
Ida, u mnie też średnio zwracają uwagę na to czy się wyrobia z badaniem do pory posiłku. I z reguły ktg mi trafila akurat na obiad. Ale na szczęście mamy mikrofalowke.
A gbsa mi zrobili wtedy kiedy wymaz na infekcję pochwy pobierali, nie z tylu. -
nick nieaktualnymantissa wrote:Ida, u mnie też średnio zwracają uwagę na to czy się wyrobia z badaniem do pory posiłku. I z reguły ktg mi trafila akurat na obiad. Ale na szczęście mamy mikrofalowke.
A gbsa mi zrobili wtedy kiedy wymaz na infekcję pochwy pobierali, nie z tylu.
haaaaaaaa trafiłam w takim razie na zboczka jakiegoś. Po co mi do tyłka się dobierał ?? -
CzaryMary wrote:Anka- tak, chodzę do medicover. Wizyty teraz mam co 2 tygodnie. przed 30 tygodniem co 4.
Wera - mówisz, że Twoja szanowna by kijka z watką wciągnęła ?? Masz potencjał, kobito!!haha jakos chlopa juz 14sty rok trzymam
hahaha kurka dopiero zdalam sobie sprawe,ze za 4 dni juz marzec jest!!! o ja jebie!
-
Rudzia wrote:Witam!
Wspolczuje wszystkim dziewczyna w szpitalach i dziewczyny trzymajcie sie!
Wszystkie brzuszki cudne!!
Ktos pisal o pieluchach tetrowych ja kupilam w Ikea i jestem zadowolona z nich!
Ja dzis bylam oddaac siuski do laboratorium na tego paciorkowca..nasiedzialam sie w kolejce az mi niedobrze bylo..
I wlasnie u Was na paciorkowca biora wymaz z pipy tak? A u mnie mocz na czczo trzeba oddac ;/ eee
Z pipki i z dupkiCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Liloe przytyłam jak na razie 7 kg, ale jestem na diecie cukrzycowej. Wcześniej śmigałam więcej, ale teraz szyjka zaczęła się trochę skracać, więc nie szaleję już.
Naleśników mi się zachciało teraz, ale będą na kolację, gryczane, mniam
Arsenka, Krysti fajne brzuszki, piłeczki takie kształtnechoć u Arsenki to prawdziwa piłka
Marta brzuszek rośniea z tymi pomiarami faktycznie dziwne troszkę
Ida, Krysti trzymajcie się, żeby z tym ciśnieniem było dobrzeKrysti, Ida lubią tę wiadomość
-
Ze mna wszystko okej
od wczoraj nie zauwazylam juz mokrych majciochow
Ja mam 6 tetrowych i 5 tych malych "sciereczek" wczoraj kupilam
Wlasnie sie zdziwilam ze u mnie z moczu robia na paciorkowca.. no ale okej..
Zobaczymy Werka jak u Ciebie zrobiaAguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo domu mnie puszczają bede miec w medical centre sprawdzane cisnienie co dziennie ? Jak co to tablety na regulacje ,gdyby cos sie dxialo na Ip mam przyjezdzac .Krew czysta tez luzik .
CzaryMary, lysinka, Rudzia, Aguś86, natt, Ida, haneczka, iwonka1077, Gosha, Murraya, Agusiek89, sylvia007, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Marycha a ile tam płacisz i masz badania na skierowanie czy za wszystko płacisz?
jestem podpięta pod mendża medicovera i płacę ok 300 zeta miesięcznie ( dokładnie nie pamiętam - zapytam jak chłop wróci). Za nic więcej nie płacę. no chyba, że za nagranie usg i usg 3d po 22 tygodniu.
Anka1501 lubi tę wiadomość