Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Krysti- fajnie z tym lunchem. Ja wczoraj jadlam obiad o 13 a następny posiłek miałam dopiero dzisiaj koło 11. Także 10 godzin beZ jedzenia ale tym nikt się nie przejmował. Na kolację nie byłam liczona bo było już za późno a na śniadanie przyszłam późno bo straszenie długo trwały badania. Obiad też Jadlam zimny bo lekarz dzisiaj późno racZył zacząć usg. No ale tak to już jest...
A Ty Krysti zostajesz w szpitalu?weronika86, Ida, haneczka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Matki - Wariatki
Przypomniały sobie o ciotce Maryśce dopiero wtedy kiedy mimka powiedziała, że wącha trawkę - paskudne Wy!!
Ojjj wiedzę, że dzieje się na naszym szalonym okręcie.
Ida - strasznie mi przykro, że wylądowałaś w szpitaluniemniej jednak cieszę się, że jesteś pod stałą obserwacją.
Krystynka - Ty też babo trafiłaś do hospitalawierzę, że dzisiaj wyjdziesz zaopatrzona w jakieś medykamenty.
Dziołchy które wrzucały zdjęcia brzusiaków - CUDA !! normalnie takie lizaki Chupa - Chups
U nas ok. Byłam dzisiaj u cipologa. Pobrał mi wymaz na paciorkowca ( nawet kakaowego oczka nie ominął - więc bądźcie przygotowane )
od początku 12 klocków na plusie, ciśnienie 90/50. Młodzieniaszek jest baaaaaaaardzo niziutko i uciska swoją cudownie kształtną główeczką na moją łabędzią szyję.
To tyle w skrócieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:51
weronika86, Eweliśka, Jaga, Ida, haneczka, Robotka1, Aguś86, lysinka, Fasia, Justinka, MartaAlvi, iwonka1077, Gosha, Murraya, shimmer_lip, misia83, mimka84, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus, no niby mogą mi to sprawdzić w każdej chwili w szpitalu ale tego nie robią. Badanie raz w tygodniu, ja mam co czwartek, już niedługo.
Chociaż pewnie gdyby ból się utrzymywał dłużej to by, sprawdzili.
To ja chyba faktycznie kupię te flanelki na allegro, od tego samego sprzedawcy co koszule, bo ten mój kto jeszcze jakieś szkaradztwa pierwsze lepsze weźmie.
Haneczka ja dziś cały dzień coś jem. :p właśnie pozarlam tabliczkę czekolady.A waga oscyluje w okolicach +10. Ba, nawet kilogram zrzuciłam w szpitalu.
haneczka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
eweliska o to to to
jutro bedzie lepiej..ale to juz koncowka wiec takie dni gorsze beda sie juz czesciej niestety powtarzac...ida strasznie malo jedzonka...ja bym umarla..musze cos zjesc chociaz troszczke co 3,4hr...duzo nie wrzuce bo nie mam miejsca w brzuszku ale za to musze czesciej..po 10hr bez jedzonka to juz bym zyganko miala jak nic..jaga ja tez popcorn dzisiaj zapodam a co
Eweliśka, Jaga, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Haneczka apetyt masz:) mnie się wlancza ze jem sporo teraz juz nie patrze na wage ciul przytyje bede miala co zrzucac
Właśnie wylizałam puste opakowanie po corn flakesach co do okruszkaWyobrażacie sobie jaki to widok. Jak dziecko wojny i okopu.
Ja nawet nie mam wagi, ale położna mi każe stawać na wadze co wizytę.mantissa, weronika86, Krysti, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:hej Matki - Wariatki
Przypomniały sobie o ciotce Maryśce dopiero wtedy kiedy mimka powiedziała, że wącha trawkę - paskudne Wy!!
Ojjj wiedzę, że dzieje się na naszym szalonym okręcie.
Ida - strasznie mi przykro, że wylądowałaś w szpitaluniemniej jednak cieszę się, że jesteś pod stałą obserwacją.
Krystynka - Ty też babo trafiłaś do hospitalawierzę, że dzisiaj wyjdziesz zaopatrzona w jakieś medykamenty.
Dziołchy które wrzucały zdjęcia brzusiaków - CUDA !! normalnie takie lizaki Chupa - Chups
U nas ok. Byłam dzisiaj u cipologa. Pobrał mi wymaz na paciorkowca ( nawet kakaowego oczka nie ominął - więc bądźcie przygotowane - ja nie byłam...)
od początku 12 klocków na plusie, ciśnienie 90/50. Młodzieniaszek jest baaaaaaaardzo niziutko i uciska swoją cudownie kształtną główeczką na moją łabędzią szyję.
To tyle w skróciekoniec z analem u mnie bo bedzie wstyd
hahahah
Eweliśka, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra dzwinila
okazuje się, że jest już w 11 tygodniu
Marycha a ja dobrze kojarzę, że Ty w medicowerze ciążę prowadzisz?
Moja siostra na blisko medicovera NFZ ma mieć wizyty raz na 6 tyg wiec szuka jakiegoś innego rozwiązania. Nie wiem gdzie w Gdańsku najtaniej prowadzić ciążę ale kojarzę, ze maJaga, Aguś86, Krysti, haneczka, Justinka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:o dzizas grzebali w pupie ???
koniec z analem u mnie bo bedzie wstyd
hahahah
no kijkiem z watką mnie tam szturnąłaż podskoczyłam bo przecież ja dziewica w tamtych rejonach.
Dla Ciebie wera to chleb powszedni, więc loooooooooooooz
weronika86, Eweliśka, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:O matko, ogladam wiadomosci, pamietacie ta kobiete co nosila martwe dziecko (sprawa sprzed miesiaca), ona zmarla wlasnie, miesiac w spiaczce byla, straaaaaszne
az mi mala podskoczyla z wrazenia...straszne to..masakra
-
CzaryMary wrote:no kijkiem z watką mnie tam szturnął
aż podskoczyłam bo przecież ja dziewica w tamtych rejonach.
Dla Ciebie wera to chleb powszedni, więc looooooooooooozhahaha kijka z watka by juz nie zobaczyl hahaha
CzaryMary, haneczka, Murraya, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Wspolczuje wszystkim dziewczyna w szpitalach i dziewczyny trzymajcie sie!
Wszystkie brzuszki cudne!!
Ktos pisal o pieluchach tetrowych ja kupilam w Ikea i jestem zadowolona z nich!
Ja dzis bylam oddaac siuski do laboratorium na tego paciorkowca..nasiedzialam sie w kolejce az mi niedobrze bylo..
I wlasnie u Was na paciorkowca biora wymaz z pipy tak? A u mnie mocz na czczo trzeba oddac ;/ eee