X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Krysti- fajnie z tym lunchem. Ja wczoraj jadlam obiad o 13 a następny posiłek miałam dopiero dzisiaj koło 11. Także 10 godzin beZ jedzenia ale tym nikt się nie przejmował. Na kolację nie byłam liczona bo było już za późno a na śniadanie przyszłam późno bo straszenie długo trwały badania. Obiad też Jadlam zimny bo lekarz dzisiaj późno racZył zacząć usg. No ale tak to już jest...
    A Ty Krysti zostajesz w szpitalu?
    Byla zmierzyc cisnienie i spadlo do 109 na 79 uhhhh czekam teraz na blood rezults lekarz przyjdzie i powie co i jak

weronika86, Ida, haneczka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Matki - Wariatki :)

Przypomniały sobie o ciotce Maryśce dopiero wtedy kiedy mimka powiedziała, że wącha trawkę - paskudne Wy!!

Ojjj wiedzę, że dzieje się na naszym szalonym okręcie.

Ida - strasznie mi przykro, że wylądowałaś w szpitalu :( niemniej jednak cieszę się, że jesteś pod stałą obserwacją.

Krystynka - Ty też babo trafiłaś do hospitala :/ wierzę, że dzisiaj wyjdziesz zaopatrzona w jakieś medykamenty.

Dziołchy które wrzucały zdjęcia brzusiaków - CUDA !! normalnie takie lizaki Chupa - Chups :)

U nas ok. Byłam dzisiaj u cipologa. Pobrał mi wymaz na paciorkowca ( nawet kakaowego oczka nie ominął - więc bądźcie przygotowane )

od początku 12 klocków na plusie, ciśnienie 90/50. Młodzieniaszek jest baaaaaaaardzo niziutko i uciska swoją cudownie kształtną główeczką na moją łabędzią szyję.

To tyle w skrócie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:51

weronika86, Eweliśka, Jaga, Ida, haneczka, Robotka1, Aguś86, lysinka, Fasia, Justinka, MartaAlvi, iwonka1077, Gosha, Murraya, shimmer_lip, misia83, mimka84, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, Bambi - widziałyście filmik reklamowy naszego szpitala? Postarali się ;)

https://vimeo.com/115128039

Aguś86 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus, no niby mogą mi to sprawdzić w każdej chwili w szpitalu ale tego nie robią. Badanie raz w tygodniu, ja mam co czwartek, już niedługo. :) Chociaż pewnie gdyby ból się utrzymywał dłużej to by, sprawdzili.

To ja chyba faktycznie kupię te flanelki na allegro, od tego samego sprzedawcy co koszule, bo ten mój kto jeszcze jakieś szkaradztwa pierwsze lepsze weźmie. :P

Haneczka ja dziś cały dzień coś jem. :p właśnie pozarlam tabliczkę czekolady. :P A waga oscyluje w okolicach +10. Ba, nawet kilogram zrzuciłam w szpitalu. :P

haneczka, Aguś86 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eweliska o to to to :-) jutro bedzie lepiej..ale to juz koncowka wiec takie dni gorsze beda sie juz czesciej niestety powtarzac...ida strasznie malo jedzonka...ja bym umarla..musze cos zjesc chociaz troszczke co 3,4hr...duzo nie wrzuce bo nie mam miejsca w brzuszku ale za to musze czesciej..po 10hr bez jedzonka to juz bym zyganko miala jak nic..jaga ja tez popcorn dzisiaj zapodam a co :-)

Eweliśka, Jaga, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Haneczka apetyt masz:) mnie się wlancza ze jem sporo teraz juz nie patrze na wage ciul przytyje bede miala co zrzucac :)

Właśnie wylizałam puste opakowanie po corn flakesach co do okruszka :D Wyobrażacie sobie jaki to widok. Jak dziecko wojny i okopu. :P

Ja nawet nie mam wagi, ale położna mi każe stawać na wadze co wizytę. :P

mantissa, weronika86, Krysti, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hej Matki - Wariatki :)

Przypomniały sobie o ciotce Maryśce dopiero wtedy kiedy mimka powiedziała, że wącha trawkę - paskudne Wy!!

Ojjj wiedzę, że dzieje się na naszym szalonym okręcie.

Ida - strasznie mi przykro, że wylądowałaś w szpitalu :( niemniej jednak cieszę się, że jesteś pod stałą obserwacją.

Krystynka - Ty też babo trafiłaś do hospitala :/ wierzę, że dzisiaj wyjdziesz zaopatrzona w jakieś medykamenty.

Dziołchy które wrzucały zdjęcia brzusiaków - CUDA !! normalnie takie lizaki Chupa - Chups :)

U nas ok. Byłam dzisiaj u cipologa. Pobrał mi wymaz na paciorkowca ( nawet kakaowego oczka nie ominął - więc bądźcie przygotowane - ja nie byłam... :/)

od początku 12 klocków na plusie, ciśnienie 90/50. Młodzieniaszek jest baaaaaaaardzo niziutko i uciska swoją cudownie kształtną główeczką na moją łabędzią szyję.

To tyle w skrócie :)
    o dzizas grzebali w pupie ??? :-) koniec z analem u mnie bo bedzie wstyd :-) hahahah

Eweliśka, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, ogladam wiadomosci, pamietacie ta kobiete co nosila martwe dziecko (sprawa sprzed miesiaca), ona zmarla wlasnie, miesiac w spiaczce byla, straaaaaszne

• haneczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Obecnie popcorn:P
    yeah :D Ida, ja bym ich zamordowała za taką głodówkę. :)

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    U mnie w szpitalu praktykuje się tylko szwy okrężne. One podobno lepiej trzymają. Nie wiem, nie orientowałam się za bardzo w temacie
    Rozumiem :) Myślałam, że były jakieś za i przeciw :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra dzwinila :) okazuje się, że jest już w 11 tygodniu :D

Marycha a ja dobrze kojarzę, że Ty w medicowerze ciążę prowadzisz?
    Moja siostra na blisko medicovera NFZ ma mieć wizyty raz na 6 tyg wiec szuka jakiegoś innego rozwiązania. Nie wiem gdzie w Gdańsku najtaniej prowadzić ciążę ale kojarzę, ze ma

Jaga, Aguś86, Krysti, haneczka, Justinka, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    o dzizas grzebali w pupie ??? :-) koniec z analem u mnie bo bedzie wstyd :-) hahahah

no kijkiem z watką mnie tam szturnął :) aż podskoczyłam bo przecież ja dziewica w tamtych rejonach.

Dla Ciebie wera to chleb powszedni, więc loooooooooooooz :)

weronika86, Eweliśka, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    O matko, ogladam wiadomosci, pamietacie ta kobiete co nosila martwe dziecko (sprawa sprzed miesiaca), ona zmarla wlasnie, miesiac w spiaczce byla, straaaaaszne
    dzizas hwesta nie zapodawaj takich tragicznych info :( az mi mala podskoczyla z wrazenia...straszne to..masakra

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Jaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę ze na kolacje zapodam sobie jajeczniczkę z paskami wędliny z kurczaka

Krysti, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    no kijkiem z watką mnie tam szturnął :) aż podskoczyłam bo przecież ja dziewica w tamtych rejonach.

Dla Ciebie wera to chleb powszedni, więc loooooooooooooz :)
    taaaa :-) hahaha kijka z watka by juz nie zobaczyl hahaha

CzaryMary, haneczka, Murraya, Robotka1 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Myślę ze na kolacje zapodam sobie jajeczniczkę z paskami wędliny z kurczaka
    ja cos nie moge kurczaka w ciazy..strasznie mi smierdzi :( jesyne co to zupka na porcji czy rosolek

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w wiadomosciach wlasnie mowili, nie powinni wogole takich wiadomosci podawac o tej porze tragicznych

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Wspolczuje wszystkim dziewczyna w szpitalach i dziewczyny trzymajcie sie!
    Wszystkie brzuszki cudne!! :)
    Ktos pisal o pieluchach tetrowych ja kupilam w Ikea i jestem zadowolona z nich!
    Ja dzis bylam oddaac siuski do laboratorium na tego paciorkowca..nasiedzialam sie w kolejce az mi niedobrze bylo..

I wlasnie u Was na paciorkowca biora wymaz z pipy tak? A u mnie mocz na czczo trzeba oddac ;/ eee

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    no w wiadomosciach wlasnie mowili, nie powinni wogole takich wiadomosci podawac o tej porze tragicznych
    wlasnie! tragedie najlepiej sie mendom sorzedaja niestety :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wera też mi śmierdzi kurok dlatego tylko polędwica kurczaka jeszcze jako tako

weronika86 lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
‹‹ 3020 3021 3022 3023 3024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ