Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Arsenka Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna :(
    Krysti a mały nie kopie pod tymi pasami :D?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:00

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usae6ydjd52jq0r.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do brzuszków, to wszystkie mamy piękne i dorodne, nie ważne jakiej są wielkości czy wysokości! <3 Poza tym one się ruszają :D Będę za tym tęsknić. Nawet filmiki nagrywaliśmy wczoraj z mężem na pamiątkę, jak brzuszek żyje swoim życiem. :) Można się wzruszyć

Laski, jestem ciągle głodna, właśnie wszamałam owsiankę 1,5 słusznej porcji z truskawkami ze słoiczka iiii dalej coś bym zjadła. Też tak macie? Ale boję się co będzie jak już osiągnę 10 na plusie i potem poleci do 20kg w 3 tygodnie :P
    Co można jeść, zeby nie utyć, bo mnie się słodkiego chce żreć?

Fasia, rozwalasz mnie dzisiaj Marudo:D Na obiad lub kolację marsz do restauracji z mężem i proszę wrócić w lepszym nastroju. :)

nick nieaktualny, mantissa, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu my :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b1f1c279bdc.jpg

Murraya, MartaAlvi, Jaga, Fasia, nick nieaktualny, Robotka1, Gosha, Eweliśka, Ulka84, haneczka, Rudzia, weronika86, Klaudia90, nick nieaktualny, lysinka, nick nieaktualny, Arsenka, iwonka1077, Amy_, Justinka, Agusiek89, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arsenka wrote:
    biedna :(
    Krysti a mały nie kopie pod tymi pasami :D?
    Kopie rusza się jak szalony :D haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra opieka tu jest naprawde nawet mi lunch dali choc nie chcialam to dali mowią ze mogę tu sporo czasu byc .

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj do firmy pojechal bylismy tu na obiadku tez w szpitalnej stolôwce no ale zostalam sama teraz a za godzine moj wroci z firmy .

• Murraya Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ==

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:05

Fasia, Robotka1, Lali, nick nieaktualny, weronika86, lysinka, Agusiek89, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz się porodu doczekac nie mogę ! Juz bym chciala Ignasia miec na rączkach tulic calowac brzdąca kochanego . <3

haneczka, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arsenka biore 3x2 tabletki na skurcze:(
    Krysti pamiętam jak Marcyś szalał na ktg:) Ja mam mieć zrobione 5 marca.
    Haneczka 10 kg? Co to jest jak ja mam juz 18 na plusie:(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, ale tu się dzisiaj zdjątek posypało! :) Wszystkie są urocze! <3

U mnie puls zawsze 95-100

Dzisiaj wynik już był :) Wymaz wyszedł bez zarzutu więc zabrałam tyłek i pojechałam do doktorka :)
    Zakładanie pessatra trwało może z pół minuty. Nie było najprzyjemniej na świecie, ale też nie było jakoś strasznie, uff.

Ciekawostką natomiast są pomiary z USG :D
    W szpitalu, niemalże 2 tygodnie temu wyszło, że Natka waży 1750g. Dziś jak to powiedziałam doktorkowi to się bardzo zdziwił, że to jakoś za dużo. Mierzy Małą i co - dzisiaj wyszło mu 1620g :D
    Także tego... jedna wielka zagadka ile waży moje dziecko :D Czy będzie kruszynką czy raczej wielkoludem. No cóż, chyba się dowiemy jak urodzę :P

Plan na najbliższy czas:
    *luteina do 20 marca,
    *na zmianę nystatyna z czymś tam innym - prewencyjnie z racji krążka, żeby nic tam się brzydkiego nie zrobiło.
    *przed świętami przyjść pobrać GBS
    *zaraz po świętach wyciągamy krążek :)

A my se są takie:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbef271f4029.jpg

Fasia, Murraya, Aguś86, mantissa, nick nieaktualny, haneczka, Jaga, Robotka1, weronika86, Klaudia90, lysinka, nick nieaktualny, Arsenka, iwonka1077, Amy_, Justinka, Gosha, Agusiek89, misia83, mimka84, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:14

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:05

MartaAlvi, Aguś86, haneczka, Fasia, Lali, weronika86, nick nieaktualny, lysinka, nick nieaktualny, Arsenka, Amy_, Justinka, Gosha, Murraya, Agusiek89, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za duzo o cisnieniu się tu naczytalam a sama wyladowalam na Ip ale nie ma co bagatelizowac cisnienia mnie jak cos nie tak to dzwonie na Ip pierdziele i jade .

weronika86 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Arsenka biore 3x2 tabletki na skurcze:(
    Krysti pamiętam jak Marcyś szalał na ktg:) Ja mam mieć zrobione 5 marca.
    Haneczka 10 kg? Co to jest jak ja mam juz 18 na plusie:(

No ale ja mam 160cm wzrostu. To dla mnie 20 kg byłoby załamką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:22

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia biedulko trzymaj się dzielnie w tym szpitalu dobrze że jesteś pod dobrą opieką:D
    jak patrzę na Twoje zdjęcia to sama nie wiem w którym kolorze włosów Ci jest dobrze:) oba są śliczne choć skrajnie różne i oba Ci pasują:D ciemny i jasny:D

Murraja kiepsko się na kuchenkę patrzyłaś skoro obiad się sam nie ugotował:P u mnie się ugotował:D własnie go zjadłam i dołożyłam ostatkiem tortu z urodzin męża:)

zrobiłam chyba głupotę dnia:P
    wyszłam na podwórko, patrzę - mąż pali jakieś siano, zgrabił za ogrodzeniem i sobie pali.....no to pomyślałam że mu pomogę, druga część naszej działki jest nie ogrodzona i rosną tam drzewa i mega dużo ostrężyn. wzięłam sekator i zaczęłam wycinać te ostrężyny a jest ich na prawdę sporo, no i ja cięłam, mąż grabił i palił, nie powiem szło nam pięknie:D ale robiłam to bez rękawiczek i kurka mam taką rękę zmasakrowaną że aż strach na nią popatrzeć.
    nie dość że napuchnięta i boli to jeszcze piecze, buuuuu cierpię jak kot:P

NATT super że dzidzia rośnie:) ale nie fajnie że się pcha na świat. odpoczywaj:)

nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ładnie wyglądacie z Ignasiem :) trzymaj się tam, oby okazało się że wszystko jest dobrze i wrócisz do domu :)

Natt zaciskaj, zaciskaj !! Nie ma teraz opcji na wychodzenie, weź to małemu raz a porządnie wyjaśnij :D

Haneczka mąż też ma dziś kiepski dzień - problemy w pracy, dużo stresu, dodatkowo ma za dużo na głowie a ja nie mam jak pomóc, teraz pojechał robić w naszym domu i wróci pewnie po 21 więc kolację to ja ewnetualnie mogę w domu zrobić, a chęci mam jakie mam więc dupa hehe :D
    Ty jesz a ja od kilku dni wcale nie mam apetytu i nic nie jem...

Murraya zdrowiej ! I masz rację pierd*** niech się jakoś ogarną, a co :D nam też wolno źle się czuć :)

Marta zazdroszczę, że pessar zakłada się tak łatwo.. U mnie sala operacyjna, znieczulenie ogólne i mega dużo stresu.. Oby teraz było tylko lepiej i czekamy na kwiecień :D Ja też brałam nystatynę ale w 1 trymestrze a teraz od szwu biorę inne też zapobiegawczo. No i brzusio rośnie :))

nick nieaktualny, MartaAlvi, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam na porady dietetyczne.:) Na razie dorwałam się do corn flakesów na sucho. Ciekawe co będzie następne :D

Krysti, ja bym taki lunch chętnie wciągnęła. Dbają tam o Ciebie :)

Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    No ale ja mam 160cm wzrostu. To dla mnie 20 kg byłoby załamką.
    to jesteś ode mnie 2 cm wyższa:)

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam 161cm i już mam 14kg na plusie :P

Ida fajnie, że wszystko jest dobrze po usg. Dobrze, że to sprawdzili. Opuchlizna może też zejdzie. Póki co trzymajcie się w dwupaku z Frankiem :)

Ida lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Fasia nie mogłaś mieć pessara? Co zdecydowalo o szwie?
    Krysti będzie dobrze. Zajmą się Tobą. U nas nie daliby Ci obiadu pewnie. Jak ja kiedyś byłam na jednodniowce w szpitalu to mimo że byłam od 7 do 15 nic do jedzenia mi nie dali. Stwierdzili, że się nie należy...
    Natt każą to leż grzecznie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:30

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
‹‹ 3018 3019 3020 3021 3022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ