Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak kocham prasować, że żeby się do tego zabrać muszę mieć jakąś rozrywkę
Byłam z futrem, tera zaczynam robotę ale żeby nie było, że tylko pojemniki z prosektorium, brzuszki i kupki to mamuśka dziś zaszalała iw końcu kupiła coś sobie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bbc8b976ec1.jpgLali, Rudzia, Aguś86, Fasia, Gosha, lysinka, Murraya, Amy_, Klaudia90, liloe, Robotka1, Angela89, mantissa, weronika86, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Te pieluch są po niecałe 5 zł może nie najtaniej ale takich na allegro nie widziałam chociaż jestem w trakcie szukania jeszcze jakiś w ładne wzory i są już po 3 zł ale ciekawe jak w dotyku a te takie w niebieski misie wzięłam nawet dwie.
Koszule nieźle takie mamhttp://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-l-xl-i5046435721.html naprawdę najtańsze wyglądające w miarę no i jeszcze ma ten użytkownik inne kolorymantissa lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Fasia przyjme na klate troche Twoich dolegliwosci, bo ja sie za dobrze czuje
To ja chętnie Ci coś dam, bo dziś wkur*** mnie wszystko
Shimmer czekolada the bestLali, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
W pepco kupiłam kolorowe tetrowe, ale na flanelki nie zwróciłam uwagi. Na allegro jest mnóstwo wzorów i chyba taniej, przy czym jak chcesz kupić np 5 to musisz doliczyć wysyłkę i i tak wyjdzie taniej w pepco. Ale nie wiem czy bym staremu zaufała w wyborze
mantissa lubi tę wiadomość
-
Fasia no nie mogę się z Wami pożegnać
a wracam bo...
Ja też mam takie dni. Bo wszystko ciągnie i boli. RZygać się chce ciągle. Nie da się wygodnie ułożyć. Cipsko boli. Brzuch boli. A choooy z tym wszystkim. A czy to dziecko jest zdrowe. Bo może nie. A czy ja dam radę urodzić. Bo może też nie. A ogólnie tom brzydka jednak. Bo że gruba to jasne. A jeszcze bym się poseksiła. Ale mi się jednak nie chce. Bo nie mam Mamy. I ona nie pozna Baśki. Więc po co mi to dziecko. I jeszcze mieszkania nie mam. I zmarszczki na ryju się robią a pod oczami straszne. MOże ktoś zna jakiś krem??? I tyle kasy na psa. I znowu coś boli. I jeszcze kurv zgaga. I do dupy ten interes.
Każda z nas ma takie dnidziś jest Twój
męcz nas ile chcesz
Co do sesji. nie jest -50 celcjuszywięc wybierz wszystkie okrycia wierzchnie w których wyglądasz ładnie i z których ładnie wygląda Julek jak się nie zapniesz. Bo się nie będzeisz zapinać żeby go pokazać. Nie idziesz tam sama, mąż i fotograf pomogą. Weź koc i między ujęciami będziesz się okrywać. Broń Boże zdjęcia w spadochronie
chyba że dla jaj
Jak dobrze pójdzie to i sweterki dasz radę pozmieniać czy tam golfiki żeby zdjęcia były różne i ciekaweno i śliczna jesteś to jakie te zdjęcia mają być??? Julek fotogeniczny od poczęcia
no i uszy do góry, maluj pazury, maseczkę na gębę i modlimy się o słoneczko dla Ciebie bo ze słoneczkiem wszystkie zdjęcia ładniejsze
BuziLali, Fasia, Amy_, lysinka, haneczka, Robotka1, mantissa, weronika86, mf lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hmmm ja tez powinnam ale nie chce mi sie
tym kopcem kreta mnie zagiełaś też jakieś ciasto zarzuce moze??????a obiad jeszcze nie gotowy dopiero wszystko przygotowałam
ale już mnie napieprza krzyż i muszę odpocząć z pół godzinki.
-
Ale macie brzuchy!!!
Wera ty to chyba zaraz urodzisz
Misia twój w końcu ruszyłwiedzę że idziemy podobnie, bo mi też dopiero po 32/33 ewidentnie się pokazał
Lysinka - boże co to za mały brzuch?
Robotka też zaraz urodzi taki wielki
Klaudia tobie też do "pęknięcia" niewiele brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:11
lysinka, Robotka1, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia gorszy dzień zdarza się każdej z nas, ja ostatnio miałam praktycznie cały tydzień do dupy. Jakieś takie doły nie wiadomo skąd mnie łapały.
Co do sesji to załóż jakąś obcisłą bluzkę i dobierz jakiś płaszczyk, który rozpięty będzie ładnie odsłaniał brzuszek. Żeby nie zmarznąć dobierz jakiś duży szalik, który będziesz odsłaniać. Też będę mieć kawałek sesji na dworzu i muszę coś wykombinować. Rudzia miała śliczne zdjęcia w plenerze.Fasia lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Lysinka chyba nawet Amy miala wiekszy brzuszek w 33 tygodniu
!! Ale bedziecie po porodzie chudzinki od razu
ok nie wiem ktory to z 33 bo nie mam podpisanego ale mam z 34 i był ciut mniejszy?
mnie chyba dopiero od 35 tak porządnie wywaliło
ale był mmaaaaalusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:36
Fasia, lysinka, Aguś86, Lali, Krysti, Arsenka, weronika86, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
Shimmer I love U !
poprawiłaś mi humor swoim wpisem serio
))) podpisuje się czterema łapami (dwie Julkowe) pod tym co napisałaś, z każdą jedną rzeczą. Taki własnie dziś mam dzień
Muszę kuźwa szafę przejrzeć i pomierzyć ciuchy. Może znajdę coś co przykrywa Julkashimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:26
Amy_, Aguś86, Lali, lysinka, hwesta, Krysti, haneczka, Arsenka, Rudzia, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy Ty wypierdku
pogoda nie pasi? spadochron nie pasi? po dupie chcesz?
a neich nawet pada, parasol se weź nie zmokniesza zdjęcia w deszczu są mega, nawet pod koniec lutego. tylko się nie przezięb
wszystkich zdjęć nie musisz mieć na zewnątrz. Niech Cię głowa nie boli pogoda to zmartwienei fotografa nie twoja
na pewno coś wymyśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:33
Fasia lubi tę wiadomość