Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka ja wiem, ze przy małym dziecku to się nie da. Właśnie przez to zastanawiam się nad kolejnym dzieckiem, tzn bardziej nad tym kiedy ewentualnie byłby najlepszy czas aby zajść w ciążę. Bo jak się znowu trafi u mnie tak jak w tej ciąży to nie wyobrażam sobie mieć jeszcze drugie którym się trzeba zająć.. Podziwiam Was, że dajecie sobie radę
Psotka dzięki za info
Misia też ma mały brzusio) super przybornik na łóżeczku! skąd masz?
Werka a Twój brzucholek to już pokaźnych rozmiarów się robia że wysoko to bardzo dobrze, do porodu jeszcze się nie szykujesz jak widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:55
weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hwesta współczuję wymiotów! Mi ostatnio jest ciągle niedobrze i tylko czekam aż zacznę rzygać
oby nie..
Mimka ja mam takich sąsiadów na dole, że jakbym Wam zaczęła opowiadać co to się dzieje pod moją podłogą to byście nie uwierzyły.. Trawkę też często jaralimimka84 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj wysyp brzuszków widzę! Co jeden to ładniejszy
Ja tam poczekam z moim do jutra na mój rozpoczęty 34 tc
Ida ciśnienie bardzo ładne. Nie masz wplywu na to kiedy Cię wypisza, więc niestety trzeba czekać, alekilka dni pewnie Cię poobserwuja.
Czy była tu dziś Mantissa? Kobieto jak się masz? Heloł?
Krysti czekam na wieści.
Ja juz po wizycie położnej. Tętno małego w normie. Wszystko ok. A mówi, że boleć to już wszystko może i będzie boleć coraz częściej na tym etapie.mimka84 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:no i jak zwykle nikt nie zauwazyl, skomentowal mojego brzuszka...w doopie was mam
Przeca napisałam nie?pikny
tak jak i Twoje włochy hihi
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Przeca napisałam nie?
pikny
tak jak i Twoje włochy hihi
hahhahah az strach sie za niego wziac..boje sie ze mnie ugryzie....hahahha choj dam mezowi do golenia
no ja brzuch naprawde mam wysoko...jak mi opadnie to na bank zauwaze bo bede mogla normalnie oddychac..strasznie zle mi sie dycha...
krystyna dawaj znac na biezaco kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 13:00
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Wyjdę na straszną zołzę
ale trochę się cieszę, że w końcu nie tylko ja marudzę, ze mi niedobrze
wstrętna koleżanka ze mnie
Uwielbiam zapach trawy
Misia Ty brzuchowo jesteś w kategorii razem z Amya Wercia w końcu ktoś ma podobny bebzunek do mojego
mimka84, weronika86, misia83, Lali lubią tę wiadomość
-
Weronika brzuszek śliczny
Fasia dzięki, organizer zamawiałam z tej strony:
http://childhome.pl/childwood/meble-i-wyposazenie-pokoikow/torby-i-organizery/filcowy-organizer
okazało się że sklep jest w Łodzi więc odebrałam osobiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 13:07
weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
ja w pierwszej ciazy wymiotowalam non stop do 12tc...schudlam 7kg do 12tc..i pozniej caly tydzien przed porodem..wiec moze byc teraz podobnie...w tej ciazy wymiotowalam tylko w 8/9tc ale tez 4kg spadlam...teraz zdarzaja sie wymioty raz na 2tyg...ale rzadko, bez mulenia...wiec u mnie codziennie wymioty moga byc zwiastunem zblizajacego sie porodu
ja mysle,ze patrzac po moim brzuchu spokojnie doczekam kwietnia...
-
shimmer_lip wrote:Wyjdę na straszną zołzę
ale trochę się cieszę, że w końcu nie tylko ja marudzę, ze mi niedobrze
wstrętna koleżanka ze mnie
Uwielbiam zapach trawy
Misia Ty brzuchowo jesteś w kategorii razem z Amya Wercia w końcu ktoś ma podobny bebzunek do mojego
-
Misia jaki maly brzuszek
Kacik super, a ten organizer jest swietny, a nie przeszkadza Ci jak staniesz przy przewijaku?
Wera schowalas pilke pod bluzke? Wysoko masz brzuszek!
Krysti daj znac po badaniu! Rudzia sie odzywala? No i Mary daj znak zycia!
Agus polozna mowi, ze moze bolec a mnie teraz wlasnie nic nie bolikompletnie nic mi nie jest, hellol?? Cos jest nie tak
!!! Moze to cisza przed burza
?
weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Położyłam się na pół godzinki, wstałam dwie godziny później, a kolejną godzinę zajęło mi czytanie, o oczym pisałyście
Krysi Nie strasz. Będzie wszystko w porządeczku! Trzymam kciuki
Robotka, Misia, hwesta, weronika, liloe i wszystkie, które pominęłam Superowe brzuszki! Tęskniłam za nimiSą już takie duuuzie, takie słodkie
Mimka hahahahah ale się uśmiałam!"Rodzisz??? Nie, siku mi się chce..." haha po prostu mega, poprawiłaś mi humor na trzy dni, baaa za każdym razem, kiedy załpię zdoła będę sobie przypominać tę historyjkę
PS. Kurcze, też uwielbiam swój brzusio, ale bez przesady. Nie zawstydzaj mnie MimkaWszystkie brzuszki są CUDOWNE!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 13:13
mimka84, misia83, Robotka1 lubią tę wiadomość