Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:No dobra, moje łóżeczko ma 3 poziomy i krytą szufladę
Kolory kocham i nie przemawiają do mnie pastelowe zabawki dla dzieci, zwłaszcza dla małych dzieci
Wszystkie brzuchy, które dziś widziałam są mega śliczne!!!
A jeśli chodzi o karmienie piersią to ja już nic więcej o tym nie czytam. Jak tylko zaszłam w ciążę to wydawało mi się naturalne, że chcę karmić i że spróbuję. A im więcej czytam o tym wszystkim tym bardziej jestem przerażona czy się uda. Jakoś czuję się wszędzie straszona a to, że po cc gorsza laktacja, a to że dziecko może nie współpracować, zastoje. I to co wydawało mi się naturalne teraz mnie przeraża, pierdzielę, więcej nie czytam
Shimer nie słuchaj głupot , że gorsza laktacja po CC, reszta problemów z cycusiowaniem to poprostu kwestia nauczenia się karmienia i mamy i dzieciątka. Ze wszystkim mozna sobie poradzić to kwestia naszej psychiki i postrzegania danego problemu.Anka1501, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A ja po ponad dwugodzinnym ktg i kolejnej dawce sterydów -ał, tym razem bolało
Także po wizycie i badaniu ginekologicznym. Mam liczne bakterie w moczu i dostanę ten antybiotyk na noc, o którym pisałyście wczoraj. Już go raz miałam.
I wszystko byłoby ok,gdyby nie fakt że lekarka powiedziała że w.moim przypadku na pewno nie będą się spieszyć z wypisem. Wszystko zależy od ciśnienia ale lekarka też zwróciła uwagę Ja moją opuchliZne. Także nie wiadomo czy w ogóle wyjdę
Jednak dziś ciśnienie ładne 125/70 kto też prawidłowe. Może jak obserwują i będzie ok to mnie puszczą.
a usg ci robili???? a ty chociaz masz dla dzidzi wsio przygotowane w razie w bo nie pamietam?????????????Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A ja po ponad dwugodzinnym ktg i kolejnej dawce sterydów -ał, tym razem bolało
Także po wizycie i badaniu ginekologicznym. Mam liczne bakterie w moczu i dostanę ten antybiotyk na noc, o którym pisałyście wczoraj. Już go raz miałam.
I wszystko byłoby ok,gdyby nie fakt że lekarka powiedziała że w.moim przypadku na pewno nie będą się spieszyć z wypisem. Wszystko zależy od ciśnienia ale lekarka też zwróciła uwagę Ja moją opuchliZne. Także nie wiadomo czy w ogóle wyjdę
Jednak dziś ciśnienie ładne 125/70 kto też prawidłowe. Może jak obserwują i będzie ok to mnie puszczą.u mnie dziś 130/70 więc jak Ty masz niższe niż ja to święto na kwietniówkach
niech się nie wygłupiają i niech Cię wypuszczą jeszcze bo tak leżeć do porodu to kicha
Ida lubi tę wiadomość
-
Ojej Ida no to widzę, że ugrzęzłaś w szpitalu
Z jednej strony to dobrze, bo jesteś pod stałą opieką i gdyby coś się działo o każdej porze dnia i nocy to są ludzie, którzy od razu zareagują. Fajnie, że ciśnienie spada. Na bakterie pewnie Monural.
Trzymaj się tak dzielnie! Może kilka dni i wyjdzieszIda lubi tę wiadomość
-
Ida aż się rozpłakałam ( chyba znów moje hormony działają nadmiernie) ze wszystko z cisnieniem ok. Cieszę się , że nic poważnego się nie stało i pomimo swojej upartej natury sama dostrzegłaś problem i go nie zbagatelizowałaś.
Czy mówili Ci co może być powodem takiego ciśnienia i opuchlizny?
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka, brzuch rośnie jak na drożdżach.
Ida, jak powiedzą Ci coś sensownego o opuchnięciach, to daj mi znać, bo mam ten problem już bardzo długo i bardzo mi dokucza.
No to idę zweryfikować swoją wyprawkę do szpitala dla bobaska.Welurki do szuflady! W domu się bardziej przydadzą, bo nie mam upałów.
Ida lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Dzien dobry, wpadłąm sie tylko przywitac i uciekam, pozniej moze zajrze.
Brzuszki piekne.
Robotka nie wywalilas jeszcze tego kwiata
Ida trzymaj sie,
ok lecę na jakiś spacer bo czuję się jak zmarszczona pieczarka:P trzeba się ruszyć
IDAtrzymaj się :*
HANECZKA hehe a no futruję go dobrze to rosnie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:01
Lali, haneczka, Ida lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny was nadrobic to kuzwa cud!
dziewczyny tyle bylo brzuszkow dzisiaj przeslicznych,ze ciezko mi spamietac..wszystkie mega sliczne, wielkie..przecudownosci!
dziewczynom w nowych tygodniach serdecznie gratuluje..my z Sarcia wchodzimy jutro w 35tczdjecie zrobilam dzisiaj na dzien jutrzejszy, bo zawsze gdzies mi to umyka lub nie mam jak..
Ida najwazniejsze,ze jestes pod opieka lekarzy...wspolczuje tego szpitala..sama nie lubie lezec, ale u ciebie ta kontrola jest mega wazna...
Krystynko melduj sie kochana co jest grane! ty nigdy nie panikujesz bez powodu...
co do karmeinia piersia przy drugim dziecku...ja mam tak jak kasia kwiatek..dziecko odchowane, synek skonczy 12 w czerwcu...zreszta juz mu tlumaczylam ze mala dzidzia potrzebuje duzo ATENTION...sam powiedzial,ze jak bedzie mnie potrzebowal to sie do drugiego cyca przytulimaz bedzie zazdrosny bo to jego cyce
u mnie jak jest cisza z malutka to wystarczy jak poloze sie na prawym boku, dotykajac lekko brzuchem posladkow meza...odrazu ojca kopie w dupala
a to zdjecie z dzisiaj 33+6..jutro zaczynamy 35tc
ten moj brzuch strasznie wysoko jest z porownaniem do waszych brzuszkow czy mi sie tylko wydaje????
iwonka1077, Gosha, Anka1501, Lali, lysinka, Fasia, Amy_, Murraya, sylvia007, misia83, Aguś86, Rudzia, liloe, Robotka1, Ida, MartaAlvi, Justinka, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Dzien dobry, wpadłąm sie tylko przywitac i uciekam, pozniej moze zajrze.
Brzuszki piekne.
Robotka nie wywalilas jeszcze tego kwiata
Ida trzymaj sie,Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka piłeczka mega
Może też się skuszę i swój brzuch pokażę
Ida najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką. Miałaś jeszcze coś do ogarnięcia przed porodem poza remontem?
Krysti trzymam kciuki
Weronika też fajny brzuszekjest wysoko, ale to chyba dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:10
Robotka1, Ida lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Witam się drugi raz
Iwona wiadomo, że jeszcze śpięi Amy kłamie, że wysyłają na drugi dzień od wpłynięcia pieniędzy. Ja złożyłam zamówienie w środę tydzień temu, opłaciłam od razu i w czwartek dostałam info, ze wysyłka do 7 dni roboczych. Dalej czekam na przesyłkę..
jak tylko kasa wpłyneła to zaraz mi napisali że wysyłają i chyba dwa dni pozniej miałam już paczuchę