Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Ja wygole nie przepadam za ubrankami z weluru. W sumie mam tylko jednego pajaca welurowego i nic więcej.
ciągle się rozkopywała i rozkopuje do dzisiaj.
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Ja mojej Gabi kupowała do spania na zimę, bo ona kołdry nie uznaje od małego
ciągle się rozkopywała i rozkopuje do dzisiaj.
Mój synek to samo ale u nas świetnie się sprawdził śpiworek a teraz to jak mu w nocy zimno to się sam przykrywa
-
nick nieaktualny
-
Krystii może to z nerw skok? Spróbuj sobie wmawiać , że nic się nie dzieje i głęboko oddychać.Mnie pomaga w napadach lęków kiedy przy podniesionym ciśnieniu i wysokim pulsie mój mózg wmawia mi , że umieram:( Oczywiście wizyta na IP konieczna.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedz jedz Krysti! Wysokie cisnienie to nei przelewki w ciazy. Napewno wszystko bedzie dobrze ale lekarz jest niezbedny.
To ja mam jeszcze do was pytanie. Duzo piszecie o posicieli, wiekszosc z was ma juz jakie skomplety. A to nei jest tak, ze dziecko dopeiro od min. pol roku potrzebuje poscieli bo na poczatku i tak sie rozkopuje i lepiej zeby spalo w spiworku?mf lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Jedz jedz Krysti! Wysokie cisnienie to nei przelewki w ciazy. Napewno wszystko bedzie dobrze ale lekarz jest niezbedny.
To ja mam jeszcze do was pytanie. Duzo piszecie o posicieli, wiekszosc z was ma juz jakie skomplety. A to nei jest tak, ze dziecko dopeiro od min. pol roku potrzebuje poscieli bo na poczatku i tak sie rozkopuje i lepiej zeby spalo w spiworku?
Małe dziecie nie potrzebuje pościeli ale ja nie wyobrażam sobie włożyć takiego maleństwa do pustego łóżeczka.Zawsze przyjemniej jest jak dziecie ma w łóżeczku pościel , moja Lilka będzie spała na nie pod nią.
A każdy robi jak uważa.Robotka1, Murraya lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Dziewczyny napisze co i jak ja po prostu dosc ze skurcz to serce mi zaczelo nawalac na leząco w spoczynku ! Wstalam i zaczelo się szmery jakies chwile bije zaraz jak by spowalnialo za chwile znow bije szybko serce i znow spowalnia fuck tętno wysokie i cisnienie 154 na 97 ! Nagle .pogoda do dupy i wiatr silny tu jest w dodatku masakra .
Daj znać kochana co tam u Ciebie po wizycie-trzymaj sie i nie krakaj tego porodu w marcu !! Dasz rade do kwietnia!! -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:01
Anka1501, Lwica, Jaga, misia83, iwonka1077, Aguś86, Bambi85, Gosha, Krysti, NY, Fasia, Lali, weronika86, lysinka, Arsenka, Murraya, Amy_, sylvia007, Klaudia90, Rudzia, liloe, MartaAlvi, Justinka, Agusiek89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
No dobra, moje łóżeczko ma 3 poziomy i krytą szufladę
Kolory kocham i nie przemawiają do mnie pastelowe zabawki dla dzieci, zwłaszcza dla małych dzieci
Wszystkie brzuchy, które dziś widziałam są mega śliczne!!!
A jeśli chodzi o karmienie piersią to ja już nic więcej o tym nie czytam. Jak tylko zaszłam w ciążę to wydawało mi się naturalne, że chcę karmić i że spróbuję. A im więcej czytam o tym wszystkim tym bardziej jestem przerażona czy się uda. Jakoś czuję się wszędzie straszona a to, że po cc gorsza laktacja, a to że dziecko może nie współpracować, zastoje. I to co wydawało mi się naturalne teraz mnie przeraża, pierdzielę, więcej nie czytam -
Anka1501 wrote:Ja wygole nie przepadam za ubrankami z weluru. W sumie mam tylko jednego pajaca welurowego i nic więcej.
a jeszcze na uzywkach mi sie trafil taki cieplejszy kombinezon miskowy i rozek bede miala to chyba styknie