Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga co do karmienia to masz rację, nas na to bardzo uczulała polożna, że karmienie cycem owszem jest formą bliskości i czułości wobec dziecka, ale jednak to karmienie i taką głównie funkcję powinno spełniać. Są takie sytuacje czasami, że lepiej podać dziecku smoczek uspokajacz , niż samemu stać się smoczkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:51
iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się drugi raz
Iwona wiadomo, że jeszcze śpięi Amy kłamie, że wysyłają na drugi dzień od wpłynięcia pieniędzy. Ja złożyłam zamówienie w środę tydzień temu, opłaciłam od razu i w czwartek dostałam info, ze wysyłka do 7 dni roboczych. Dalej czekam na przesyłkę..
Kwiatek ano takie niespodzianki u mnie na koniec ciąży, że może SN będzieoczywiście jak dotrwam do 38 tygodnia
Liloe ale brzuch! Wow cudny)))
Hwesta Twój również
NY śliczna kołyska!iwonka1077, liloe lubią tę wiadomość
-
Co się stało Krysti?
Lali a Ty jaka zamowilas? Ja chciałam ten granat, ale w ostatniej chwili zanim wysłali zmieniłam na beż z brązem, żeby jednak pasowała do wózka. Ona w środku jest pusta. Jak się napcha to będzie bardziej kształtna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:59
-
PsotkaKotka wrote:Ojej, bardzo wczesnie, ale mam nadzieje ze wszystko ok prawda? Mala pewnie w inkubatorze??
Jejku Krysti trzymam kciuki zeby wszystko ok bylo! -
A zapomniałam się wam pochwalić, że dzisiaj spotykam się z polożną, żeby omówić mój poród
zaczyna się robić poważnie!!!
Lali, Aguś86, Murraya, lysinka, weronika86, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Witam się drugi raz
Iwona wiadomo, że jeszcze śpięi Amy kłamie, że wysyłają na drugi dzień od wpłynięcia pieniędzy. Ja złożyłam zamówienie w środę tydzień temu, opłaciłam od razu i w czwartek dostałam info, ze wysyłka do 7 dni roboczych. Dalej czekam na przesyłkę..
Kwiatek ano takie niespodzianki u mnie na koniec ciąży, że może SN będzieoczywiście jak dotrwam do 38 tygodnia
Liloe ale brzuch! Wow cudny)))
Hwesta Twój również
NY śliczna kołyska!
hehe za duzo kwietniowek zamowienie robi nie wyrabiaja pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 11:04
-
Agus sliczny Twoj kolor, mialam dylemat nad tą i nad rozowo-szara i wybralam ta druga, bo do wozka pasuje. Dziekuje bardzo za zdjecie !!
Koncze temat karmienia, jestesmy dorosle i nie bedziemy sie pouczacAguś86 lubi tę wiadomość
-
Ja naliczyłam już 100 ruchów w ciągu 15 minut.
Chyba pojadę z tym moim wiercipiętkiem do psychoterapeuty.
Ale to pewnie reakcja na pożarty przeze mnie kawałek ciacha z kremem.
Klaudia, Liloe piękne, wielkie brzuchyHwesta, Twój też śliczny, ale nie taki ogromny.
Ida, trzymam kciuki za dalszy spadek ciśnienia i szybki powrót do domku.
Pisałyście trochę o dentyście. Polecam pilną wizytę każdej z Was, która tego jeszcze nie uczyniła. Ja miałam teraz robioną 1 kanałówkę i 2 ubytki. Ciąża zżera mi zęby dosłownie. Przy karmieniu to już chyba szkorbut mnie czeka.
Rozumiem, że skoro nic nie piszecie o moich kompletach do szpitala, to że "nic dodać nic ująć" ?Ja serio nie wiem w czym leżą dzieci w szpitalu. Wczoraj się nawet zastanawiałam, czy kaftanik zakłada się pod śpiochy czy na śpiochy.
Ciemna masa jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 11:20
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Agus sliczny Twoj kolor, mialam dylemat nad tą i nad rozowo-szara i wybralam ta druga, bo do wozka pasuje. Dziekuje bardzo za zdjecie !!
Koncze temat karmienia, jestesmy dorosle i nie bedziemy sie pouczacTakże gdybym miała mieć corcie to bym się wahała między różową a beżową
U mnie też ostatecznie wygrała ta pod kolor wózka, a mam beżowy
-
Ja myślę, że pod kątem robienia sobie przez dzieciaczka z cycka zabawki warto przeczytać "Język niemowląt" - szczególnie jeśli nie uczęszcza się na szkole rodzenia i nie ma się jeszcze dzieci. U nas położna wczoraj duży nacisk kładła właśnie na ten aspekt karmienia.
Krystyna nie leć sobie w kulki!! Co się dzieje?!