Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Mam 4 odcinki Chirurgów do nadrobienia przez ten remont i życie bez kompa
to chyba jednak pójdę po tą deskę do prasowania
buzi do późniejshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ani stać, ani leżeć, ani siedzieć .. dobijcie mnie ! Alez mam dziś hooyowy dzień..
ojj jutro bedzie lepiej... albo gorzej....weronika86 lubi tę wiadomość
-
lali tak schowalam pilke pod bluzke i jajca miedzy nogi
taki zboczek internetowy ze mnie
iwonka zwracam honor
ja sobie zapisalam link co chyba jaga wrzucila do tego pamietnika poloznej...bede cisnac jak znajde czasiwonka1077, Fasia, Lali, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
hmm no moze sie i ja za cos wezme lece do sklepu po coś slodkiego i pózniej obiad robić, potem to mąż wróci pewnie to nie wiem co będzie...
to do póżniej, nie rodzić jak mnie nie będzie tylko....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 13:18
Fasia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:a po co mamy cie dobijac jak my tak samo hehe
ojj jutro bedzie lepiej... albo gorzej....
Wiem, teraz każda z nas tak będzie narzekać. ale jakoś tak mi dziś dziwnie.. Boli mnie każda część ciała jakby mnie ktoś pobił, jakbym miała zakwasy.. Ciężko mi, duszno, spać się chce, nos zatkany, kaszel męczy, pipka kłuje, brzuch wielki.. Dobijcie mniemam dziś dzień marudzenia, jakoś to zniesiecie
mimka84, iwonka1077, misia83, shimmer_lip, Aguś86, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
OO przypomniało mi się, o co miałam się spytać
Któraś z Was pisała o bólach "kości cipnych"
Tak mnie nawala spojenie łonowe ;/ Najmocniej kiedy wstaję, a o nocy już nie wspomnę. Już od prawie dwóch miesięcy. Gin powiedziała, że jak będzie się nasilać to żeby udać się do ortopedy. Podobno przy nasilających się bólach niewskazane jest rodzenie SN. Ktoś coś?
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:no i jak zwykle nikt nie zauwazyl, skomentowal mojego brzuszka...w doopie was mam
No bez przesady, ja skomentowałam od razu pod zdjęciem
Misia twój brzuszek też zgrabniutki
Wróciłam z przychodni, mam L4. Chciałam od razu wziąć receptę na Engerix, ale lekarka tylko w szoku była, że się noworodki szczepi, więc nie ciągnęłam tematumisia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:39
Fasia, misia83, Rudzia, Lali, mimka84, hwesta, Gosha, Aguś86, Amy_, Klaudia90, Murraya, weronika86, liloe, Krysti, KasiaKwiatek, Arsenka, MartaAlvi, Justinka, Agusiek89, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Heloł! Żyję i mam się dobrze. Dokończyłam książkę, znajoma wpadła a później was nadrabiałam. Już nie pamiętam do czego miałam się odnieść, więc napiszę tylko: PIĘKNE BRZUSZKI! Każdy jeden! : Też bym wam chciała moją piłkę wstawić ale nie mam jak na telefonie. ;_;
Kurczę, wczoraj trochę posiedzialam przy odwiedzinach, brzuch mi się napiął i wieczorem mnie kłuło w podbrzuszu. Aż dwie nospy musiałam wziac. Mam nadzieję, że szyjka się przez to drastycznie nie skrocila.
Muszę w końcu wybrać koszule do karmienia i kazać chłopu zamówic.Mówicie że w Pepco są porządne pieluchy flanelowe? E jakiej cenie? Bo chciałam zamawiac razem z koszulami z allegro ale może wygnam chłopa fo Pepco.
Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
A ja będę mieć sesję brzuszkową na zewnątrz, w parku pośród drzew i nie wiem w co mam sie ubrać .. Na weekend zapowiadają zimno .. nie chcę mieć fotek w spadochronie .. duuuuuuuuuuuuupa ! Co za dzień.. Idę stąd bo zaraz same mnie wywalicie
haneczka lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Misia jaki maly brzuszek
Kacik super, a ten organizer jest swietny, a nie przeszkadza Ci jak staniesz przy przewijaku?
Wera schowalas pilke pod bluzke? Wysoko masz brzuszek!
Krysti daj znac po badaniu! Rudzia sie odzywala? No i Mary daj znak zycia!
Agus polozna mowi, ze moze bolec a mnie teraz wlasnie nic nie bolikompletnie nic mi nie jest, hellol?? Cos jest nie tak
!!! Moze to cisza przed burza
?
Po prostu jesteś w czepku urodzona
Lali lubi tę wiadomość