Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kutwa, za tydzień w pon mają mnie kłuć po dupie zastrzykami więc muszę być zdrowa, nie chcę się przeziębić dodatkowo w sobotę. Oby pogoda sprzyjała. Musicie się pomodlić o słońce dla mnie jak to Shimmer napisała
-
to i mój ogromny brzuszek
33 t.c
Fasia, natt, Jaga, liloe, Murraya, Krysti, haneczka, Robotka1, Rudzia, KasiaKwiatek, Ida, Lali, MartaAlvi, Gosha, weronika86, Klaudia90, lysinka, shimmer_lip, iwonka1077, Amy_, Justinka, Agusiek89, misia83, mimka84, mf, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy łączę się w bólu. 2h stałam w kuchni, usmażyłam 20 naleśników, zrobiłam farsz w stylu buritto, zapiekłam z serem, ogarnęłam i padam na twarz. Musiały być naleśniki, bo mi jutro prąd wyłączają i muszę mieć obiad na zimno - jutro będą z serem i z malinami
teraz do wieczora leżenie, bo mi domek Alicji ciąży jak cholera.
A u mnie na dwójkę mówi się "uwolnić murzynka"
Łysinka jaki mały brzusio, pewnie śmigasz jak sarenka, ile przytyłaś?
Wera piknie, wysoko!
A co do dentysty to mi ginekolog kazała w 9 tyg kontrolować często zęby (w czasie ciąży przeglądy miałam raz na 3 miesiące) i robić od razu nawet najmniejsze ubytki, bo stany zapalne zębów mogą niekorzystnie wpływać na ciążę.
Mój puls w ciąży to 110-120. Pytałam gin czy to ok, to powiedziała że przy niskim ciśnieniu to niegroźne i mam się nie martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:49
Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, lysinka, Amy_, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBadania mi robią mam wysokie cisnienie krew pobrali mocz mam czysty nie ma protein ,podlaczyli mnie Ignasia setduszko sprawdzali i ruchy musialam naciskac kiedy się ruszal ,lekarz byl byc moze zostane w szpitalu no zobaczymy jak wyniki krwi wyjdą i jeszcze raz cisnienie bedą sprawdzac jak bedzie nadal wysokie to tabletki mi dadzą i w marcu rozwiązanie Cc dla bezpieczenstwa malego .
-
Krysti wrote:Badania mi robią mam wysokie cisnienie krew pobrali mocz mam czysty nie ma protein ,podlaczyli mnie Ignasia setduszko sprawdzali i ruchy musialam naciskac kiedy się ruszal ,lekarz byl byc moze zostane w szpitalu no zobaczymy jak wyniki krwi wyjdą i jeszcze raz cisnienie bedą sprawdzac jak bedzie nadal wysokie to tabletki mi dadzą i w marcu rozwiązanie Cc dla bezpieczenstwa malego .
dobrze że robią dokładne badania ... ja biorę od mca tabletki na ciśnienie.. dopegyt i narazie jest dobrze.. powodzenia kochana ..Krysti lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:A ja Wam powiem ze mam problem z okiem, jakiś tik mi się włączył i mam wrażenie jakbymmi się powieka wykręcała w drugą strone. Mam to od jakiegoś czasu ale dzisiaj to już ostra przesadza wkurza mnie to okropnie.
może mało magnezu ?Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Brzuszki:)
ja od czwartku do niedzieli miałam gości:)
a wczoraj Was nadrabiałam dopiero teraz dobrnęłam.
Wszystkie brzuszki piękne:) Gratuluje wszystkim dotrwania do kolejnych tygodni, trzymam kciuki za te które są w szpitalu.
Amy ja też chce kreta! kupiłaś gotowce czy masz przepis??Fasia, lysinka, misia83 lubią tę wiadomość
-
martwiłam się dziś że mały się nie rusza ... i co? dziś daje czadu
ale ciągle coś podjadam a to owoc a to budyń .. może ja za mało jem że on taki śpiący ciągle
tak więc zmykamy jeść obiadekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:58
-
nick nieaktualnyCześć Mamki.
Opuściłam Was na weekend bo potrzebowałam trochę odpoczynku od internetu i spędzałam czas z Mennnżem ale już jestem.
Nadrobilam kilka ostatnich stron ale już nawet nie pamiętam do czego miałam się odnieść.Wybaczcie!
Byłam dziś u lekarza. Miki ma coś około 2200 g i... już ma ochotę wyjść. Ginka powiedziała że jest już naprawdę bardzo nisko co nie bardzo ją cieszy bo za bardzo napiera na szyjke przez co mam zakaz chodzenia dłużej niż 30 min dziennie.
Do tego moje twardnienie brzucha i pojedyncze skurcze dają złe znaki. Mam nadziej, że chociaż za tydzień powiedzą mi, że moja wątroba ma się ok.
No nic, zaciskam nogi i nie pozwalam mu wychodzić, no way!haneczka, Fasia, Eweliśka, Amy_, Justinka, Agusiek89, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny